- 27 Temmuz 2021
- 165
- 165
- 33
- Konu Sahibi Mor lahana
İnşallahBenim babam da böyleydi düzeldi yıllardır içmiyor sigarayı bile bıraktı umarım eşiniz de düzelir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahBenim babam da böyleydi düzeldi yıllardır içmiyor sigarayı bile bıraktı umarım eşiniz de düzelir
Çocuğumuz var Bi tane ilk zamanlar bu kadar değildi ara sıra içerdi hatta çocuk doğsun içmicem bırakcam diyodu ama daha beter oldu şimdiTeyzemin eside sizin eşiniz gibi hergün içerdi. Teyzem belki düzelir diye çocuk yapmış. Sonra ne mi oldu? eniştem daha çok içiyor ,çocuklar perişan ,hergün rezillik .teyzem ağır depresyona girdi. 10 çesit hastalıkla savaşıyor . Lütfen çocuk yapmayın. Allah yardimciniz olsun.
Çok nadir içiyodu evlenmeden önce o zaman fazla önemsemedim keşke baştan tepki koysaydım belki bu kadar olmazdıSizden önce de içiyormuydu acaba?
Sabrederseniz 60lı yaşlardan sonra düzelme ihtimali biraz da olsa var. Ama o da kesin degil.Merhabalar. 3 yıllık evliyim eşimle çok severek evlendik hala daha çok seviyorum ama bu içkisi beni çok üzüyor,yeni evlendiğimiz zaman ara sıra içiyordu artık her akşam içkili geliyor, kızıyorum, kavga ediyoruz tamm haklısın diyo ertesi akşam gene aynı. Artık yoruldum gerçekten. İçmesi, benim sözümü takmaması beni çok üzüyor ne desem de dinlemiyor napcamı şaşırdım, biraz annemin evine gidip uzaklaşsam mı diyorum belki öyle olunca aklı başına gelir bilmiyorum napıcamı şaşırdım, az önce aradım gene sarhoş zor konuşuyo geliyorum dedi hala daha gelmedi sabredemiyorum artık bu hallerine
Yıllarca konuştum alkol yüzünden evini beni ihmal etti gözü hiç birşeyi görmediMerhabalar. 3 yıllık evliyim eşimle çok severek evlendik hala daha çok seviyorum ama bu içkisi beni çok üzüyor,yeni evlendiğimiz zaman ara sıra içiyordu artık her akşam içkili geliyor, kızıyorum, kavga ediyoruz tamm haklısın diyo ertesi akşam gene aynı. Artık yoruldum gerçekten. İçmesi, benim sözümü takmaması beni çok üzüyor ne desem de dinlemiyor napcamı şaşırdım, biraz annemin evine gidip uzaklaşsam mı diyorum belki öyle olunca aklı başına gelir bilmiyorum napıcamı şaşırdım, az önce aradım gene sarhoş zor konuşuyo geliyorum dedi hala daha gelmedi sabredemiyorum artık bu hallerine
Bizde de tıpkı böyle aynı durum var ve çok yalan söylüyor benimkisi ):Yıllarca konuştum alkol yüzünden evini beni ihmal etti gözü hiç birşeyi görmedi
Konuşmak göz korkutmak terketmek
bende işe yaramadı ALLAH yardımcın olsun
Alkol çok pahalı ya bu kadar parayı nerden buluyor alkoliklerMerhabalar. 3 yıllık evliyim eşimle çok severek evlendik hala daha çok seviyorum ama bu içkisi beni çok üzüyor,yeni evlendiğimiz zaman ara sıra içiyordu artık her akşam içkili geliyor, kızıyorum, kavga ediyoruz tamm haklısın diyo ertesi akşam gene aynı. Artık yoruldum gerçekten. İçmesi, benim sözümü takmaması beni çok üzüyor ne desem de dinlemiyor napcamı şaşırdım, biraz annemin evine gidip uzaklaşsam mı diyorum belki öyle olunca aklı başına gelir bilmiyorum napıcamı şaşırdım, az önce aradım gene sarhoş zor konuşuyo geliyorum dedi hala daha gelmedi sabredemiyorum artık bu hallerine
Bir şey sorabilir miyim?Çocuğumuz var zaten ilk başlarda dediğim gibi bu kadar değildi çok nadir içerdi
Canım böyle durumlarda karşı tarafı cezalandırmak-evden gitmek vs. bir işe yaramaz. Sizi kaybetmemek için tutamayacağı sözler verir. Ama tutamadığı için daha büyük kavgalar çıkar. Bağımlılık duygusu onun içinde ve çok güçlü bununla o savaşacak. Siz dışardan ne müdahelede bulunsanız da fayda vermez. Şişenin kapağı açık olacak ki içine doldurabilesiniz. Önce onun bunu istemesi lazım. Hayatını ne kadar olumsuz etkilediğinin farkına varması lazım. Zor bir durum Allah yardımcın olsun. Bağımlılık seviyesine ulaşmış gözüküyor. Bir AMETEM in yolunu tutsanız daha iyi olur. Orda önce bu farkındalığı kazandırırlar. Gerekirse ilaç tedavisi de var.Merhabalar. 3 yıllık evliyim eşimle çok severek evlendik hala daha çok seviyorum ama bu içkisi beni çok üzüyor,yeni evlendiğimiz zaman ara sıra içiyordu artık her akşam içkili geliyor, kızıyorum, kavga ediyoruz tamm haklısın diyo ertesi akşam gene aynı. Artık yoruldum gerçekten. İçmesi, benim sözümü takmaması beni çok üzüyor ne desem de dinlemiyor napcamı şaşırdım, biraz annemin evine gidip uzaklaşsam mı diyorum belki öyle olunca aklı başına gelir bilmiyorum napıcamı şaşırdım, az önce aradım gene sarhoş zor konuşuyo geliyorum dedi hala daha gelmedi sabredemiyorum artık bu hallerine