• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin iğrenç şakasından bıktım yardımmm

Benimki de kıskandığımı bildiginden bazen soyler birseyler :) de konu sahibinin esinin soyledikleri agir olmus ya. Dozunu ayarlayamadiysa bilemem tabi de sert bi ayar cekmek lazim :)
Orası ole ama kotu nıyetlı dedgnı sanmıorum yınede esegn aklna karpuz kabugu sokcak hali yok aldatan adam aldatr ruhumz duymz ama bzi degil kndlerni kandrrlar kısılık meselesi kndi kaybder hiç takmasn bnce konu sahbi aldtrsan aldat bnde bulamadgn nlcak falan derse susar rencıde olur azcık alttan alttan kısılıgıne laf solemeli

Aldatsamda gelecegim yer senin yanin demis sizi aldatmayi dusunuyor bence gulerek soylemesi zaten tehlike sizin tepkinizi anlamaya calisiyor size hissettirmeden.
hem bunladi soyleyip hemde size nasil boyle dusunursun diye kizmasi herseyi aciklamis ya aldatti yada aldatacak..

Kızlar gece gece canım sıkıldı..dertleşelim biraz . Eşim beni hep bir konuda sinir eder. Mesela dışarı çıkıyor nereye gidiyorsun diyorum gülüyor dostumun yanına gidiyorum diyor..geçen gün yemekte ben seni aldatırsam ne yaparsın diyo..ben de niye bu konuyu sürekli açıyorsun diyorum gülüyor..bir keresinde ben de gülüp geçemedim ciddiye aldım..bu sefer kendisi de surat yaptı.ne aldatması falan..hem aldatsam ne olacak diyo.hani ben desem ki seni bırakır giderim gidip inadıma aldatır öyle bir kişilik..ya da kavga çıkarır küser öyle Bi cevap verdiğim için.az önce eve geldi..yüksek lisans yapıyor.ben de günün nasıl geçti diye sordum..okulda doktora öğrencisi kız arkadaşı var ..yarın onunla halletmeye çalışacaz okulda işlerimi yardım edecek deri..ben de güldüm yoksa beni solmazla mı aldatıyorsun diye ..ne alakasından sürekli bana böyle sorular soruyorsun dedi ben de Bi an kendimi suçlu hissettim . Hiç konuşmadan beş dakika düşündüm boş konuştum galiba kalbini kırdım diye. Kalkıp dedi ne surat yapıyorsun .. ben de surat yapmadığımı açıkladım..şuan kendisinin suratı beş karış içeride uzanmış .. siz olsanız ne yaparsınız ..sürekli rüyalarıma giriyor bu durum gülüp geçerek bastırmaya çalışıyorum
Her sakanin arkasinda bir gercek vardir. Yuksek lisansta yapiyor diyorsunuz takdir ettim esinizi. Ben kendim takilirdim esime saka yapardim huylandigimdan falan degil is geregi seyahatlere giderdi. Megerse aldatiliyormusum.

İlk şakada yeterli tepkiyi vermediğiniz için bu hale gelmiş bence. Lafı çarpıp susturacaktınız da yüz bulamayacaktı bir daha. Şimdi siz korkuyorsunuz haklı olduğunuz halde.

Tam olarak okuyamadim ama benim başıma gelse daha berbat şakalarla karşılık verirdim.

Hııı yemezler artık, bi de sen beni aldatıyormuşsun gerçekten ! sonra 3.sayfa haberlerinde cinnet geçiren kadın kocasını testereyle doğradı! Cinnet geçiren kadın kocasını camdan aşağı attı! Cinnet geçiren kadın kocasinin pipisini kesti ! Asdaddasdf:bicak:

Aynı tür şakalara aynı tür cevaplar bi sure sonra şakayı yapana zevk vermez.

Dayım yıllarca yengeme toplum içinde bile dalga geçerekten çerkez gelini alacağım der dururdu.. kızı 16 yaşında ve yengemi aldattı. Evden gitmesi içinde her türlü eziyeti yapıyor. Birde neymiş yengem ona beni aldatırsan giderim demişmiş hadi şimdi git ne duruyosun diyomuş...

Şaka kaka bi gün de gercek olur. Evet düşünüyorum de herseyi yalan mı? Güven vermiyosan bu senin suçun de. Odun gibi erkekler var ya iyiki evlenmedim

Böyle bir konunun hatta kelimenin sürekli gündemde olması hiç hoş değil tatlm. Anlıyorum, eşinden dolayı bu tarz konuşmalar ama duymazdan gel. Böyle şaka olmaz... Böyle bir durumu varsayıp sakın kişi üzerinden yorum yapma. Seninki bir nevi eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek gibi birşey olmuş. Allah mutluluğunu bozmasın.
Sevgiler...

Çok önemseme eşini ya soylesın salla sen. Önemsedıgını hıssetmiş sana oradan aklınca oynuyor. Tam aksi sasırtıcı cevaplar ver. Istedıgıni verme yani☺ Bu erkekler kendılerını gozlerınde cook buyutuyor

Kızlar gece gece canım sıkıldı..dertleşelim biraz . Eşim beni hep bir konuda sinir eder. Mesela dışarı çıkıyor nereye gidiyorsun diyorum gülüyor dostumun yanına gidiyorum diyor..geçen gün yemekte ben seni aldatırsam ne yaparsın diyo..ben de niye bu konuyu sürekli açıyorsun diyorum gülüyor..bir keresinde ben de gülüp geçemedim ciddiye aldım..bu sefer kendisi de surat yaptı.ne aldatması falan..hem aldatsam ne olacak diyo.hani ben desem ki seni bırakır giderim gidip inadıma aldatır öyle bir kişilik..ya da kavga çıkarır küser öyle Bi cevap verdiğim için.az önce eve geldi..yüksek lisans yapıyor.ben de günün nasıl geçti diye sordum..okulda doktora öğrencisi kız arkadaşı var ..yarın onunla halletmeye çalışacaz okulda işlerimi yardım edecek deri..ben de güldüm yoksa beni solmazla mı aldatıyorsun diye ..ne alakasından sürekli bana böyle sorular soruyorsun dedi ben de Bi an kendimi suçlu hissettim . Hiç konuşmadan beş dakika düşündüm boş konuştum galiba kalbini kırdım diye. Kalkıp dedi ne surat yapıyorsun .. ben de surat yapmadığımı açıkladım..şuan kendisinin suratı beş karış içeride uzanmış .. siz olsanız ne yaparsınız ..sürekli rüyalarıma giriyor bu durum gülüp geçerek bastırmaya çalışıyorum
Hıımm sanki biraz şüpeli bende paranoyağımdur sen bakma bana :(

valla annenın evinden bi aricaksin ben evi terkettim haberin olsun diyeceksin ne derse ee beni aldatıyorsun ne bekliyordun dicen ciddi şekilde ama sonra şaka yapiyodum falan derse kahkahayi basicaksin şaka öyle yapılmaz böyle yapılır diyeceksin hemde mesajı alır o zaten.. :halay::halay::sopa:

Aynı şakayla karşılık ver,
Sana yine derse seni aldatsam neyaparsin diye,bende seni aldatırım de bas kahkahayi sakaysa buda şaka o yapabiliyorsa,sende yapabilirsin.

Fevri olma sakin olmaya çalış ,aynı şekilde davran,emin ol bidaha yapamaz...

Aldatma kelimesini ne kadar cok kullaniyorsunuz iliskinizde.

Esinizin bunu soylemesinden rahatsiz oldugunuzu soylediniz ki haklisiniz.

Neden sizde ayni yanlis davranisi yaptiniz ben onu anlamadim.

Bu aldatır zaten. Belkide aldatmistir. "Aldatirsam ne yaparsın, aldattirsam ne olmus yani" altı boş cümleler değil.
Sizde hayret edilesi birisiniz cidden, adamın dediklerine sizde gülerek imali laflar ediyormussunuz. Dengenizi bozmus herif anlaşılan

Ne kadar gülüp geçsem de içime attığım İçin sıkılıyorum..aldatırsam da o benim sorunum diyor. Dönüp geleceğim yer yine senin yanın .bunları gülerek söylüyor...ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum
yuh artık, adamın sülalesi rahat maşallah.:KK57:

siz naptınız allah aşkına, bu lafı söyleyebilecek kaar nasıl rahat olabilir bir adam? nasıl bir saygısızlıktır bu? :KK12:

kusura bakmayın ama adama vazgeçilmez olduğunu hissettirmişsiniz, o da size saygı duymuyor olan bu.

ayrıca aldattığını düşünüyorum. aldatmıyorsa bile bu kadar rahatlıkla yakındır.

Bu lafi soyledigim icin cok ozur dilerim ama, havlayan kopek isirmaz. Ben sizi aldatacagini hic zannetmiyorum. Bence sakalarinin sebebi bazi etkekler bagliliktan korkarlar ve kendilerini bu sekilde tatmin etmeye calisirlar.
Dikkat edin aldatilan kadinlar yuzde 90 kocamdan hic beklemezdim derler. Konusandan degil susandan korkmak lazim. Cozume gelince bu tarz sakalar yaptigi zaman ya duymazliktan gelin ya da konuyu degistirin. Emin olun bir sure sonra vazgecer bu sekilde davranirsaniz. Sevgiler.

Sen de ona şaka yap kuzum

-Ben seni aldatsam ne yaparsın? Eheh

-Senin kuşunun yanında kartal olan bir adamla gökyüsünde yıldızlar kaydırırım. Hem "ne olacak aldatmakla" değil mi. Biraz renk katmış oluruz deyin.:confused:

Not: Bu öneri "kocası surat asar ama"lı bir kadın olduğunuz için aşar sizi. Diğer yorumunuzu az önce okudum. Siz henüz kocanızın surat asmasını dahi göze alamıyorsunuz.( O neleri alıyor ama...) Böyle şımarmış bir erkek bunun acıtıcı bir empati yaptırma dahi olduğunu anlayamaz boşanırısnız. Aman demeyin. Aldatılacağınız günü bekleyin. Size tek tavsiyem "ben sinik bir kadın mı olduruldum" diye sorun arada kendinize.

Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Back
X