Yaa çok üzücüolur oluyor valla. Benim arkadaşımın eşi sevgilisinin tokasını 6 ay kolunda gezdirmiş . Daha fazla bir şey demeye gerek yok sanırım
Evet yukarıda arkadaşta demiş. Telefonu alın ordan saklayın
gelip benim gizli telefonum vardı nerde diyecek hali yok
ArzuAklıma Ufak Tefek Cinayetler geldi
Bence dogru bir yaklasim.Herkesin tercihi farklı bu ikinci evliliğim ve ilk hamileliğim. Bir çok şey gördüğümü düşünüyorum. Telefonu sorsam inkarlar hatta güvensizsin vs bir ton tantana hiç öyle evet ben bir halt yedim diyecek erkek tanımıyorum. Bunun dışında 4 gün birlikteyiz iş üstü yakalarsam ne ala ama en önemlisi yarın sabah o uyurken uçak modundan çıkarıp mesaj gelecek mi diye bakacağım. Derdim boşanıp boşanmamak değil aldatılıyorsam salak yerine inkarlarla konmamak
Şu durumda bile kocanızı deil karşıdakının midesız oldugunu düşünüyosunuz.Lütfen kemalim yapmaz modundan çıkalım.Ayrıca hiç bir şey belli etmeyınki eğer bir şey yapıosa bunu netleştırebilin.Günaydın arkadaşlar , sabah sabah bin tane duygu ile boğuşuyorum. Bugün etrafı toplarken eşimin laptop çanta gözünde bir telefon ve sarj aleti buldum. Telefon ekranı kilitli ve uçak modunda.
Yani Allah resmen önüme çıkardı , çanta ağır gibi hissettim birşey mi takılmış diye baktım ve telefon karşımda. Bu telefondan hiç haberim yok, şirketteki tüm gelen aramalar bildiğim hattı üzerinden geliyor. Resmen gizlenmiş bir hat yani.
Ve daha da beni geren nokta 8 aylık hamileyim. Bunun yanında sosyal medyada hesaplarımız aktif ikimizin de profili beraber çekilmiş fotolar vs. yani insanlar bu kadar midesiz olabilir mi ? Benim eşim beni aldatıyorsa karşıdaki kadın bunu görüp sindirebilir mi ? Bunu da düşünüyorum.
En önemlisi de şimdi uyanınca telefonu bildiğimi yüzüne vursam hemen yalan dolan üstte çıkabilir.
Sizce ne yapmalıyım ? Ağlamak istemiyorum sabah sabah ama çok kırıldım
Gerçekten yazdığımdan bu mu anlaşılıyor ?Şu durumda bile kocanızı deil karşıdakının midesız oldugunu düşünüyosunuz.Lütfen kemalim yapmaz modundan çıkalım.Ayrıca hiç bir şey belli etmeyınki eğer bir şey yapıosa bunu netleştırebilin.
Hakkınızda hayırlısı olsunGerçekten yazdığımdan bu mu anlaşılıyor ?
Kemalim yapmaz demiyorum tam tersi kemalim yapsa da bir kadın bunu sindirir mi diyorum
Merak etmeyin boşanma konusunda tecrübeliyim kendime güvenim de var yani susup oturacak kafanızda kurduğunuz bir tip değilim
Hanimefendi hamile karısını umursamayan koca dururken elin kadınına laf edilmez.Gerçekten yazdığımdan bu mu anlaşılıyor ?
Kemalim yapmaz demiyorum tam tersi kemalim yapsa da bir kadın bunu sindirir mi diyorum
Merak etmeyin boşanma konusunda tecrübeliyim kendime güvenim de var yani susup oturacak kafanızda kurduğunuz bir tip değilim
Şu durumda bile kocanızı deil karşıdakının midesız oldugunu düşünüyosunuz.Lütfen kemalim yapmaz modundan çıkalım.Ayrıca hiç bir şey belli etmeyınki eğer bir şey yapıosa bunu netleştırebilin.
[/QUOTE
Katılıyorum size.
Ayrıca kimse merak etmiyor ne yapacağınızı. Kocani haklı görmek yerine biran önce gerçeklerle yüzleşmek gerekiyor.Gerçekten yazdığımdan bu mu anlaşılıyor ?
O ilişkiyi ortaya çıktıktan sonra öğrendi. Kızın ailesine fln gitmiş neyse kızda ortalığı feveran etmiş senin kocan benim peşimdeydi koluna hiç baktınmı falan filan. Zaten sonradan çıkmış ortaya herşey işte .Yaa çok üzücü
Arkadaşının öğrenişi ve tepkisi nasıl oldu
Gerceklerle yuzlesemeyenler kendilerini belli ediyorlarAyrıca kimse merak etmiyor ne yapacağınızı. Kocani haklı görmek yerine biran önce gerçeklerle yüzleşmek gerekiyor.
Günaydın arkadaşlar , sabah sabah bin tane duygu ile boğuşuyorum. Bugün etrafı toplarken eşimin laptop çanta gözünde bir telefon ve sarj aleti buldum. Telefon ekranı kilitli ve uçak modunda.
Yani Allah resmen önüme çıkardı , çanta ağır gibi hissettim birşey mi takılmış diye baktım ve telefon karşımda. Bu telefondan hiç haberim yok, şirketteki tüm gelen aramalar bildiğim hattı üzerinden geliyor. Resmen gizlenmiş bir hat yani.
Ve daha da beni geren nokta 8 aylık hamileyim. Bunun yanında sosyal medyada hesaplarımız aktif ikimizin de profili beraber çekilmiş fotolar vs. yani insanlar bu kadar midesiz olabilir mi ? Benim eşim beni aldatıyorsa karşıdaki kadın bunu görüp sindirebilir mi ? Bunu da düşünüyorum.
En önemlisi de şimdi uyanınca telefonu bildiğimi yüzüne vursam hemen yalan dolan üstte çıkabilir.
Sizce ne yapmalıyım ? Ağlamak istemiyorum sabah sabah ama çok kırıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?