Eşimin ikinci telefonu

Ben teni telefon aldigimda eskinin icindekileri sileyim dedim telefondan sildim sandiklarimin hepsi laptopa baglayinca her sey tekrar gozuktu.o kadar coktuki secmeden hepsini siliverdim.tam temizlik oldu...yani benimki samsungtu kabloyla bagladim dosyalar bolumundendi sanirim fabrika ayarlarimiydi suan tam hatirlamiyorum yani bir sekilde ilk cektigim fotografa watsap resimlerine kadar gozuktu.bir tusla siliverdim..eger telefon falan satarsaniz dikkat edin her seyi sildiginize...
Esinizin herseyi cikar merak etmeyin..o sildim saniyordur

Ben mi çok safım bilmiyorum ama hemen bir telefon bir hat falan görünce şüpheye mi düşmemiz lazim. Bana inandırıcı geldi eşinin söyledikleri. Genel olarak arkadan iş çeviren bir tip mıdır insanlara karsi
Aslında saf degilsiniz ama esinizle her an yanyanasınız isiyle ilgili olan telefon konusmalarına is saatleri dışında da çogu kez tanık oluyorsunuz bu zamana kadar is icin kullandığı telefondan haberi olmamanızı o kadar hoş karşılamazsıniz o zman sorgulama yapmaya başlarsınız konu sahibininde böyle olduğunu düsünüyorum. Belki suçu olmayabilir ama gizlemis olmasına kızmaya hakkı var. Biraz empati yapmasını istesin, esi yatak odasında biseyler arıyorken esinin bir telefonu oldugunu buluyor ve ilk aklına ne gelicek onu da bir hayal etsin o zaman masumsa bile yaptığı seyin karşıyı ne kadar rahatsız ettigini anlar diye düsünüyorum

Günaydın arkadaşlar, Telefonu sordum.
İş için kamera bağlananlardan aktif kullanılmayan bir telefon olduğunu iletti ama hiç böyle birşey duymamıştım bugüne kadar. Açmasını istedim , açtı telefonu boş, whatsapp engelli listesine bile baktım ama boş.
İçimden bir ses çok erken davrandığmı söylüyor . Kesinlikle rahat etmedim işin kötüsü birşey varsa şuan daha dikkatli olacaktır.
Biraz erkenci davranmışsın dediğin gibi... artık hicbirsey olmamış gibi davranmayacaktır o yuzden daha açık bir sekilde konuşmalısın önceki yaşadığım travma nedeniyle bu durum beni rahatsız etti demelisin kendisinin senin bir telefonun oldugunu bulması durumunda ne hissedecegini sormalısın... bu yuzden hamile de olduğun icin senin icini rahatlatmak zorunda telefonu komple sana verebilir yada telefon hattınin son 2 aylık gorüsme listesini getirebilir yoksa hep bu süpheyle huzursuz olacaksın.. insallah dedigi gibi is telefonudur ve bir yanlış yapmamıstır :dua:

İş için kamera bağlananlardan aktif kullanılmayan bir telefon olduğunu iletti ama hiç böyle birşey duymamıştım bugüne kadar. Açmasını istedim , açtı telefonu boş, whatsapp engelli listesine bile baktım ama boş.
İçimden bir ses çok erken davrandığmı söylüyor . Kesinlikle rahat etmedim işin kötüsü birşey varsa şuan daha dikkatli olacaktır.
Kamera bağlanan ve aktif bir telefon değilse içinde sim kart olmaz. Çünkü hatta gerek yok ki 🤷‍♀️ Keşke buradaki arkadaşların takip etmek adına verdikleri tavsiyeler vardı onlardan birini uygulasaydınız. Belki daha iyi bir sonuca ulaşırdınız. Gerçi evde kamera da varmış. Ben sizin telefonu bulduğunuzu gördüğünü düşünüyorum. O yüzden o takip etme de işe yaramayabilirdi. Neyse artık şu saattem sonra çok daha dikkatli olacaktır. İnşallah yalnış bir şeyi varsa siz hiç çaba sarfetmeden Allah önünüze çıkarır. Mübarek gün hürmetine 🤲

Benim kullandığım hiçbir telefona wp yüklü gelmedi.Hep ben sonradan indirdim.Wp direk yüklü gelen telefonlar var mı bilmiyorum.Ama yüklü gelmediyse ve iletişim kurmak için alınmadıysa neden wp var telefonda.Ve neden uçak modunda?Dediğiniz gibi erken hareket etmişsiniz maalesef.Kadın hislerine güvenirim.Açıklamalarını tatmin edici bulmadım açıkçası.

Siz hissedersiniz! Kadınlar daima hisseder. Eğer içiniz rahatsa bilin ki doğru söylüyordur, şayet ikna olmadinizsa içinize sinmeyen biseyler varsa bilinki yalan söylüyor eşiniz. Yinede gözlem de kalınız ama artık aklınızıda bulundurmayın, şarj olayina gelince kullanilmayan uçak modundaki telefonun sarji bitmez demiştim,ama eşim eğer batarya sorunu varsa ondanda biter deyince boşuna komplolar üretmişim dedim🤭
Eşinize bu tarz şeyler anlatıp aklına böyle şeyler sokmayın

Aslında saf degilsiniz ama esinizle her an yanyanasınız isiyle ilgili olan telefon konusmalarına is saatleri dışında da çogu kez tanık oluyorsunuz bu zamana kadar is icin kullandığı telefondan haberi olmamanızı o kadar hoş karşılamazsıniz o zman sorgulama yapmaya başlarsınız konu sahibininde böyle olduğunu düsünüyorum. Belki suçu olmayabilir ama gizlemis olmasına kızmaya hakkı var. Biraz empati yapmasını istesin, esi yatak odasında biseyler arıyorken esinin bir telefonu oldugunu buluyor ve ilk aklına ne gelicek onu da bir hayal etsin o zaman masumsa bile yaptığı seyin karşıyı ne kadar rahatsız ettigini anlar diye düsünüyorum
Haklisiniz. Gonlum konu sahibesinin yanılmasından yana en basından beri

Üşenmedim 32 sayfa yorum okudum. Ne diyeceğimi bilemiyorum nereden bakarsan bak üzücü bir durum.

9 ay icinde yeni evlilik yapmanız icin, önceki evliliginizden hamile olmadığınızı ispatlayip, yeniden evlenmek icin izin almaniz gerekir. Yani epey aceleci bir yaklaşım. Insanlar bu yuzden diyor, ikinci evlilik icin cok daha uzun sure dusunun, sutten agziniz yanınca yoğurdu ufleyerek yiyin, evliliginiz oturmadan ureme kabiliyetinizi sonuna kadar kullanmayın diye. Bunlar safsata degil yani, gormus oldunuz. Sizin icin yazmiyorum tabii ki,siz kosa kosa ikinci evliligi yapmissiniz bi de hemen cocuk yapmışsınız, hayirli olsun. Belki durumunuza yakin birileri vardir da, aklini basina toplar diye yazıyorum.

Bana cok masum gelmedi esinizin açıklaması. Bunca zamandir taniyorsunuz, ikinci bir is telefonu olduğunu bilirdiniz herhalde? Bilirdiniz degil mi? Her evin, her evliligin duzeni de ayni olmaz. Ben olsam bilirdim. Esinizin tepkilerini de bilirsiniz, panikledi mi, sucluluk psikolojisine girdi mi? Ve en onemlisi, bundan sonra ne yapmayi düşünüyorsunuz

Oha neler yazmissiniz? Erkel arkadaslarıyla konusmasini da okuyun, grupları da okuyun... Siz sahibi degilsiniz, eşisiniz! Hakkınız yok özel görüşmeleri okumaya! Şüphen varsa, güvenin kırıldıysa ayrilirsin. Vay hackermış, işletmeymiş... Şaka gibi.
Iste ben de diyordum ne zaman bu tür yargılayıcı yorumları yapacak birisi gelecek diye tebrik ediyorum ÖZGÜRLÜKÇÜ sozlerinizle nasıl yerle bir olduk anlatamam nasıl özgüvenimiz yerlerde bir bilseniz... genel olarak hayata ya siyah ya beyaz olarak mı bakarsınız bence bakmayın hayatta grilerde vardır öyle keskin çizgilerle ayıramayız ne yazık ki...hemen güvenin bittiyse ayrılırsın demek hiç çözüm odaklı değil...yanlış anlasılma olabilir veya gercekte olabilir bunu ögrenmek de eşinin en doğal hakkı bu hakkını kullanıyor diye de eşinin sahibi olmuyor ki bunu sahiplik olarak görmekte ne kadar insani haklara aykırı dimi.. sadece evlilikte eslerin vermis olduğu sadakat yemini sorguluyor ki her iki tarafında bunu zaman zaman sorgulamaya hakkı olduğunu düşünüyorum...

Sim kart var mı içinde ? Aktif degilse sim kart olmasi ve ucak modunda durması çok sacma olur.

Eşinize bu tarz şeyler anlatıp aklına böyle şeyler sokmayın
Hayır hayır konuya hakim degil! Sadece teknik bir olayi sordum,"bir telefonun durup dururken üstelik ucak modundayken şarjı bitermi?" Diye sordum,o da hayır o şekilde bitmesi mümkün değil,yanliz batarya sorunu varsa kullanilan telefonda bu mümkün dedi...sevgiler🤗

Back
X