Evet 3 aylık hamileyim. Konuştum konuştuklarımı yazdım buraya birdaha açma konuyu..yaptığım birşeyden haberin olmaz.kimseyi de ilgilendirmez dedi..eve gelse ben nasıl davranayım ona..şuan o bana tavırlı üstelikHamilesiniz sanirim
Öncelikle ağlamayı bebeginiz icin bir sure durdurun .
Kendiniz icin de lutfen esinizden biraz edep biraz da saygı talep edin .Tehdit vs çözüme etki etmeyecek seyler anladığım kadari ile .Net olmanız gerek .
Valla banyo terliği ile ağizina vurmalık eşiniz ama şimdi siz daha önemlisiniz.
Insan kendini sevmeli kendine deger vermeli
Boyle saka olmaz bunun adi saka olmaz
Ne olacak senlik bir durum yok benim sorunum diyor
aynen öyle haksız ben oldum Bi anda ama dediğini bir defa daha olursa yapacamİstedigi kadar tavir alsin pasam. Hic tinlama. Tek diyecegin sey.. Senin ozgur iradeni kisitlayamam istedigini yap. Ama sonuclarina katlanirsin yani bosanmaya. Ha ben rahatim diyeceksin. Senin bisey yapip yapmadigin seylerin pesinde kosmam zaten hersey gin gelir ortaya cikar diyeceksin..veya buna benzer birseyler. Rahat bir sekilde hemde.
Sende icini ferah tut. Kendini bu cirkin konusmalardan ruhen soyutla. O nezaman boyle konusmaya basladiginda ona "cok zavallisin" bakisi at ve yanindan git. Zaten yukardaki yazdigim seyleri bir defa anlattinmi ona yeter. Birde onun seviyesine duserek bu konular hakkinda tartisma..goruldugu uzere kendi seviyesine seni vurmasini iyi biliyor. Hakliyken haksiz duruma dusuyorsun.
EvetAldatsam nolcak diyo?
Başıma ne geleceğini bilmiyorum çok değişik hem de..sonu ne olursa olsun üzülme olur mu?
Senin eşin insan değil çünkü değişik bir yaratık
Eşine daha cok ilgi goster nebilim suslen evdyken dkkatını cek farkettr kndni knsmaz bole
hem aldatsam ne olacak diyo.hani ben desem ki seni bırakır giderim gidip inadıma aldatır öyle bir kişilik..
+1"Okumakla adam olunmuyor " sözünün ispatı bu adam resmen ya...
Diplomalı Öküz...
kendi ailenle konussan sana destek olmazlar mi.Başıma ne geleceğini bilmiyorum çok değişik hem de..
ailem her zaman arkamda . Konuşsam bile ben sorunu çözemedikten sonra ailem nasıl çözebilir bilmiyorum .. bir insanın huyu asla değişmez . Törpülenir belki. Eşim aslında iyidir çok merhametlidir ama sen beni aldatamassın ya da şunu yapamazsın dediğim an başka bir kişiliğe dönüşüyor ..nasıl yapamam diyor ..Bi anda deliriyorkendi ailenle konussan sana destek olmazlar mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?