Eşimin ikinci telefonu

Konu sahibi ister boşanır, ister boşanmaz. Kendi kararı.

Ama boşanma ihtimali nedeniyle delil toplamak istiyorsa buna da karışamayız. Sizin yaptığınız gibi “casusculuk oynuyor.” diyemeyiz.

Yorum yapanlar da kadın yasal haklarını kullanabilsin diye hatırlatma yapıyorsa yahut hamile haliyle sağlığı zarara uğramasın diye sükunet öneriyorsa bunu da küçümseyemeyiz.

Şu mesajınızdaki çekişkiye bakın.
Hem her aldatılan boşanmıyor diyorsunuz hem de sadece şüphe ettiğiniz adamla aynı yatağa giremiyorsunuz.
Olay emin olmak yani.
Aldatılınca ha ok tamam diyip devam edeceksiniz. Maksat şüphede kalmamak

Ya burada tek dert nafaka mı yani?

Buradan sadece bunu mu anladınız? Suçlu erkek de olsa, yediği haltın ne olduğunu biliyor da olsa boşanırken çoğu çirkinleşiyor. Hiçbir suçu olmadığı halde neden bir de adamın çirkeflikleriyle uğraşsın?
Velayet, mal paylaşımı, tazminat için kusurlu tarafın kusurunun ispatlanması önemli.
Belki adam boşanmayı bile kabul etmeyecek, anlaşmak istemeyecek. Aldatılan taraf elinde kanıt olmadığı için senelerce çekişmeli boşanmaya mı çalışsın?

Sindirebilir mi sorusu ile başlıyorum. Evet sindirir çünkü bu insanlarda ahlak,mide,vicdan yok! Telefona gelince bir bekleyin eşinize sorun. Tabi söylenmemesi garip ve hoş değil ama belli bir açıklaması vardır. Konuşmadan bilemeyiz

Kullandığı operatörün uygulamasını indirip arama geçmişine bakabilirsinz hangi numarayla kaç dk hangi gün konuştuğuna dair detaylar oluyor

Her aldatılan kadın boşanır ya da boşanmaz bu onun tercihidir. Herkes kendi tercihini yaşar sonuçta ama enteresan olan sizin yaklaşım tarzınız. Kadın beklesin hamileliğinin sonuna kadar demiyorum ama emin olmak için hemen yüzleşmek her zaman işe yaramıyor diyorum. Özellikle karşısındaki usta bir yalancıysa öyle soru sorunca cevap vermiyorlar üste çıkıp suçluyorlar. Burada konu sahibi de önce emin olsun aldatılıp aldatılmadığına sonrası onun kararıdır. Ama boşanmayacak diye gerçekleri de görmezden gelebilir mi insan?

Hanfendi bu sevgilik değil, yüzleştin aldatıldığını öğrendin hadi sana güle güle deyip çekip gidebilmek için boşanman gerekiyo, bosanabilmek icin mahkemede sunabilecegin kanitlar gerekiyor.. hemen adamla yuzlesti diyelim al sana kanit diyecek hali yok adamin ister cekismeli ister anlasmali kanit sart.. sevgilik degil ki alasin ceketini gidesin

Eşimin ikinci bir teli var. Dolapta duran eski teli. Böyle birşey olduğu için söyleme gereği hissetmemiş olabilir.
Uzun yıllardır evli değilisiniz sanirim

Sizi üzmek istemem ama,eşinizin o ikinci telefonu ne amaçla ve neden gizli kullandığı gayet net bir şekilde ortada!

Niye aşağılıyorsunuz ? Düzgünce fikir alışverişi yapamayacak mıyız ? Uymayanı küçümsemek neden ?
En doğrusunu yapıyorsunuz. Duygularınızı kontrol edip bekleyebilmek bir güçlülük örneğidir. Sorduğunuzda öyle bir şey varsa doğruyu öğrenme ihtimaliniz çok ama çok düşük. Erkekler sıkıştığında hep inkara saparlar.

Ve bu bosluk mulaka karsi tarafin yarattigi bosluktur öyle mi? Yani hiç zevk, heycandan dolayi yada iste karakter bozuklugundan aldatan yok öyle mi?

Bide olayi psikoloji egitimine bagliyorsunuz. Yazik ya, size terapiye gelen kadinlara ne diyeceksiniz "olur öyle seyler mi"? Babaniz yaptiysa, bunun için sizde psikolojik tedavi görün ki bu travmayi atlatin. Bu sekilde kimseye siz terapi veremezsiniz.

Ben anneme yakalatmamam gereken bişeyi yakalatınca arkadaşım ayşenin demiştim. Yani arkadaşım ayşenin olan şeyin bende ne işi var Bırak erkekleri insanoğlunun üzerinde yakalanan bir şeyi başkasının deme yalanı klasiktir. Yüzde 99.9 da kendisine aittir. Eğer eşine sorsan ve derse ki falancanındır , o zaman eşinin kendisine ait olduğunu ve senden kesinlikle bir şeyler gizliyor olduğuna emin olabilirsin .

olur oluyor valla. Benim arkadaşımın eşi sevgilisinin tokasını 6 ay kolunda gezdirmiş . Daha fazla bir şey demeye gerek yok sanırım

Kocanın cevapları fiks arkadaşımın onun şunun bunun.
Arkadaşım eşini aldatıyordu telefonu bana verdi de sakla dedi de sen bana güvenmiyor musun nasıl bana güvenmezsin

Burada tabi bağırılıp çağırılıp kadın sindirilir.
Kapıyı vurup evden gitme var bir de
Ama gidemez sokağa çıkmak yasak

Şimdi her türlü inkar edecek zaten
Boşanmaya gücün yoksa da hiiiç kurcalama.

Allahtan sana çelik gibi irade sabır diliyorum
Karnındakini düşün. Sanki bir tek sen düşünmek zorundaymışsın gibi. Üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…