eşimin iğrenç şakasından bıktım yardımmm

Evet 3 aylık hamileyim. Konuştum konuştuklarımı yazdım buraya birdaha açma konuyu..yaptığım birşeyden haberin olmaz.kimseyi de ilgilendirmez dedi..eve gelse ben nasıl davranayım ona..şuan o bana tavırlı üstelik

İstedigi kadar tavir alsin pasam. Hic tinlama. Tek diyecegin sey.. Senin ozgur iradeni kisitlayamam istedigini yap. Ama sonuclarina katlanirsin yani bosanmaya. Ha ben rahatim diyeceksin. Senin bisey yapip yapmadigin seylerin pesinde kosmam zaten hersey gin gelir ortaya cikar diyeceksin..veya buna benzer birseyler. Rahat bir sekilde hemde.

Sende icini ferah tut. Kendini bu cirkin konusmalardan ruhen soyutla. O nezaman boyle konusmaya basladiginda ona "cok zavallisin" bakisi at ve yanindan git. Zaten yukardaki yazdigim seyleri bir defa anlattinmi ona yeter. Birde onun seviyesine duserek bu konular hakkinda tartisma..goruldugu uzere kendi seviyesine seni vurmasini iyi biliyor. Hakliyken haksiz duruma dusuyorsun.

aldatıyor da nabız mı yokluyor eşiniz?
neden böyle saçma sakalar yapma gereği duyuyor?

Ayni şakayı yaptığında siz de yapın. Oyle cinnet gecirir falan değil.

Bu adami iyi niyetli görmedim ben. Yaparsam da kimseyi ilgilendirmez ne demek ne sacma cevap

aynen öyle haksız ben oldum Bi anda ama dediğini bir defa daha olursa yapacam

Beniö babam da anneme derdi. Eve geç gelince nerdeydin diye sorduğında ötekinin yanındaydım derdi. Yıllar sonra gerçekten öteki diye biri oldu. Şakanon iğrençliği şurda dursun ağızdan çıkan söz dua saatinde kabul olabiliyormuş o yüzden her sözün düzgün olsun derler. Bence bundan ikiniz de bir an evvel vazgeçin

Sende ona yap aynisini.. seni aldatirsam surat yaparmisin de.. hem ne varki aldatmakta de .. o degilde surekli ayni bu tip sakalarda cekilmezki..

hem aldatsam ne olacak diyo.hani ben desem ki seni bırakır giderim gidip inadıma aldatır öyle bir kişilik..

Siz böyle dediniz diye aldatacak adam aldatmaya kılıf arayan adamdır zaten.

Adam sizin ne kadar korktuğunuzun, içinize kaçtığınızın farkında ve bunu sonuna kadar kullanıyor.

Korkmayın. Güçlü ve gururlu olun. İçinizden gelen tepkiyi gösterin. Bırakırsa da bıraksın böyle hayat mı olur? En azından saygısını kazanırsınız.

kendi ailenle konussan sana destek olmazlar mi.
ailem her zaman arkamda . Konuşsam bile ben sorunu çözemedikten sonra ailem nasıl çözebilir bilmiyorum .. bir insanın huyu asla değişmez . Törpülenir belki. Eşim aslında iyidir çok merhametlidir ama sen beni aldatamassın ya da şunu yapamazsın dediğim an başka bir kişiliğe dönüşüyor ..nasıl yapamam diyor ..Bi anda deliriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…