- 25 Haziran 2016
- 7.596
- 13.594
- 248
Eşi dememis mi bu toka neolur oluyor valla. Benim arkadaşımın eşi sevgilisinin tokasını 6 ay kolunda gezdirmiş . Daha fazla bir şey demeye gerek yok sanırım
Bir süre gözlemleyin arkadasının olabilir onda unutmus olabilir yada esinizin telefoncu tanıdıgı varsa biri vermiştir bekleyin gözlemleyin zaten varsa bişi cıkar kokusuGünaydın arkadaşlar , sabah sabah bin tane duygu ile boğuşuyorum. Bugün etrafı toplarken eşimin laptop çanta gözünde bir telefon ve sarj aleti buldum. Telefon ekranı kilitli ve uçak modunda.
Yani Allah resmen önüme çıkardı , çanta ağır gibi hissettim birşey mi takılmış diye baktım ve telefon karşımda. Bu telefondan hiç haberim yok, şirketteki tüm gelen aramalar bildiğim hattı üzerinden geliyor. Resmen gizlenmiş bir hat yani.
Ve daha da beni geren nokta 8 aylık hamileyim. Bunun yanında sosyal medyada hesaplarımız aktif ikimizin de profili beraber çekilmiş fotolar vs. yani insanlar bu kadar midesiz olabilir mi ? Benim eşim beni aldatıyorsa karşıdaki kadın bunu görüp sindirebilir mi ? Bunu da düşünüyorum.
En önemlisi de şimdi uyanınca telefonu bildiğimi yüzüne vursam hemen yalan dolan üstte çıkabilir.
Sizce ne yapmalıyım ? Ağlamak istemiyorum sabah sabah ama çok kırıldım
Ya toka anlaşılmıyormuş ki erkeklerin de takacağı cinsten düz siyah tokalar var ya öyle bir şeymiş. Adamın da saçlar uzun. Kolunda gezdirmiş devamlı. sonra işte olaylar patlak verince toka olayı çıkıyor uzun hikaye. Bu gençler arasında yeni modaymış galiba sevgili tokasını bileğe takmak . Tabi adamda kadın da büyük de o da ergence bir heves mi yaptı nedir bilemicem.Eşi dememis mi bu toka ne
Günaydın arkadaşlar , sabah sabah bin tane duygu ile boğuşuyorum. Bugün etrafı toplarken eşimin laptop çanta gözünde bir telefon ve sarj aleti buldum. Telefon ekranı kilitli ve uçak modunda.
Yani Allah resmen önüme çıkardı , çanta ağır gibi hissettim birşey mi takılmış diye baktım ve telefon karşımda. Bu telefondan hiç haberim yok, şirketteki tüm gelen aramalar bildiğim hattı üzerinden geliyor. Resmen gizlenmiş bir hat yani.
Ve daha da beni geren nokta 8 aylık hamileyim. Bunun yanında sosyal medyada hesaplarımız aktif ikimizin de profili beraber çekilmiş fotolar vs. yani insanlar bu kadar midesiz olabilir mi ? Benim eşim beni aldatıyorsa karşıdaki kadın bunu görüp sindirebilir mi ? Bunu da düşünüyorum.
En önemlisi de şimdi uyanınca telefonu bildiğimi yüzüne vursam hemen yalan dolan üstte çıkabilir.
Sizce ne yapmalıyım ? Ağlamak istemiyorum sabah sabah ama çok kırıldım
Arkadaşınız biliyor muymuş?olur oluyor valla. Benim arkadaşımın eşi sevgilisinin tokasını 6 ay kolunda gezdirmiş . Daha fazla bir şey demeye gerek yok sanırım
Bunları söylemek eğer beni aldatıyorsan devam et ben göz yumacağım demektir.8 aylık hamile karısını aldatan biri ömür boyu suçluluk duyacak biri değildir.Aldatmak bir karakter bozukluğudur ve karakteri bozuk insanlar yaptıkları eylemlerden suçluluk falan duymazBen çok katı olmamanızı öneririm. Zor bir durum ancak mutlu bir evliliğiniz var.
Eşinize telefonu bildiğinizi, içindekileri merak etmediğinizi ancak; onun tarafından bunun devam edip etmeyeceğini sorabilirsiniz, eğer tekrarlamayacağının sözünü verirse sizin de unutup yolunuza devam etmeniz gerekiyor.
Bu hareketiniz karşısında eşiniz ömür boyu karşınızda suçluluk duyacaktır.Mutlu bir evliliğiniz var yazmışsınızda konu sahibi aldatılıyorsa sahte bir mutlulukmuş demek ki
Ayrıca kendinize özel zaman ayırabileceğiniz bir alanınız varsa online bir psikolog ile görüşebilirsiniz.
Umarım sizin mutlu olabileceğiniz şekilde sonuçlanır.
Diyelim ki Konu sahibi eşini aldatmış olsa eşi bunun bana olan sevgisiyle ilgisi yok.Karıcım beni çok seviyor ama kendini ispat etmek istiyor mu diyecek.Aldatılmayı kabullenen kişilere dayanamıyorum ya.Tamam kendi hayatları falan ama sinir oluyorum gördükçekendi adima yaziyorum ben konu sahibine verdiginiz tavsiyeden ziyade 2 farkli yorumda yazdiklarinizi;
“ Her erkeğin kendini ispatlamak adına böyle saçma sapan şeylere başvurduğu bir dönem olduğunu unutmayın.”
“Ve erkeklerin 40 yaşlarında veya eşi hamileyken kendini ispat etmek adına bu tarz salakça şeylere başvurduğunu unutmayın.
Ve bunun size olan sevgisiyle falan da ilgisi yok.”
bu yazdıklarinizi begenmedim ben.
Saçma salak minik yaramazlıklarmış gibi yazmışsiniz. ihanet bu kadar hafife alinacak bir şey degil bence.
Ben o gun evden ayrilip bosandim canimBen anneme yakalatmamam gereken bişeyi yakalatınca arkadaşım ayşenin demiştim. Yani arkadaşım ayşenin olan şeyin bende ne işi varBırak erkekleri insanoğlunun üzerinde yakalanan bir şeyi başkasının deme yalanı klasiktir. Yüzde 99.9 da kendisine aittir. Eğer eşine sorsan ve derse ki falancanındır , o zaman eşinin kendisine ait olduğunu ve senden kesinlikle bir şeyler gizliyor olduğuna emin olabilirsin .
Bakin yolunuza arkadaslar da nedir? Sizin cevreyi bilemem de kendine saygisi olan hicbir kimse aldatilmayi kabullenmez. Nafaka degil dert oyle bir serefsiz erkegi insanin ici almıyor.Her aldatılan kadın kocasını boşuyor ve nafaka peşinde koşuyor falan benim çevremdekiler hayal ürünü o zamanneyse ya bakın yolunuza arkadaşlar
He herkes hemen boşanıyor kaç para nafaka indiririm diye düşünüyor falan.
Ara bulucu avukatlar falan da hayal ürünü , aileler, yaşanmışlıklar
Benim de ama ordaki kadın hamile değildi.Aklıma Ufak Tefek Cinayetler geldi
Yok sizi biliyorum en doğrusunu yapmışsınız. Ben falancanın demiş ya ordan aklıma geldi de hani başkasının olduğunu söyleyen zaten açıkça yalan söylüyordur demek için yazdım. Hani adam başkasının olduğunu iddia ederse örnek olması açısından.Ben o gun evden ayrilip bosandim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?