Eşimin iftirası. .

Askihafizhafza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
356
160
33
Herkese selamlar . Hanımlar bosanma asamasindayim bende maalesef . Eşim bosanma dilekçesinde çocuğu fiziği bozulmasın diye emzirmiyor gerekcesi ile iftira da bulunmuş cocugu almak istiyor srf nafaka vermemk icin nasil bunu kantlayabilirim

Doktor tahlili ile olurmu acaba annesini şahit tutmuş ben ispatlayip dava etmek istiyorum kötü anne addediyo beni çok üzüldüm fizigimide ortaya atmış resmen çok cirkin bi iftiraya magruz kaldım

Oyle onun sozuyle olmaz bir sey merak etmeyin hakim zaten lafla sozle hareket edemez esinizz cok iddaliysa cocugu hastaneye goturur yaptırır testlerini artik her sey ispatlanabilir halde

Doktor tahlili ile olurmu acaba annesini şahit tutmuş ben ispatlayip dava etmek istiyorum kötü anne addediyo beni çok üzüldüm fizigimide ortaya atmış resmen çok cirkin bi iftiraya magruz kaldım
Öyle anne şahitliğiyle falan olmaz bu iş. O zaman sen de kardeşini çıkar şahit, vallahi de billahi de emziriyor ben gördüm desin.
Konu kilit.
Çocuğun anne sütü alıp almadığı, almadıysa hangi gerekçeyle almadığı zaten belli olur.
Sen emzirdin mi? Yani çocuk memeyi kabul etti mi? Anne sütü aldı mı bu çocuk?
Edit: Peee sorma şekline bak. Hakim benim sanki. Kusura bakma konu sahibi çok kaba sormuşum, emzirebildin mi bebeğini?

Öyle anne şahitliğiyle falan olmaz bu iş. O zaman sen de kardeşini çıkar şahit, vallahi de billahi de emziriyor ben gördüm desin.
Konu kilit.
Çocuğun anne sütü alıp almadığı, almadıysa hangi gerekçeyle almadığı zaten belli olur.
Sen emzirdin mi? Yani çocuk memeyi kabul etti mi? Anne sütü aldı mı bu çocuk?
Edit: Peee sorma şekline bak. Hakim benim sanki. Kusura bakma konu sahibi çok kaba sormuşum, emzirebildin mi bebeğini?
emzrdim ama sutum yetersiz ama emzrdim .

emzrdim ama sutum yetersiz ama emzrdim .
E tamam bebeğin bir şekilde anne sütü almış. Sütün gelmeyebilirdi de. Buna güvenerek seni kötü anne ilan edemez, merak etme. Bebeğinin doktoru durumu biliyordur, muhtemelen. Kontrole götürdüğünde durumdan bahsettin mi? Ya da doktor sordu mu?
Her halükarda bir çıkış yolu bulunur, dert etme.

Benim oglum 1 ay erken doğdu ve hiçbir şekilde uyandırıp emziremedim ,hemşireler bile uyandiramadi uyansada emme refleksi yoktu, almadı, emmedi memeyi ,sarılığı vardi dahada arttığı için doktor biberon kullandirmaya başladı,makineyle sagip biberonla verdim. Biberona alisan oglum bir daha emmeyince ,1,5 ay sonra sütum kesildi haliyle...

Boyle birseyde yaşamış olabilirdiniz yada başka nedenlerle hiç sut veremeyebilirdiniz ,esiniz maalesef insanlıktan nasibini almamış ...

takılmayın bu kadar

kavgada yumruk sayılmaz

o da bunu demiş

kaldı ki fiziğiniz bozulmasın diye emzirmeseniz de bu küçük çocuğu sizden alma sebebi olmaz

sıkmayın canınızı

o dava devam ederken daha neler duyacaksınız

bu basit bile kalır

ben yatağın üstünde alez var gelin altına mı işiyor acaba diye soranı duydum

ben ne bileyim oğluna sor diyememiştim kadına hala içimde yaradır neden demedim diye

Ne saçma sapan bi iftira
İnsan bari atarda bişeye benzer
İyi o zaman bütün emziremeyen annelerde suclansin
Benim çocuğum 2 ay emdi sadece ne yapabilirim gitti sütüm

Bir avukat arkadaş daha doğru yonlendirecektir ancak ne hukuken ne dinen emzirme zorunlululugunuz yok zaten. Bu kötü anne yapmaz sizi.

Maalesef ki boşanma aşamalarında bu tip haksızlıklarla karşılasılabiliniyor.
Bebeğinizi sizden alamaz üzülmeyin. Hukuk bu hakkı vermiyor ona.

Anne şahitliği olmaz ya dert etme hiç.Anası tabi oğlunu onaylicak hakim bunu bilmiyomu birinci derecede akrabanın destekleyici şahitliği öyle çok kabul gören bişey değil.Zaten artık herşeyin ispatının çaresi var istediği kadar atsın tutsun salak herif.

Back
X