Eşimin ikinci telefonu

Üşenmedim 32 sayfa yorum okudum. Ne diyeceğimi bilemiyorum nereden bakarsan bak üzücü bir durum.

9 ay icinde yeni evlilik yapmanız icin, önceki evliliginizden hamile olmadığınızı ispatlayip, yeniden evlenmek icin izin almaniz gerekir. Yani epey aceleci bir yaklaşım. Insanlar bu yuzden diyor, ikinci evlilik icin cok daha uzun sure dusunun, sutten agziniz yanınca yoğurdu ufleyerek yiyin, evliliginiz oturmadan ureme kabiliyetinizi sonuna kadar kullanmayın diye. Bunlar safsata degil yani, gormus oldunuz. Sizin icin yazmiyorum tabii ki,siz kosa kosa ikinci evliligi yapmissiniz bi de hemen cocuk yapmışsınız, hayirli olsun. Belki durumunuza yakin birileri vardir da, aklini basina toplar diye yazıyorum.

Bana cok masum gelmedi esinizin açıklaması. Bunca zamandir taniyorsunuz, ikinci bir is telefonu olduğunu bilirdiniz herhalde? Bilirdiniz degil mi? Her evin, her evliligin duzeni de ayni olmaz. Ben olsam bilirdim. Esinizin tepkilerini de bilirsiniz, panikledi mi, sucluluk psikolojisine girdi mi? Ve en onemlisi, bundan sonra ne yapmayi düşünüyorsunuz
Konunun son güncellemesini yazıyorum.
Telefon yeni değil , eski bir telefon. Hattı bilmiyordum ama bağlı bulunduğu kameraları vs izletti online bildirim ve sms alması için yapılan ayarları müşteriye sunum yaptıklarını vs. Bunun dışında ilk benim farkettiğimde görmesinin imkanı yok ben gördükten sonra o uyanıp ofise geçmişti ve kamera açısına giriyordu. Benim gördüğüm yerde kamera açısı yok yoksa bunu ilk düşündüm. Bu açıklamalar içimi rahatladı ve güzelce uyudum.
Sonra sabah sizlere açıklama yapmak için foruma girince
Bu eklediğim mesaj beni çok sinirlendirdi. Bana yazılması önemli değil hayatım boyunca kararlarımı kendim almışımdır, birilerinin beni aşağı çekmesine izin vermem.
Fakat yazdığınız kelimeler belki de hayatımın en duygusal döneminde olan bana , çok kırıcı çok kalpsizce geldi. Beni geçin , ben kendi içimde mutlu ve özgüvenliyim ama dediğiniz aşağılayıcı tasvir gibi DURUMUMA YAKIN BİRİLERİ VARSA sizin gibileri ciddiye almamalarını hayatı kendilerine başkaları yüzünden cehennem yapmamalarını diliyorum.

Telefon yeni değil , eski bir telefon. Hattı bilmiyordum ama bağlı bulunduğu kameraları vs izletti online bildirim ve sms alması için yapılan ayarları müşteriye sunum yaptıklarını vs. Bunun dışında ilk benim farkettiğimde görmesinin imkanı yok ben gördükten sonra o uyanıp ofise geçmişti ve kamera açısına giriyordu. Benim gördüğüm yerde kamera açısı yok yoksa bunu ilk düşündüm. Bu açıklamalar içimi rahatladı ve güzelce uyudum.
Bu eklediğim mesaj beni çok sinirlendirdi. Bana yazılması önemli değil hayatım boyunca kararlarımı kendim almışımdır, birilerinin beni aşağı çekmesine izin vermem.
Fakat yazdığınız kelimeler belki de hayatımın en duygusal döneminde olan bana , çok kırıcı çok kalpsizce geldi. Beni geçin , ben kendi içimde mutlu ve özgüvenliyim ama dediğiniz aşağılayıcı tasvir gibi DURUMUMA YAKIN BİRİLERİ VARSA sizin gibileri ciddiye almamalarını hayatı kendilerine başkaları yüzünden cehennem yapmamalarını diliyorum.
Ya birde diyelim ki aldattı kişinin eşi. Herkese bosan denilmez. Çünkü karşımızdaki kısının hayati, şartları, maddi imkanı, ailesi, eğitim durumu her şey bir etken. Bizim için burdan boşan boşanmazsan tuuu kaka demesi kolay.

Dipnot: 7 aylik bir çocukla bir kere karar almış ve çok uzun suren bir dava sonucunda boşanmış birisi olarak yazıyorum.

Tarzınızı ve tavrinizi cok begendim

Bence eşiniz doğru söylüyor..online bildirim ve sms için hat takılmış,mantıklı.Uçak modu da belki evdeyken gereksiz çalmasın falan die düşünmüştür.Size bağlı olduğu kameraları da izletmiş.Öyle şak diye uydurulacak bir yalana benzemiyor.Önceden hazırlık desek kimse
bir yalan için böyle bir düzenekle uğraşmaz,aklına gelmez daha doğrusu. Her şey yolunda bence siz de rahat olun, doğacak bebeğinize odaklanın.Hayırlı,sağlıklı,rahat doğumlar olsun inşallah ❤❤

Bir kadin olarak mutluluğunuza ve ozguveninize ancak memnun olurum.
Her ne sebeple olursa olsun, biten bir evliligin birkac ay üzerine hemen evlenmek ve evlilik oturmadan bebek sahibi olmak, şahsım adina tavsiye edebilecegim birsey değil.
Hic bir kadinin, ikinci evliligi olduğu icin veya bebegi oldugu icin, aldatilmasina ragmen bu evlilige mecbur kalmasini istemem.

Günaydın arkadaşlar , sabah sabah bin tane duygu ile boğuşuyorum. Bugün etrafı toplarken eşimin laptop çanta gözünde bir telefon ve sarj aleti buldum. Telefon ekranı kilitli ve uçak modunda.
Yani Allah resmen önüme çıkardı , çanta ağır gibi hissettim birşey mi takılmış diye baktım ve telefon karşımda. Bu telefondan hiç haberim yok, şirketteki tüm gelen aramalar bildiğim hattı üzerinden geliyor. Resmen gizlenmiş bir hat yani.
Ve daha da beni geren nokta 8 aylık hamileyim. Bunun yanında sosyal medyada hesaplarımız aktif ikimizin de profili beraber çekilmiş fotolar vs. yani insanlar bu kadar midesiz olabilir mi ? Benim eşim beni aldatıyorsa karşıdaki kadın bunu görüp sindirebilir mi ? Bunu da düşünüyorum.
En önemlisi de şimdi uyanınca telefonu bildiğimi yüzüne vursam hemen yalan dolan üstte çıkabilir.
Sizce ne yapmalıyım ? Ağlamak istemiyorum sabah sabah ama çok kırıldım
İnşallah öyle bir şey yoktur canım senin adına çok üzüldüm .Ama gerçekten öyle şerefsiz kadınlar çok fazla yani göz göre göre evli adamlar daha çok hoşlarına gidiyor galiba Allah islah etsin .

Günaydın arkadaşlar , sabah sabah bin tane duygu ile boğuşuyorum. Bugün etrafı toplarken eşimin laptop çanta gözünde bir telefon ve sarj aleti buldum. Telefon ekranı kilitli ve uçak modunda.
Yani Allah resmen önüme çıkardı , çanta ağır gibi hissettim birşey mi takılmış diye baktım ve telefon karşımda. Bu telefondan hiç haberim yok, şirketteki tüm gelen aramalar bildiğim hattı üzerinden geliyor. Resmen gizlenmiş bir hat yani.
Ve daha da beni geren nokta 8 aylık hamileyim. Bunun yanında sosyal medyada hesaplarımız aktif ikimizin de profili beraber çekilmiş fotolar vs. yani insanlar bu kadar midesiz olabilir mi ? Benim eşim beni aldatıyorsa karşıdaki kadın bunu görüp sindirebilir mi ? Bunu da düşünüyorum.
En önemlisi de şimdi uyanınca telefonu bildiğimi yüzüne vursam hemen yalan dolan üstte çıkabilir.
Tel sakla sorarsa görmedim de sormazsa üzgünüm

Bu gibi durumlarda hicbir kadının gidip sakin sakin konusmasını, sormasını önermem. Evet cok zor bir durum fakat artık adalet, hukuk kuralları dahilinde ağız degil deliller konusuyor. Sabır gerektiren bir durum fakat ama ne yazık ki isler bu sekilde yürüyor. Diğer acıdan bakacak olursak sordugunuz ve konustugunuz anda ortada bir sey varsa da -ki (bunu hic bilemeyiz) daha dikkatli olur ve yakalanmamak icin cırpınır. Fakat sinsi sinsi izler ve takip edersek o zaman bir takım seyleri öğrenmis oluruz.

Ama yoooook ben sabredemem sorarım, konusurum diyorsanız o zaman sözel olmayan iletisimin sifrelerinde ustalasmak gerekiyor :) yani beden dilini cok iyi cözmek gerekiyor yalan mı söylüyor, dogru mu haklı mı... sekilde bedeni ele verir zaten kendisini.

Evet hicbirimiz eslerimizin sahibi degiliz, ama bu tarz konularda da medeni medeni otururup konusmak isleri cozmuyor malesef.. "Cantandaki telefon ne icin canim, aaa o mu is icin hayatim.. Tamam ok kib bye" gercek hayat bu mu saniyorsunuz? Bunun ozguvenle , iletisimle falan ilgisi yok. Bu tip durumlar ic kemirir, sorgulanir, kafa karistirir. Normalde asla yapilmaya tenezzul edilmeyecek seyleri bile yaptirir insana. Dunya malesef toz pembe degil.

Bir sey soracagim, evli olan esiniz sindiriyor da karsidaki kadin mi sindiremiyor? Hayir yani kocalari tarafından aldatilan kadinlarin cogunda bu var, hemen kadini suclama, kocaya bi toz konduramama.. Once evli olan adami sorgulamak, onun nasil bu ahlaksizligi yapabildigini sorgulamak lazim birakin once 3.kisileri suclamayi. Zaten profilinde esiyle sevgilisiyle foto paylasmasi falan bi anlam ifade etmiyor. Eminim o 2.telefondan gorustukleri kocanizin evli oldugunu bile bilmiyordur ki adam 2.bi telf tasiyor hem de ne olur ne olmaz diye evdeyken de ucak moduna aliyor. Belli ki gorustukleri kisilerin haberi bile yok sizden.

Bir sey soracagim, evli olan esiniz sindiriyor da karsidaki kadin mi sindiremiyor? Hayir yani kocalari tarafından aldatilan kadinlarin cogunda bu var, hemen kadini suclama, kocaya bi toz konduramama.. Once evli olan adami sorgulamak, onun nasil bu ahlaksizligi yapabildigini sorgulamak lazim birakin once 3.kisileri suclamayi. Zaten profilinde esiyle sevgilisiyle foto paylasmasi falan bi anlam ifade etmiyor. Eminim o 2.telefondan gorustukleri kocanizin evli oldugunu bile bilmiyordur ki adam 2.bi telf tasiyor hem de ne olur ne olmaz diye evdeyken de ucak moduna aliyor. Belli ki gorustukleri kisilerin haberi bile yok sizden.
:))))) gerçekten tüm yazdığım konular ve açıklamadan ve hatta kadın varsa suçlamadığımı belirten mesajımdan sonra bile böyle bir mesaj gelmesi beni baya güldürdü. Ya şaka yapıyorsunuz ya konudaki mesajlarımı hiç okumadınız. Önce okuyun sonra konuşalım. Yok tüm mesajlarımı okuyup hala yazdığınız gibi biri olduğumu sanıyorsanız üzgünüm laf anlatamayacağım :)

Ben olsam telefonu saklar inada hiç birşey olmamış gibi davranirdim. Onun telaşına ve size sorup sormamasina göre bir yol izlerdim. Henüz devam.ediyorum.okumaya ne yaptınız çok merak ediyorum ama dayanamayıp şimdi yazdım cevap.

Yok yo önemli etme bence kocanı iyice gözle hareketlerine bak böyle çok farklı davranıyorsa bu farklılık vicdan azabı çekip bağırmaya ya da iyi davranmaya kadar değişebilir önemli olan normalden farklı olması...biraz izle sonra sıkıştır onu

telefonu gunese dogru tutup ekranda kalan parmak izinden hangi isareti cizdigini anlayabilirdiniz ama siz kendinizde bir deneme yapmissiniz sanirim.
telefonu yerine koyduysaniz bekleyin bir dahakine bu yontemi deneyin

Benim kullandığım hiçbir telefona wp yüklü gelmedi.Hep ben sonradan indirdim.Wp direk yüklü gelen telefonlar var mı bilmiyorum.Ama yüklü gelmediyse ve iletişim kurmak için alınmadıysa neden wp var telefonda.Ve neden uçak modunda?Dediğiniz gibi erken hareket etmişsiniz maalesef.Kadın hislerine güvenirim.Açıklamalarını tatmin edici bulmadım açıkçası.
Yuklu olmuyor galiba bende de yoktu
Birde yüklü olsa bile WhatsApp'a girip ekstradan hesap açması gerekiyor.
Yani senkronizasyon gibi hemen otomatik açılmaz
Bana da garip geldi.

Valla bizimde profil fotomuz vardı whatsapta eşimle kadın konuşmuş farketmiyor yani bende sizin gibi düşünüyordum ama öyle olmuyor umursamıyor iki tarafta

Back
X