Eşimin ikinci telefonu

Bir süre gözlemleyin arkadasının olabilir onda unutmus olabilir yada esinizin telefoncu tanıdıgı varsa biri vermiştir bekleyin gözlemleyin zaten varsa bişi cıkar kokusu

Eşi dememis mi bu toka ne
Ya toka anlaşılmıyormuş ki erkeklerin de takacağı cinsten düz siyah tokalar var ya öyle bir şeymiş. Adamın da saçlar uzun. Kolunda gezdirmiş devamlı. sonra işte olaylar patlak verince toka olayı çıkıyor uzun hikaye. Bu gençler arasında yeni modaymış galiba sevgili tokasını bileğe takmak . Tabi adamda kadın da büyük de o da ergence bir heves mi yaptı nedir bilemicem.
neler var neler ve eşiyle aralarında hiç sorun yoktu tatiller bilmem neler.

Bence telefonu alıp saklayın. Telefonu bulamayinca size soramaz zaten. Telefonun icinde fotoğraf vs var mi bunu bir yere götürüp bilgisayara baglatip belleginden tespit edebilirsiniz zaten. O telefonun yerine yenisi gelecek mi takip edin hareketlerini.

Bunları söylemek eğer beni aldatıyorsan devam et ben göz yumacağım demektir.8 aylık hamile karısını aldatan biri ömür boyu suçluluk duyacak biri değildir.Aldatmak bir karakter bozukluğudur ve karakteri bozuk insanlar yaptıkları eylemlerden suçluluk falan duymaz

Diyelim ki Konu sahibi eşini aldatmış olsa eşi bunun bana olan sevgisiyle ilgisi yok.Karıcım beni çok seviyor ama kendini ispat etmek istiyor mu diyecek.Aldatılmayı kabullenen kişilere dayanamıyorum ya.Tamam kendi hayatları falan ama sinir oluyorum gördükçe

Ben o gun evden ayrilip bosandim canim

Bakin yolunuza arkadaslar da nedir? Sizin cevreyi bilemem de kendine saygisi olan hicbir kimse aldatilmayi kabullenmez. Nafaka degil dert oyle bir serefsiz erkegi insanin ici almıyor.

ufak tefek cinayetler dizisinde de oyle baslamisti her sey o sahne geldi aklima..

evet piyasada evli oldugunu bile bile iliski surduren, karisindan ayrilsin diye bekleyen, karisini arayip ayril diyen cok karaktersiz var.

bunun disinda gunu birlik iliskiler, video fotograf gonderme-alma, uygulamalara girme gibi amaclari da olabilir o telefonun illa duzenli bir iliskiye arac olmasina gerek yok.

cok uzuldum cok gecmis olsun Allah yardimciniz olsun.

Herkesin tercihi farklı bu ikinci evliliğim ve ilk hamileliğim. Bir çok şey gördüğümü düşünüyorum. Telefonu sorsam inkarlar hatta güvensizsin vs bir ton tantana hiç öyle evet ben bir halt yedim diyecek erkek tanımıyorum. Bunun dışında 4 gün birlikteyiz iş üstü yakalarsam ne ala ama en önemlisi yarın sabah o uyurken uçak modundan çıkarıp mesaj gelecek mi diye bakacağım. Derdim boşanıp boşanmamak değil aldatılıyorsam salak yerine inkarlarla konmamak

Ben o gun evden ayrilip bosandim canim
Yok sizi biliyorum en doğrusunu yapmışsınız. Ben falancanın demiş ya ordan aklıma geldi de hani başkasının olduğunu söyleyen zaten açıkça yalan söylüyordur demek için yazdım. Hani adam başkasının olduğunu iddia ederse örnek olması açısından.

Bunu okurken Ufak Tefek Cinayetlerdeki Arzu geldi Allah Allah. Yüzlemeyin de takip edin bir süre. Evde illaki ara ara bakacaktır. Atıyorum hiç beklemediği anda yanında bitin (uyuyor zannetsin, mutfakta veya duşta zannetsin) Bakalım evde hiç eline alacak mı? Veya evde fısır fısır bir telefon görüşmesi yakalayacak mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…