eşim mi narsist yoksa ben mi gerçekten söylenenleri anlamıyorum

evet zaten sonrasında anneme söyledim ve acmadılar. sonraki gün annem kızımı alıp dısarı cıktıgında baktım cam acıktı gene. kapatmak istedigimde bu sefer esim inadına actı annen dün actı evin icinde yandık simdi herkes ceksin diyerek. sorun da bu zaten. evet iletişimsizlik var, ama karsınızda her sey bana inat yapılmıs herkes bana düsman diye dusunen biri varsa ne yapabilirim ki baska?
İyi de adam komşu momşu demiş annemlerin anlamasını bekliyor diyorsunuz nasıl anlamamışlar hayret anlamamak gayret ister.E gece patlayacak kadar sıcak olmuş ev ne gerek vardı bir Allahın kulu o camları kapatamadı mı?Adam sinir olmuş gece uyuyamadığı için.Bu konuda belki çocukça davranmış olabilir ama siz de ailece bir garip davranmışsınız.

Konuyu okudukça senin yerine ben cinnet geçirdim soru sahibi. Hele ki küçücük çocuğa ben annenle mutlu değilim demesi gerçekten çok rezil davranış. Hem sizin hem de çocuğunuzun psikolojisini bozmaya hakkı var mı? Canım kızımla, iki saç okşamakla baba olunmuyor.
Siz hem çalışıyorsunuz hem ev işlerini yapıyorsunuz. O da sadece yemek mi yapıyormuş? Valla eşek gibi tüm işleri yapmalı.

Evet istedigi işte istedigi maaşla çalışabilir sizin aksinize çünkü aile birleşimi ile burada 😅 Yani aslinda oturumu sizin üstünüzden olduğu için şimdiye kadar bazi haklarınız da vardı. O kadar sene neden işe girmez bir erkek hiç anlamam ama giresi yoksa, sizi de göresi yoksa yol verin gitsin. Neden bakıyorsunuz anlamadım. Çocuğa bir bağı varsa yakınlarda is bulur güzel cvsi ile, sık sık gorur cocugunu. Sanmıyorum ama ne çocuğa ne almanyaya hevesi olduğunu.
aslında burada yasamaktan memnundu. baska bir sehirden is teklifi geldi ama tekrar tasınmak, yeni bir anaokulu bulmak gerekecekti. bir de benim de isimden ayrılmam gerekecekti. burada siz de biliyorsunuz kres yeri bulmak zor, e kızımızın da almanca öğrenmesi lazım ilkokula kadar derken o is olmadı. kendi de cok aşırı hevesli degildi o insanları onceden tanıdıgı icin. neyse sonra savastı, enflasyondu bilmem ne derken gecen sene düzeldi biraz işe alımlar. bu sefer de ingilizce yeterli olan işlerin sayısı azaldı pandemi bitti full remote işler yine az çoğu şirket benimki de dahil hibrit çalışmaya döndü. o da almanca öğrenmeye basladı ama kursa gitmedi yani evde kendi kendine. nereye kadar öğrenebilir bi insan evde almancayı işte yeterli olacak kadar. öğrenemedi tabi.

İyi de adam komşu momşu demiş annemlerin anlamasını bekliyor diyorsunuz nasıl anlamamışlar hayret anlamamak gayret ister.E gece patlayacak kadar sıcak olmuş ev ne gerek vardı bir Allahın kulu o camları kapatamadı mı?Adam sinir olmuş gece uyuyamadığı için.Bu konuda belki çocukça davranmış olabilir ama siz de ailece bir garip davranmışsınız.
eşim ev ısınıyor camı kapatalım demek yerine, elinde termometreyle bir içeriyi bir dışarıyı ölçüyor ve gülerek ev daha soguk(ama bu gulmesinin altında sinir olması yatıyormus sonra anladım) diyor anneme. annem bundan ne anlamalı? türkiyeden geliyor bu kadın, orada herkes cam kapı acıp cereyan yaptırır evde sıcak olunca. neyse anneme bir sey demedi gece odada beni yiyip bitirdi annene söyledim anlamadı bilmem ne. ben de gülerek söyledigi icin kendisinin bu duruma bu kadar kudurdugunu, rahatsız oldugunu anlamadım. ertesi gün de ben kapatınca o açtı. olay bu.

Konuyu ilk okuduğumda da sinirlerim tavana zıplamıştı güncellemeyi okuyunca da üst üste kaç sigara içtim bilmiyorum.
Yani biriyle ne kadar empati yapılabilirse o kadar yapıyorum sizinle şu an.
Konudan montu çıkar takım elbise koy, aynı şeyi yaşadım, film sahnesi gibi gözümün önünde şu an.
Bi kere kopmuş bi kabloyu attım diye sinir krizi geçirmişti. Hatta boğazıma yapışmıştı.
Annem bizde diye gece beni yiyip durmasına, annemin her hareketinin altında bi mana aramasına kadar aynı şeyler, inanılmaz!
İş boşanmakla da bitmiyor. Tamam kurtuluyorsun da sonra iyileşmeye başlayınca kendini yiyorsun "ben bu adamı neden çektim, neden katlandım" diye.
Allahım kimselerin karşısına çıkarmasın.
Evlerden ırak. En tehlikeli insan tipi. Delirtir çünkü. Birden değil yavaş yavaş delirtir.

Konuyu ilk okuduğumda da sinirlerim tavana zıplamıştı güncellemeyi okuyunca da üst üste kaç sigara içtim bilmiyorum.
Yani biriyle ne kadar empati yapılabilirse o kadar yapıyorum sizinle şu an.
Konudan montu çıkar takım elbise koy, aynı şeyi yaşadım, film sahnesi gibi gözümün önünde şu an.
Bi kere kopmuş bi kabloyu attım diye sinir krizi geçirmişti. Hatta boğazıma yapışmıştı.
Annem bizde diye gece beni yiyip durmasına, annemin her hareketinin altında bi mana aramasına kadar aynı şeyler, inanılmaz!
İş boşanmakla da bitmiyor. Tamam kurtuluyorsun da sonra iyileşmeye başlayınca kendini yiyorsun "ben bu adamı neden çektim, neden katlandım" diye.
Allahım kimselerin karşısına çıkarmasın.
Evlerden ırak. En tehlikeli insan tipi. Delirtir çünkü. Birden değil yavaş yavaş delirtir.
siz boşandınız mı? boşanma aşamasında nasıldı varsa çocuğuna ve size karşı

Her şeyi ona inat olsun diye yaptığını düşünüyor, her hareketinin altında bi tehdit seziyorlar. Narsisist mi bilemem ama kendileriyle ve dünyayla ilgili çok ciddi güven problemleri var.

siz boşandınız mı? boşanma aşamasında nasıldı varsa çocuğuna ve size karşı

Boşandım, çocuk yapmadım .
Çok çirkefleşti boşanırken.
Bi yerde kendisi de ister herhalde boşanmayı falan demişsiniz, hiç güvenmeyin, sağlam adımlar atın.
Kolay boşanacağını zannetmiyorum.

aslında burada yasamaktan memnundu. baska bir sehirden is teklifi geldi ama tekrar tasınmak, yeni bir anaokulu bulmak gerekecekti. bir de benim de isimden ayrılmam gerekecekti. burada siz de biliyorsunuz kres yeri bulmak zor, e kızımızın da almanca öğrenmesi lazım ilkokula kadar derken o is olmadı. kendi de cok aşırı hevesli degildi o insanları onceden tanıdıgı icin. neyse sonra savastı, enflasyondu bilmem ne derken gecen sene düzeldi biraz işe alımlar. bu sefer de ingilizce yeterli olan işlerin sayısı azaldı pandemi bitti full remote işler yine az çoğu şirket benimki de dahil hibrit çalışmaya döndü. o da almanca öğrenmeye basladı ama kursa gitmedi yani evde kendi kendine. nereye kadar öğrenebilir bi insan evde almancayı işte yeterli olacak kadar. öğrenemedi tabi.
Orada yaşayacağınız belli adam ugrasmamis bile. Öğrenmemek gibi bir lüksü yok. Anasının yanına postala orada otursun evinde

biz zaten türkiyede yaşıyorduk, 3.5 yıl once ben iş bulunca taşındık yurt dışına
Bu adamı evde tek siz calıstıgınıza göre siz mi BesliyosunuZ.
Boşayn allah aşkına
Boş oturan adam karı gibi lafci denilen tiplerden olur zamanla, ki sizinki öyle.
Cambazda olur
Devamlı kin nefret üretir
Ki sizinki öyle
Boşanın

Bu adamı evde tek siz calıstıgınıza göre siz mi BesliyosunuZ.
Boşayn allah aşkına
Boş oturan adam karı gibi lafci denilen tiplerden olur zamanla, ki sizinki öyle.
Cambazda olur
Devamlı kin nefret üretir
Ki sizinki öyle
Boşanın
şimdiye kadar hiç besliyormuşum gibi düsünmedim böyle bir imada da asla bulunmadım. sonucta onun bir süre çalışmayacağını bilerek, çocuğumuzun geleceğini düsünerek geldik buraya. tam tersi olsa ve o benim icin ben calısıyorum seni besliyorum dese kahrolurdum. ama ne demek istediginizi anladım, burada kızımla yasamaya devam etmek icin is bulmak zorunda degilim cok şükür

Orada yaşayacağınız belli adam ugrasmamis bile. Öğrenmemek gibi bir lüksü yok. Anasının yanına postala orada otursun evinde
annesi babasıyla görüsmüyor. belki simdi barısır bilmem. olayı neden görüsmediklerini anlatmıstım yukarıda benle ilgili degil. bir tek ablasıyla görüsüyordu belki onun yanındadır

Bi yerde kendisi de ister herhalde boşanmayı falan demişsiniz, hiç güvenmeyin, sağlam adımlar atın.
umarım biraz aklı basına gelir ne diyim gercekten kendimi cok sucluyorum, sevgiliyken görmezden geldim, nisanlıyken görmezden geldim, hamileyken görmezden geldim. neden yaptım degdi mi hayır.

şimdiye kadar hiç besliyormuşum gibi düsünmedim böyle bir imada da asla bulunmadım. sonucta onun bir süre çalışmayacağını bilerek, çocuğumuzun geleceğini düsünerek geldik buraya. tam tersi olsa ve o benim icin ben calısıyorum seni besliyorum dese kahrolurdum. ama ne demek istediginizi anladım, burada kızımla yasamaya devam etmek icin is bulmak zorunda degilim cok şükür
Bakın bir erkeğin çalışıyor olması karısına ve çocuklarına refah sağlıyor olmasıdır başlı başına da görevidir.
Ama bir kadın çalışıyor erkek çalışmıyorsa anca besleme olur. Fıtrat zaten çalışmak uzerineyken oturan erkege pek erkek gözüyle bakılmaz, inanın sizi de soğutan faktörlerden birisidir bu, bilincdisi veya bilinçalti ama mutlaka 🥹

az once mesaj atıp müsait oldugunda haber verirsin önce kızımla sonra da seninle konusalım dedi. umarım birileriyle konusup akıl almıstır ve cocugu icin mantıklı davranır bosanma konusunu da bir inada çevirmez. kızımız okuldan gelince haber verecegimi söyledim. bakalım nasıl konusacak

Bu adam sizi misafirlere rezil ederek, sizi endişelendirerek ve gününüzü mahvederek mutlu oldu ve istediği tatmine erişti. Sizi cezalandırıp bundan bir haz duydu. Belki Türkiye'ye bile gelmemiştir bir otele gitmiştir Almanya'da.

Yan gelip yatıyor Avrupa'da, karısı eve para getiriyor, bir kap yemek bir park ziyaretiyle hayatını yaşıyor. Sizden boşanır mı bu adam kuzum? Bu adamın oturumunu bir şekilde en kısa sürede iptal ettirip Almanya'dan postalamak şart. Hakkınızda hayırlısı olsun, bekliyoruz gelişmeleri.

Madem 13 yıldır bu adam böyle o zaman ona göre para biriktirseydiniz yada bu adamla sonumuz diyip bir işe girseydiniz. Çoğu kadının yaptığı gibi ne para biriktirmişsiniz nede bir işe girip çalışmışsınız. Son noktaya gelince de ben çocukla boşansam ne yapacam sorusu gelimiş aklınıza. Onca sene geleceğinizi düşünmek yerine kocanızın yaptığı sinir bozucu hareketlerine odaklanmışsınız. Bu saatten sonra boşanırsanız plan program yapmadan boşanan kadınlar ne yaşıyorsa sizde aynısını yaşayacaksınız.
Sen biraz kompleksli misin?Kendini, birilerini oh olsun bak gördün mü öyle yapmasaydın böyle olmazdı diye eleştirerek daha mı yukarıda falan hissediyorsun😂hayat bazen planlandığı gibi gitmez senin dediğin gibi olsaydı hayat, insanlar hata yapmazdı hiç.

Gelişme var mı? Ay ben delirdim burada o hareketlere, bunca sene nasıl dayandınız bu duruma?

Back
X