Eşimin ikinci benim ilk evliliğim

Herseyde hayırlısını iste birde evlendiğin zaman ben bu adamla niye evlendim su su nedenlerle dediğin günleri hatırla o zaman daha sağlıklı düşünürsün
Haklısınız. Bunları düşündüğümde biraz nefes alabiliyorum.

Evlenip ayrilmis olmasi bukadar takilmaya sebep degil. Evlendi diye sevgililerine takilmamissin. Etrafimda ilk esi olup gecmis sevgililerini düsünende cok var. Bugününe ve yarinina bak. Anin tadini cikar.

Evliliğiniz de herşeyin yolunda olduğu adam gibi biriyle evlendiğinizi hissettiginiz için canınız arıza çıkarmak action yaratmak istiyor olabilir ....

Bence rahatt batmasın....nacizane

Evliliğiniz de herşeyin yolunda olduğu adam gibi biriyle evlendiğinizi hissettiginiz için canınız arıza çıkarmak action yaratmak istiyor olabilir ....

Bence rahatt batmasın....nacizane
Haklısınız galiba.

Madem içinize sinmedi neden evlendiniz, hadi evlendiniz neden hemen hamile kaldınız. Keşke çocuklu biriyle evlenmeseydiniz, sizin şimdi sorun ettiğiniz şeyler hiç sıkıntı değil,ilerde başka sıkıntıların olabilir. Adamın çocuğu var eski eşle sürekli iletişim halinde olacak, bunu da sorun edersiniz. Tek sıkıntı buysa bence görmezden gelin.

Artik önünüze bakacaksiniz mutlu olmaya calisin bebegin senin icin umut olsun evliligin icin inşalalh cok mutlu olursun canm🙏

Merhabalar, eşimle okul ortamında tanıştık ikimiz de öğretmeniz. Eşim yeni boşanmıştı tanıştığımızda eski evliliğinden bir kızı var. Biz çok hızlı bir şekilde evlendik. Yaşım 27 bu arada. Şimdi 3 aydır evliyiz. Herhangi bir tartışma ya da kötü bir olay yaşamadık. Ancak ilk evliliğini ben bir türlü aşamıyorum içimde. Ne yaşıyorsak onu daha önceden başkasıyla yaşamış olduğunu düşünüyorum o an. Tam anlamıyla mutlu olamıyorum. Hamileyim ve bu bebeği istiyor muyum istemiyor muyum onu bile bilmiyorum. Kafam çok karışık. Sizce aşabilir miyim bu durumu?

Oncelikle insanlar evlenir, ayrilir tekar evlenir tekrar ayrilir bunun kadar dogal bir sey olmaz. asil mutsuz bir evlilgin surdurulmesidir tuhaf ve dusunulmesi gereken o anlamda esinle ilgili hic bir sorun yok. Ilk evliliginden bir cocugu olmasinda da asla bir sorun yok. Sorun evet su an sende sen de zaten farkindasin.

Bir sorunu cozmek icin once nedenini bulmak gerekir derlerya. Soyle siralayalim mesela onun bu yasadiklarinizi daha once baska birisiyle yasadigini dusunmek (bu ne demekse cunku her insan evli, nisanli veya flort ederken aslinda ayni seyleri defalarca yasamis olabilri kadin ya da erkek) sana ne hissettiriyor? Ofke, kisanclik, utanc, uzuntu. Burada hangi olumsuz duyguyu hissettigini bulacaksin kendine donup. Sonra boyle hissetmenin nedeni ne? onu bulacaksin. Ve o buldugun seyin aslinda cok sacma oldugunu da bulacak ve rahatlayacaksin. Mesela
Hissettigin duygu kiskanclik diyelim
sonra bu kiskancligin nedenini dusunelim
Nedeni de esine daha once baka bir kadinin dokunmus olmasi diyelim... Bu noktada zaten olay biter. Cagimizda erkeklerin ve kadinlarin bir cogu artik bir cok iliski yasamis oluyor evlenmeden once. boyutu, sayisi farklidir ama olur. Bundan dogal bir sey de yoktur. gibi gibi...

Merhabalar, eşimle okul ortamında tanıştık ikimiz de öğretmeniz. Eşim yeni boşanmıştı tanıştığımızda eski evliliğinden bir kızı var. Biz çok hızlı bir şekilde evlendik. Yaşım 27 bu arada. Şimdi 3 aydır evliyiz. Herhangi bir tartışma ya da kötü bir olay yaşamadık. Ancak ilk evliliğini ben bir türlü aşamıyorum içimde. Ne yaşıyorsak onu daha önceden başkasıyla yaşamış olduğunu düşünüyorum o an. Tam anlamıyla mutlu olamıyorum. Hamileyim ve bu bebeği istiyor muyum istemiyor muyum onu bile bilmiyorum. Kafam çok karışık. Sizce aşabilir miyim bu durumu?
Hamilesiniz bebeği istiyor muyum istemiyor muyum demek için çok geç değil mi artık sizce ? Keşke çocuğu isteyip istemediğinizi onu yaparken zevkini yaşarken düşünseydiniz . Kusura bakmayın ama biz yıllardır çocuğumuz olsun diye mücadele ederken çocuğu olmuş ve böyle düşünceli insanlara karşı aşırı kinciyim.
İkinizde okumuş insanlarsınız ne aceleniz vardı 3 aya evlenecek kadar . Bu kadar sindiremiyorsanız bunları bildiğiniz halde neden bir yola çıktınız ?
bence psikolojik bir destek almalısınız adam sonuçta evliliğini bitirmiş eski eşinden bahsetmiyorsa bu kadar abartmanıza gerek yok 😕

Hamilesiniz bebeği istiyor muyum istemiyor muyum demek için çok geç değil mi artık sizce ? Keşke çocuğu isteyip istemediğinizi onu yaparken zevkini yaşarken düşünseydiniz . Kusura bakmayın ama biz yıllardır çocuğumuz olsun diye mücadele ederken çocuğu olmuş ve böyle düşünceli insanlara karşı aşırı kinciyim.
İkinizde okumuş insanlarsınız ne aceleniz vardı 3 aya evlenecek kadar . Bu kadar sindiremiyorsanız bunları bildiğiniz halde neden bir yola çıktınız ?
bence psikolojik bir destek almalısınız adam sonuçta evliliğini bitirmiş eski eşinden bahsetmiyorsa bu kadar abartmanıza gerek yok 😕

Siz niye azarliyorsunuz bu arkadasi?

Yok degilim.
Burkac kez daha okuyun o zaman
Asla azarladığımı düşünmüyorum psikolojik desteği sadece deliler almaz. Evlenmeden adamın evlenip boşandığını biliyorsun evlendikten sonra hele ki çocuk olduktan sonra düşünmek için sence geç değil mi 3 ay da evlenmek için bu kadar acele ediyorlar sonra da çocuk istiyor muyum istemiyor muyum bilmiyorum diyor arkadaş tuhaf yani. İkisi de okumuş insanlar ☹️

Şöyle düşün daha önceden sevgilisi olan insanlar kimseyle evlenmesin mi yani. Aaa ilkini ille benle yaşamalıydı herşeyin diye düşünecek olan varsa eski sevgililere takılan çok olur. Bu adam nikahlı karısıyla yaşamış zamanında sadece olan biten bu. Aynısını senin için düşünse hoşuna gider miydi? İlk beni öpmemiş ilk beni sevmemiş dese hep içinden?

Asla azarladığımı düşünmüyorum psikolojik desteği sadece deliler almaz. Evlenmeden adamın evlenip boşandığını biliyorsun evlendikten sonra hele ki çocuk olduktan sonra düşünmek için sence geç değil mi 3 ay da evlenmek için bu kadar acele ediyorlar sonra da çocuk istiyor muyum istemiyor muyum bilmiyorum diyor arkadaş tuhaf yani. İkisi de okumuş insanlar ☹

Yahu tamam ama bu kiz icinden bunlari soyluyodur kendine zaten. Kendi kendini fircalayip duruyordur her an. Ama su an bir durum var, bir akil bir cozum ariyor. Psikologa git onerisi cok dogru, kafasi karismis herkes gitmeli keske param olsa ben derdim olmasa da giderdim. Ama pratikte olmuyo be guzelim gidilmio iste o psikoliga kiyilmiyo o kadar paraya hepimiz bilioruz.

Yahu tamam ama bu kiz icinden bunlari soyluyodur kendine zaten. Kendi kendini fircalayip duruyordur her an. Ama su an bir durum var, bir akil bir cozum ariyor. Psikologa git onerisi cok dogru, kafasi karismis herkes gitmeli keske param olsa ben derdim olmasa da giderdim. Ama pratikte olmuyo be guzelim gidilmio iste o psikoliga kiyilmiyo o kadar paraya hepimiz bilioruz.
Özel psikologlar tabi parayla çok yüksek isterler ama bu işi devlette de yapıyorlar .Ayrıca öğretmen sigortası felanda vardır yani 🤭

Back
X