İki hesabında da engellenen hiç yok arama kısmında bişey yok (evvelinde vardı ilk yalanı oydu) edebiyat sayfası aslında paylaşımları da şiir reelsleri falan ama niye hiç bahsetmedi ve kullandığı halde kullanmıyorum dedi şüphe uyandıran buErkeklerin gizli ikinci hesapları pek hayra alamet olmuyor yaEngellenenlere vs. baktınız mı? Kadınlar var mıydı? Ya da hareketlerinden beğenilenlere baktınız mı? En son ne zaman beğenmiş, aktif olmuş ve neleri beğenmiş? Buralardan az çok anlaşılır yediği bir halt varsa.
Ayy erkeklerin şu pişkinliği de o kadar sinir bozucu ki!
İşte onun yok geçiştirdi kapattı hiçbişry yokmuş gibi davranıyor abarttığımı söyleyip mesafeli olduğum için surat yapıyorEşinizin sizden gizlemesi onun şüpheli olduğunu gösteriyor. Bir insan eşinden neden hesabını gizler gerekçesi ne olabilir ? Bence evli bir adamın bir bahanesi olmaması gerekiyor
Yani aslında mesaj falan bişey yok ama…Üç ay önce erkek arkadaşımın ikinci bir hesabı olduğunu anladım, ayrıldım. Yakalayınca bin tane yalan söyledi güvenim kırıldı devam edemezdim. İkinci hesaplar pek hayra alamet değil
Bir bebeğimiz var ve ikimizin de ikinci evlilikleri çok şükür bir mesaj farklı bir amaç yakalamadım bu kadar fazlasını yapamam ama çok kırgınım ve güvenim kırıldı işteİrdeleme yalnız bırak çık o evden bi süreliğine. Gördüğünü görmüşsün dahası canını acıtır.
Kurcaladıkca derine inmek ister insan yalan söylediği bes belli yakalamışsın bu 2. Olmuş.
Kesinlikle daha bişey söyleme sadece onu bırak terk edilmiş hissetsin kendini.
Tek söyleyeceğin şey yanından ayrılırken şu olsun.
Ya kendine çeki düzen verirsin bana anlatmaya karar verirsin bu rezilliği yada bidaha benimle aynı evde yatıp kalkma.
Çünkü o instagram biter telegram başlar o biter tiktoku kullanır.
Alışkanlık olmuş düzenli görüştüğü biri bile olabilir o yüzden sen irdeleme.
Sebebi yok kullanmadı aktif olmadığı için söyleme gereği duymamış görmesem daha da söylemezdiinsan durduk yere yalan söylemez ya da gizli iş yapmaz. sebebi vardır illa ki. amaç o sebebi bulmak. acaba sebebi ne?
Gayet güzel anlatabildin ve eşim 35…Ergenken sevgilimden gizli tumblr, blog falan açardım.
Amacım ünlü olmaktı.
Sevgilimin bana sosyal medya kullanma demesi ne kadar red flagse benim yaptığım da o kadar red flagdi. Kimseyle fingirdeme olayım falan yoktu takipçi kasıyordum.
20 yaşında bıraktım böyle dolaplar çevirmeyi de, böyle saçma ilişkileri de.
Bilmiyorum anlatabildim mi?
2. Evliliğin de böyle olması üzücü. Ne demek istediğini de anladım.Bir bebeğimiz var ve ikimizin de ikinci evlilikleri çok şükür bir mesaj farklı bir amaç yakalamadım bu kadar fazlasını yapamam ama çok kırgınım ve güvenim kırıldı işte
Bu şiir reelslerini, edebiyat paylaşımlarını kendi hesabından da takip edebilir neden bunun için ikinci bir hesap açma gereğinde bulunmuş ki?İki hesabında da engellenen hiç yok arama kısmında bişey yok (evvelinde vardı ilk yalanı oydu) edebiyat sayfası aslında paylaşımları da şiir reelsleri falan ama niye hiç bahsetmedi ve kullandığı halde kullanmıyorum dedi şüphe uyandıran bu
7-8 yıllık bir şiir sayfası ama benim haberim yok tevafuk fark edip sorunca da kullanmıyorum çok eski dedi ama kullandığını gördüm yani şiirler paylaşmış takip ettiklerinin storylerine falan bakmış yani kötü bişey görmedim çok şükür ama başka bir hesabının olduğunu gizlemesi kullandığı halde kullanmıyorum demesiKendi hesabi oldugu belli mi, yoksa oylesine ozlu soz falan mi paylasmis? Kimseye mesaj yazmamis diyorsunuz. Neden acmis o zaman? . Benim de pandemi zamani ikinci hobi hesabim vardi, gerci esim biliyordu,bilmese de onemli degildi, orgu paylasimlari falan yapiyordum, amigurumi hesaplarini takip ediyordum. Kendi kisisel hesabimdan yapmak istemiyordum.
İşte eskiden kullanıyormuş hala kullanıyor kullanmadığını söylese deBu şiir reelslerini, edebiyat paylaşımlarını kendi hesabından da takip edebilir neden bunun için ikinci bir hesap açma gereğinde bulunmuş ki?
Haklısın valla konu sahibi ben olsam ben de takılırdım.