Eşimin ikinci telefonu

Evet yukarıda arkadaşta demiş. Telefonu alın ordan saklayın
gelip benim gizli telefonum vardı nerde diyecek hali yok

Evet eşine gelip telefonu soramaz ancak eşinin aldığını anlarsa o telefonla görüştüğü kişilerle iletişime geçip uyarabilir. Belki numaraları başka bir yere de kayıtlıdır.

Böyle bir aldatma durumu varsa tabi.

Bence dogru bir yaklasim.
Evet konusmak, yuzune sormak da guzel lakin oyle insanlar varki suyun ustune oyle guzel cikiyorlarki. Bi sure takipte kalmak en guzeli.

Şu durumda bile kocanızı deil karşıdakının midesız oldugunu düşünüyosunuz.Lütfen kemalim yapmaz modundan çıkalım.Ayrıca hiç bir şey belli etmeyınki eğer bir şey yapıosa bunu netleştırebilin.

Gerçekten yazdığımdan bu mu anlaşılıyor ?
Kemalim yapmaz demiyorum tam tersi kemalim yapsa da bir kadın bunu sindirir mi diyorum
Merak etmeyin boşanma konusunda tecrübeliyim kendime güvenim de var yani susup oturacak kafanızda kurduğunuz bir tip değilim

Hakkınızda hayırlısı olsun

Hanimefendi hamile karısını umursamayan koca dururken elin kadınına laf edilmez.

Ayrıca kimse merak etmiyor ne yapacağınızı. Kocani haklı görmek yerine biran önce gerçeklerle yüzleşmek gerekiyor.

Etkenlerin yüze 90 i böyle emin olun bildiğinizi belli etmeyin takip edin size birşey anlatayım
Biz polis lojmanında oturuyorduk bir komşumuz var di kocasına nasıl aşık kadın hiç bir şeyini görmüyordu adamda kadına toplum içinde öyle davranıyordu bizim lojmanın altında kömürlük var herkes kullanmadığı eşyasını koyuyor bizimde bir yorgan var di meğer bu adamın 2. Bir telefonu var evden girip çıkarken o 2. Telefonu komurlukte bizim yorganin içine saklıyormuş bizde yorgani aldik birgün ankaraya gidiyoruz yolda durduk kavun alacağız her neyse yorganin içinden telefon düştü bizim hemen ne hikmetse bu adam geldi aklımıza ben oğlunun adını girdim pine tel açıldı ne msjlar ne size anlatamam sonra adam kapımıza geldi rica etti eşinin duymamasini bizde tabiki söylemedik 2 tane çocukları var di durum böyle

Yaa çok üzücü
Arkadaşının öğrenişi ve tepkisi nasıl oldu
O ilişkiyi ortaya çıktıktan sonra öğrendi. Kızın ailesine fln gitmiş neyse kızda ortalığı feveran etmiş senin kocan benim peşimdeydi koluna hiç baktınmı falan filan. Zaten sonradan çıkmış ortaya herşey işte .

Sakince konuşun bence çok sıradan bir durummuş gibi yeni almışda size söylemeyi unutmuş gibi davranın kavga yada hesap sorma ile varsada farklı bir durum inkar eder
İşle ilgilimi aldın bu hattı deyin mesela sonrada takiptr kalın

Bence birsey soyleme simkarti taksaymissin keske kendi tlfnuna dicem ama kesin pin kodu vardir. Simdilik takipte kalman en guzeli belli etmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…