• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin iğrenç şakasından bıktım yardımmm

Adam kendi ağzıyla söylüyor niye inanmayasiniz ki. Şaka yaptığını sanmıyorum
Ama ben hiç inanmak istemiyorum ..işe gidiş geliş saatleri kimlerle görüştüğünü biliyorum ..geçen gün yaptığı şakayı ciddiye aldım ..hani öyle birşey varmış gibi konuştum ..küstü ..nasıl öyle düşünürsün diye..

B

bir daha aynı konu açılırsa kesin ve net konuşacam tepkisi ne olıyorsa olsun artık ..ben sıkıntı yapacağıma biraz da o yapsın

Konuş ya tepki gosterirse de kız bağır gerekirse ama uste çık. Aldatirsan defolup gidersin hayatimdan. birdaha bu tarz sorular sorarsan artik gercek algilarim derim ben olsam.

Aynen öyle..Bi yerden sonra insan öyle birşey yoksa da acaba diye düşünmeye başlıyor

Ama ben hiç inanmak istemiyorum ..işe gidiş geliş saatleri kimlerle görüştüğünü biliyorum ..geçen gün yaptığı şakayı ciddiye aldım ..hani öyle birşey varmış gibi konuştum ..küstü ..nasıl öyle düşünürsün diye..

Esin de ilginc :) Şakayı 10 defa yaparsa ciddiye alman normal, şakaysa tabi.

Dediklerine katılıyorum ..kendisi güya şaka yapıyor ya ben ciddiye alıp tepki gösterdiğimde daha fazla tepki görüyorum
O zaman yılan taktiği gülerek tısıldaya tısıldaya uyarıcaksın, dilinle dişinin arasından.Bu konu şaka kaldırmaz kocacımm, seni boşar donuna kadarda alırım hahahaaa. Biz kadınlar zeki yaratıklarız, eşin aklı sıra aldatsam ne olucak ki çoçuk var üstelik hamilesin mesajı göndermiş.Aldattığını düşünmüyorum ben ama tedbiri elden bırakmamak lazım.

Ne kadar gülüp geçsem de içime attığım İçin sıkılıyorum..aldatırsam da o benim sorunum diyor. Dönüp geleceğim yer yine senin yanın .bunları gülerek söylüyor...ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum

Eşiniz çok rahat konuşuyor sizinle sanki ben seni aldatacagim ama yine dönüp senin yanına geleceğim der gibi.hazirlikli ol diyor sanirim ki bu kabul edilemez bir şey .insanın kalbi neyse dilide o dur eşinize haddini bildirin ki aldatmaya kalktığında sonucunun ne olacağını da iyi bilsin...

Bence süslenmeyle ilgi göstermeyle alakası yok. Ağzını ariyor sanki

Eşiniz çok rahat konuşuyor sizinle sanki ben seni aldatacagim ama yine dönüp senin yanına geleceğim der gibi.hazirlikli ol diyor sanirim ki bu kabul edilemez bir şey .insanın kalbi neyse dilide o dur eşinize haddini bildirin ki aldatmaya kalktığında sonucunun ne olacağını da iyi bilsin...
Söyledim zaten kendisine ağzımı mı arıyorsun ne yapmaya çalışıyorsun ..dalgaya alıp gülüyor daha çok sinir ediyor beni.

O zaman yılan taktiği gülerek tısıldaya tısıldaya uyarıcaksın, dilinle dişinin arasından.Bu konu şaka kaldırmaz kocacımm, seni boşar donuna kadarda alırım hahahaaa. Biz kadınlar zeki yaratıklarız, eşin aklı sıra aldatsam ne olucak ki çoçuk var üstelik hamilesin mesajı göndermiş.Aldattığını düşünmüyorum ben ama tedbiri elden bırakmamak lazım.
Dediğin gibi gülerek laf soksam daha iyi olur

Sanmıyorum klasık kıskandrma hareketleri bnce bunlar kadının ozguvenını dusuruo

Hmm kiskandirma gelmedi aklima olabilir.

Inadina yapar dedigi cümleye takildim aslinda. Aldatana tabiki ayrilirim denilecek ne bekliyorsa.

Ona demin dediğim gibi ben aldatırsamli bi cumle kurmak lazim. Ancak oyle anlar

Hmm kiskandirma gelmedi aklima olabilir.

Inadina yapar dedigi cümleye takildim aslinda. Aldatana tabiki ayrilirim denilecek ne bekliyorsa.

Ona demin dediğim gibi ben aldatırsamli bi cumle kurmak lazim. Ancak oyle anlar
Bnm eşimde arada bni snir etmek için o tarz seler soler ama kotu nıyetlı olmadgnı bilirim :) esını tanıyosa skntı yok senden guzelini bulursam bakarm dıor:)

Ben galiba hem zırıl zırıl ağlar hem de yaygara çıkarırım.Bi gariplik var.Düzelir inşallah

Bnm eşimde arada bni snir etmek için o tarz seler soler ama kotu nıyetlı olmadgnı bilirim :) esını tanıyosa skntı yok senden guzelini bulursam bakarm dıor:)

Benimki de kıskandığımı bildiginden bazen soyler birseyler :) de konu sahibinin esinin soyledikleri agir olmus ya. Dozunu ayarlayamadiysa bilemem tabi de sert bi ayar cekmek lazim :)

Back
X