- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
- Konu Sahibi Biliydimboyleolacagini
Merak etme adam bıkar yakında zaten. Sen de rahat edersin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet demi kulaklik hep kulağımda düşünün artık tamam güzel vakit geciriyoruz kahve iceriz fal bile bakariz herseyimle ilgilenir adet tarihime kadar kensisini cok seviyorum ama bende yanliz kalmak istediğim zamanlar oluyor kendi iç sesimle yanliz kalmak gibi..Evdeki işlerim bitene kadar kulaklıkla konuşur geri kalan kısımda konuşmak istemezdim.
Çünkü uzun konuşmalarda hem çok bunalıyorum hem de insan hiç bir şey yapamıyor böyle durumlarda.
Biraz özlemek iyidir .
Merak etme adam bıkar yakında zaten. Sen de rahat edersin
Tuvalete bari gelmeseydi benle iyiydi ama ne yapıyım
Inşallah biraz zaman var ama 1 sene gibiTavsiyem ,birleşin.
Yok artikTuvalete bari gelmeseydi benle iyiydi ama ne yapıyım
Aslında evlenmeyecektik sevgili kalalim dedim ama böyle gelişti gidiyorum yanına fırsatım oldukçaKendi adima boyle bir evlilige evlilik diyemem. Onca zamandir ayri kalinmis ustune adamla telefonda dahi konusmaya tahammul kalmamis kendi hayatin, kendi cocuklarinla ugrasmak istiyorsun. Kagit uzerinde evlisiniz, bu evliligin amaci nedir? Niye ayrisiniz ayrica bilmiyorum ama...
Aynen öyle bende o düşüncedeyim yanımda olsa gercekten hiç ayrılmak istemem ama benim burda işlerim var herşeye zaman ayirmaya çalışıyorum elimden geldiğince bazen beninde anlamasini umuyorum ..Şöyle soyluyum eşim benimle konusmasa hayatı kaçırıyor gibi hissetse bosarim öyle eşi.
Hayatı ben olmalıyım çocuklarıyla ilgilensin okey ama bende varım ve esiyim. Yok öyle dünya
Özlüyorum tabi yanına gidiyorum bazende dayanamıyorum ama bu ayrılık uzun sürmeyecek tabiYahu özlemiyor musunuz adamı? Cinsellik yok bişey yok, nasıl dayanabiliyorsunuz?![]()
Oh iyi bari...Bence hep sizi düşünmesi çok güzel bir şey. Onun yerinde bie başkası olsa büyük olasılıkla başkalarıyla ilgilenir ve aldatırdı. Bence çok şanslısınız.Özlüyorum tabi yanına gidiyorum bazende dayanamıyorum ama bu ayrılık uzun sürmeyecek tabi
Çıkarıyorum vallahi konuşuyorum hep ama gece bile telefon acik sabaha kadar bir arkadaşa gitsem tedirginim beni bekliyor diye rahat değilim hep beni bekliyor çünküAynı evde iletişimsizlikten yakınan birçok konu var forumda..o yüzden konuşmanın keyfini çıkarın ne güzel![]()