• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin igisi normal mi?

Evdeki işlerim bitene kadar kulaklıkla konuşur geri kalan kısımda konuşmak istemezdim.
Çünkü uzun konuşmalarda hem çok bunalıyorum hem de insan hiç bir şey yapamıyor böyle durumlarda.

Biraz özlemek iyidir .
Evet demi kulaklik hep kulağımda düşünün artık tamam güzel vakit geciriyoruz kahve iceriz fal bile bakariz herseyimle ilgilenir adet tarihime kadar kensisini cok seviyorum ama bende yanliz kalmak istediğim zamanlar oluyor kendi iç sesimle yanliz kalmak gibi..

Kendi adima boyle bir evlilige evlilik diyemem. Onca zamandir ayri kalinmis ustune adamla telefonda dahi konusmaya tahammul kalmamis kendi hayatin, kendi cocuklarinla ugrasmak istiyorsun. Kagit uzerinde evlisiniz, bu evliligin amaci nedir? Niye ayrisiniz ayrica bilmiyorum ama...

Şöyle soyluyum eşim benimle konusmasa hayatı kaçırıyor gibi hissetse bosarim öyle eşi.
Hayatı ben olmalıyım çocuklarıyla ilgilensin okey ama bende varım ve esiyim. Yok öyle dünya

Kendi adima boyle bir evlilige evlilik diyemem. Onca zamandir ayri kalinmis ustune adamla telefonda dahi konusmaya tahammul kalmamis kendi hayatin, kendi cocuklarinla ugrasmak istiyorsun. Kagit uzerinde evlisiniz, bu evliligin amaci nedir? Niye ayrisiniz ayrica bilmiyorum ama...
Aslında evlenmeyecektik sevgili kalalim dedim ama böyle gelişti gidiyorum yanına fırsatım oldukça

Şöyle soyluyum eşim benimle konusmasa hayatı kaçırıyor gibi hissetse bosarim öyle eşi.
Hayatı ben olmalıyım çocuklarıyla ilgilensin okey ama bende varım ve esiyim. Yok öyle dünya
Aynen öyle bende o düşüncedeyim yanımda olsa gercekten hiç ayrılmak istemem ama benim burda işlerim var herşeye zaman ayirmaya çalışıyorum elimden geldiğince bazen beninde anlamasini umuyorum ..

Aynı evde iletişimsizlikten yakınan birçok konu var forumda..o yüzden konuşmanın keyfini çıkarın ne güzel :nazar:
Çıkarıyorum vallahi konuşuyorum hep ama gece bile telefon acik sabaha kadar bir arkadaşa gitsem tedirginim beni bekliyor diye rahat değilim hep beni bekliyor çünkü

Back
X