- 29 Eylül 2018
- 498
- 878
- 23
- 38
Konunun son güncellemesini yazıyorum.Üşenmedim 32 sayfa yorum okudum. Ne diyeceğimi bilemiyorum nereden bakarsan bak üzücü bir durum.
9 ay icinde yeni evlilik yapmanız icin, önceki evliliginizden hamile olmadığınızı ispatlayip, yeniden evlenmek icin izin almaniz gerekir. Yani epey aceleci bir yaklaşım. Insanlar bu yuzden diyor, ikinci evlilik icin cok daha uzun sure dusunun, sutten agziniz yanınca yoğurdu ufleyerek yiyin, evliliginiz oturmadan ureme kabiliyetinizi sonuna kadar kullanmayın diye. Bunlar safsata degil yani, gormus oldunuz. Sizin icin yazmiyorum tabii ki,siz kosa kosa ikinci evliligi yapmissiniz bi de hemen cocuk yapmışsınız, hayirli olsun. Belki durumunuza yakin birileri vardir da, aklini basina toplar diye yazıyorum.
Bana cok masum gelmedi esinizin açıklaması. Bunca zamandir taniyorsunuz, ikinci bir is telefonu olduğunu bilirdiniz herhalde? Bilirdiniz degil mi? Her evin, her evliligin duzeni de ayni olmaz. Ben olsam bilirdim. Esinizin tepkilerini de bilirsiniz, panikledi mi, sucluluk psikolojisine girdi mi? Ve en onemlisi, bundan sonra ne yapmayi düşünüyorsunuz
Telefon yeni değil , eski bir telefon. Hattı bilmiyordum ama bağlı bulunduğu kameraları vs izletti online bildirim ve sms alması için yapılan ayarları müşteriye sunum yaptıklarını vs. Bunun dışında ilk benim farkettiğimde görmesinin imkanı yok ben gördükten sonra o uyanıp ofise geçmişti ve kamera açısına giriyordu. Benim gördüğüm yerde kamera açısı yok yoksa bunu ilk düşündüm. Bu açıklamalar içimi rahatladı ve güzelce uyudum.
Sonra sabah sizlere açıklama yapmak için foruma girince
Bu eklediğim mesaj beni çok sinirlendirdi. Bana yazılması önemli değil hayatım boyunca kararlarımı kendim almışımdır, birilerinin beni aşağı çekmesine izin vermem.
Fakat yazdığınız kelimeler belki de hayatımın en duygusal döneminde olan bana , çok kırıcı çok kalpsizce geldi. Beni geçin , ben kendi içimde mutlu ve özgüvenliyim ama dediğiniz aşağılayıcı tasvir gibi DURUMUMA YAKIN BİRİLERİ VARSA sizin gibileri ciddiye almamalarını hayatı kendilerine başkaları yüzünden cehennem yapmamalarını diliyorum.