Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ben de olsam e devletten baska telefon var mı kontrol edip numarasını ögrenirdim. Ara ara esiminkini kontrol ederim edevletten..E devletten baksanız üstüne kayıtlı başka bir
Ben iPhone telefonumdan resim silip bilgisayara bağladığımda silinenler gözükmüyor.Gözükmesi için bir uygulama mı var ?Telefonu laptopa baglayın icindeki hersey bir bir dökulur.gecmisteki tum belge resim
Aslında saf degilsiniz ama esinizle her an yanyanasınız isiyle ilgili olan telefon konusmalarına is saatleri dışında da çogu kez tanık oluyorsunuz bu zamana kadar is icin kullandığı telefondan haberi olmamanızı o kadar hoş karşılamazsıniz o zman sorgulama yapmaya başlarsınız konu sahibininde böyle olduğunu düsünüyorum. Belki suçu olmayabilir ama gizlemis olmasına kızmaya hakkı var. Biraz empati yapmasını istesin, esi yatak odasında biseyler arıyorken esinin bir telefonu oldugunu buluyor ve ilk aklına ne gelicek onu da bir hayal etsin o zaman masumsa bile yaptığı seyin karşıyı ne kadar rahatsız ettigini anlar diye düsünüyorumBen mi çok safım bilmiyorum ama hemen bir telefon bir hat falan görünce şüpheye mi düşmemiz lazim. Bana inandırıcı geldi eşinin söyledikleri. Genel olarak arkadan iş çeviren bir tip mıdır insanlara karsi
Karsi taraf uzerine almis olabilirAynen ben de olsam e devletten baska telefon var mı kontrol edip numarasını ögrenirdim. Ara ara esiminkini kontrol ederim edevletten..
Biraz erkenci davranmışsın dediğin gibi... artık hicbirsey olmamış gibi davranmayacaktır o yuzden daha açık bir sekilde konuşmalısın önceki yaşadığım travma nedeniyle bu durum beni rahatsız etti demelisin kendisinin senin bir telefonun oldugunu bulması durumunda ne hissedecegini sormalısın... bu yuzden hamile de olduğun icin senin icini rahatlatmak zorunda telefonu komple sana verebilir yada telefon hattınin son 2 aylık gorüsme listesini getirebilir yoksa hep bu süpheyle huzursuz olacaksın.. insallah dedigi gibi is telefonudur ve bir yanlış yapmamıstırGünaydın arkadaşlar, Telefonu sordum.
İş için kamera bağlananlardan aktif kullanılmayan bir telefon olduğunu iletti ama hiç böyle birşey duymamıştım bugüne kadar. Açmasını istedim , açtı telefonu boş, whatsapp engelli listesine bile baktım ama boş.
İçimden bir ses çok erken davrandığmı söylüyor . Kesinlikle rahat etmedim işin kötüsü birşey varsa şuan daha dikkatli olacaktır.
Karsi taraf uzerine almis olabilir
Kamera bağlanan ve aktif bir telefon değilse içinde sim kart olmaz. Çünkü hatta gerek yok kiGünaydın arkadaşlar, Telefonu sordum.
İş için kamera bağlananlardan aktif kullanılmayan bir telefon olduğunu iletti ama hiç böyle birşey duymamıştım bugüne kadar. Açmasını istedim , açtı telefonu boş, whatsapp engelli listesine bile baktım ama boş.
İçimden bir ses çok erken davrandığmı söylüyor . Kesinlikle rahat etmedim işin kötüsü birşey varsa şuan daha dikkatli olacaktır.
Eşinize bu tarz şeyler anlatıp aklına böyle şeyler sokmayınSiz hissedersiniz! Kadınlar daima hisseder. Eğer içiniz rahatsa bilin ki doğru söylüyordur, şayet ikna olmadinizsa içinize sinmeyen biseyler varsa bilinki yalan söylüyor eşiniz. Yinede gözlem de kalınız ama artık aklınızıda bulundurmayın, şarj olayina gelince kullanilmayan uçak modundaki telefonun sarji bitmez demiştim,ama eşim eğer batarya sorunu varsa ondanda biter deyince boşuna komplolar üretmişim dedim![]()
Haklisiniz. Gonlum konu sahibesinin yanılmasından yana en basından beriAslında saf degilsiniz ama esinizle her an yanyanasınız isiyle ilgili olan telefon konusmalarına is saatleri dışında da çogu kez tanık oluyorsunuz bu zamana kadar is icin kullandığı telefondan haberi olmamanızı o kadar hoş karşılamazsıniz o zman sorgulama yapmaya başlarsınız konu sahibininde böyle olduğunu düsünüyorum. Belki suçu olmayabilir ama gizlemis olmasına kızmaya hakkı var. Biraz empati yapmasını istesin, esi yatak odasında biseyler arıyorken esinin bir telefonu oldugunu buluyor ve ilk aklına ne gelicek onu da bir hayal etsin o zaman masumsa bile yaptığı seyin karşıyı ne kadar rahatsız ettigini anlar diye düsünüyorum
Iste ben de diyordum ne zaman bu tür yargılayıcı yorumları yapacak birisi gelecek diye tebrik ediyorum ÖZGÜRLÜKÇÜ sozlerinizle nasıl yerle bir olduk anlatamam nasıl özgüvenimiz yerlerde bir bilseniz... genel olarak hayata ya siyah ya beyaz olarak mı bakarsınız bence bakmayın hayatta grilerde vardır öyle keskin çizgilerle ayıramayız ne yazık ki...hemen güvenin bittiyse ayrılırsın demek hiç çözüm odaklı değil...yanlış anlasılma olabilir veya gercekte olabilir bunu ögrenmek de eşinin en doğal hakkı bu hakkını kullanıyor diye de eşinin sahibi olmuyor ki bunu sahiplik olarak görmekte ne kadar insani haklara aykırı dimi.. sadece evlilikte eslerin vermis olduğu sadakat yemini sorguluyor ki her iki tarafında bunu zaman zaman sorgulamaya hakkı olduğunu düşünüyorum...Oha neler yazmissiniz? Erkel arkadaslarıyla konusmasini da okuyun, grupları da okuyun... Siz sahibi degilsiniz, eşisiniz! Hakkınız yok özel görüşmeleri okumaya! Şüphen varsa, güvenin kırıldıysa ayrilirsin. Vay hackermış, işletmeymiş... Şaka gibi.
Sim kart var mı içinde ? Aktif degilse sim kart olmasi ve ucak modunda durması çok sacma olur.Günaydın arkadaşlar, Telefonu sordum.
Hayır hayır konuya hakim degil! Sadece teknik bir olayi sordum,"bir telefonun durup dururken üstelik ucak modundayken şarjı bitermi?" Diye sordum,o da hayır o şekilde bitmesi mümkün değil,yanliz batarya sorunu varsa kullanilan telefonda bu mümkün dedi...sevgilerEşinize bu tarz şeyler anlatıp aklına böyle şeyler sokmayın