Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
haklısın kesinlikle, işte insan belki yuva kurtulur adam pişmansa düzelir diye bir umut düşünüyor ama düzelmeyecek biriyle de hayatı ziyan etmeye değmez yazık olur kadına boşansın daha iyi adam pişman değilse görevlerini yapmayacak ailesini sevmeyecekse
Ya sevmek başka bişey ama güven yok işte bir konu hakkımda beş kere yalan konuşur eşim vallahi billahi geçmişine takılmaazdım keşke benide onu sevdiği gibi sevseydibeni değil onu sevdi içim yanıyor
canım sana sabırlar diliyorum başta kurtulur mu acaba diye bu evlilik olumlu yazmak istedim, sonuçta yuva yıkanın yuvası olmazmış...sen öncelikle kendin için iyi bir psikolog bul güçlü olman lazım bir de avukatın en iyisin, her koşulda yanında olacak olanını bul. maddi olarak daima kendine yetebilecek olman lazım bundan sonraki süreçte Rabbim sana hayırlar güzel kapılar açsın inşallah
haklısın kesinlikle, işte insan belki yuva kurtulur adam pişmansa düzelir diye bir umut düşünüyor ama düzelmeyecek biriyle de hayatı ziyan etmeye değmez yazık olur kadına boşansın daha iyi adam pişman değilse görevlerini yapmayacak ailesini sevmeyecekse