• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin iğrenç şakasından bıktım yardımmm

Nur_ece

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
621
181
103
Kızlar gece gece canım sıkıldı..dertleşelim biraz . Eşim beni hep bir konuda sinir eder. Mesela dışarı çıkıyor nereye gidiyorsun diyorum gülüyor dostumun yanına gidiyorum diyor..geçen gün yemekte ben seni aldatırsam ne yaparsın diyo..ben de niye bu konuyu sürekli açıyorsun diyorum gülüyor..bir keresinde ben de gülüp geçemedim ciddiye aldım..bu sefer kendisi de surat yaptı.ne aldatması falan..hem aldatsam ne olacak diyo.hani ben desem ki seni bırakır giderim gidip inadıma aldatır öyle bir kişilik..ya da kavga çıkarır küser öyle Bi cevap verdiğim için.az önce eve geldi..yüksek lisans yapıyor.ben de günün nasıl geçti diye sordum..okulda doktora öğrencisi kız arkadaşı var ..yarın onunla halletmeye çalışacaz okulda işlerimi yardım edecek deri..ben de güldüm yoksa beni solmazla mı aldatıyorsun diye ..ne alakasından sürekli bana böyle sorular soruyorsun dedi ben de Bi an kendimi suçlu hissettim . Hiç konuşmadan beş dakika düşündüm boş konuştum galiba kalbini kırdım diye. Kalkıp dedi ne surat yapıyorsun .. ben de surat yapmadığımı açıkladım..şuan kendisinin suratı beş karış içeride uzanmış .. siz olsanız ne yaparsınız ..sürekli rüyalarıma giriyor bu durum gülüp geçerek bastırmaya çalışıyorum

Hayatımda en katlanamadığım durumdur bu. Bana yapılsa yapan kişiyi hayattan soğuturum. Rahatsızsınız belli zaten. Tepkinizi en sert şekilde koymalısınız. Bu son olayı es geçin. Bundan sonraki ilk şakada(!) ağzını burnunu dağıtın tabiri caizse tepkinizle.

Ben de ne yapacağımı şaşırdım ..kendisi şaka yapıyor güya ..sert Bi şekilde tepkimi ortaya koysam kavga çıkar

Gidin şimdi karşısına oturun. Onu ne kadar sevdiğinizi ve her seven gibi asla başkasıyla paylaşamayacağınızı, onun

bu konuda yaptığı şakalardan bile rahatsız olduğunuzu söyleyin.Bir sarılıp öpün.Ben seni başkasıyla paylaşamam

şakası bile sinirimi bozuyor yapma deyin.Bi sevin sırnaşın olsun bitsin.

Bu konuşmanın üstüne bir daha yaparsa kafasını kırın :)

Eşiniz yüksek lisansla bilimselliğini kanıtlamaya çalışırken eş olduğunu unutmuş.

Aldatırsam nolmuş ? lafından sonra iyi bir ders verseydiniz keşke.
Canım hani sert Bi cevap versem küsüp tepki gösterecek bir yapıda

Back
X