• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin iğrenç şakasından bıktım yardımmm

Kızlar gece gece canım sıkıldı..dertleşelim biraz . Eşim beni hep bir konuda sinir eder. Mesela dışarı çıkıyor nereye gidiyorsun diyorum gülüyor dostumun yanına gidiyorum diyor..geçen gün yemekte ben seni aldatırsam ne yaparsın diyo..ben de niye bu konuyu sürekli açıyorsun diyorum gülüyor..bir keresinde ben de gülüp geçemedim ciddiye aldım..bu sefer kendisi de surat yaptı.ne aldatması falan..hem aldatsam ne olacak diyo.hani ben desem ki seni bırakır giderim gidip inadıma aldatır öyle bir kişilik..ya da kavga çıkarır küser öyle Bi cevap verdiğim için.az önce eve geldi..yüksek lisans yapıyor.ben de günün nasıl geçti diye sordum..okulda doktora öğrencisi kız arkadaşı var ..yarın onunla halletmeye çalışacaz okulda işlerimi yardım edecek deri..ben de güldüm yoksa beni solmazla mı aldatıyorsun diye ..ne alakasından sürekli bana böyle sorular soruyorsun dedi ben de Bi an kendimi suçlu hissettim . Hiç konuşmadan beş dakika düşündüm boş konuştum galiba kalbini kırdım diye. Kalkıp dedi ne surat yapıyorsun .. ben de surat yapmadığımı açıkladım..şuan kendisinin suratı beş karış içeride uzanmış .. siz olsanız ne yaparsınız ..sürekli rüyalarıma giriyor bu durum gülüp geçerek bastırmaya çalışıyorum

Allah aşkına gururlu olun. Siz böyle her sakasina gülüp geçtiginiz için alttan aldığınız için o adam sizi sorguluyor ve eninde sonunda malesef aldatacak. Aldatmamasi için şimdi içeri geçin ve şunları söyleyin karşısına oturup kararlı bir ses tonuyla " eğer bir kadına bile baktığını hissedersem öylece bırakırım seni! " kesinlikle söyleyin ve bana mesaj atın durum hakkında.

Ne kadar gülüp geçsem de içime attığım İçin sıkılıyorum..aldatırsam da o benim sorunum diyor. Dönüp geleceğim yer yine senin yanın .bunları gülerek söylüyor...ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum

Allah aşkına gururlu olun. Siz böyle her sakasina gülüp geçtiginiz için alttan aldığınız için o adam sizi sorguluyor ve eninde sonunda malesef aldatacak. Aldatmamasi için şimdi içeri geçin ve şunları söyleyin karşısına oturup kararlı bir ses tonuyla " eğer bir kadına bile baktığını hissedersem öylece bırakırım seni! " kesinlikle söyleyin ve bana mesaj atın durum hakkında.
Uyumuş canım maalesef .. ben sana söyleyeyim dediğin cümleyi kurarsam ne diyeceğini..yapma da göreyim ..konuyu kendine çevirecek..

Uyumuş canım maalesef .. ben sana söyleyeyim dediğin cümleyi kurarsam ne diyeceğini..yapma da göreyim ..konuyu kendine çevirecek..

Uyandırın söyleyin, çok ciddiyim. Daha etkili olur. Sonuçları bana mesaj olarak yazın . Yardımcı olacağım. Yapmazsaniz çok ağlayacaksiniz. Söylerken çok ciddi söyleyin , sakın gulmeyin .

Canım hiç çekemem onu şuan sinirli olacak bana patlayacak.kızım uyuyor uyanmasın sesimize.. ama en kısa zamanda konuşup bildiririm sana .çok teşekkür ederim ..aile eş ilişkileri hakkında eğitim almış gibisiniz

Eski konularına baktımda eşinle sorunlarınız varmış ve seni fena sindirmiş hep suçu kendinde arar olmuşsun üzülüyorum böyle hemcinslerimi gördügümde biran önce dik durman ümidiyle canım
Bir insan kendi istemediği sürece değişemez bunu anladım..çocuklarım İçin ben değişmeyi seçtim ..ama bir Noktadan sonra bunalıyor İnsan

Bakınız o yatmış uyumuş, senin içine dert sabağa kadar koyun sayarsın.Evlilikte kırmızı noktalar var adı ağza alınmaması gereken,
1.Aldatmak
2.Boşanmak
Bu ikisinin şakası olmaz.Ağza düşürmeyin, eşinize de izin vermeyin.Eşim bana aldatırsam nolucak diycek bende gülücem ha aklını alırım adamın...

Bakınız o yatmış uyumuş, senin içine dert sabağa kadar koyun sayarsın.Evlilikte kırmızı noktalar var adı ağza alınmaması gereken,
1.Aldatmak
2.Boşanmak
Bu ikisinin şakası olmaz.Ağza düşürmeyin, eşinize de izin vermeyin.Eşim bana aldatırsam nolucak diycek bende gülücem ha aklını alırım adamın...
Dediklerine katılıyorum ..kendisi güya şaka yapıyor ya ben ciddiye alıp tepki gösterdiğimde daha fazla tepki görüyorum

Evlilikte böyle seyler olmamalı bence böyle soğuk saka da yapılmamalı bi daha söylediğinde uyarın bi daha yaprsa sizde aynısını ona yapın kavgada cıkarsa cıksın boswerin

Bir insan kendi istemediği sürece değişemez bunu anladım..çocuklarım İçin ben değişmeyi seçtim ..ama bir Noktadan sonra bunalıyor İnsan
Bıktım diye konu açmışsın ama akıl verilen yorumlara yok uyanmasın üste çıkmasın zaten degşmez ben degştim diyosun e sen bu yaşam tarzını benimsemişsin zaten biz napalım?

Onun size yaptığı şakalrı siz yapsanız ne olur acaba sordunuzmu. Empati yapsın beyefendi biraz

hem aldatsam ne olacak diyo.hani ben desem ki seni bırakır giderim gidip inadıma aldatır öyle bir kişilik..

Inadima aldatir ne yahu. tabiki de ayrılırım diyeceksin. Bunun uzerine de inat yapip aldatacaksa da defolsun gitsin aldatsin daha da karsima cikmasin bunu diyebilecek kişi zaten.

Cevap olarak ben seni aldatsam ne olacaksa aynisi olacak deseydin.

Bu adamda var biseyler bence

B
Inadima aldatir ne yahu. tabiki de ayrılırım diyeceksin. Bunun uzerine de inat yapip aldatacaksa da defolsun gitsin aldatsin daha da karsima cikmasin bunu diyebilecek kişi zaten.

Cevap olarak ben seni aldatsam ne olacaksa aynisi olacak deseydin.

Bu adamda var biseyler bence
bir daha aynı konu açılırsa kesin ve net konuşacam tepkisi ne olıyorsa olsun artık ..ben sıkıntı yapacağıma biraz da o yapsın

Back
X