- 19 Nisan 2014
- 4.605
- 13.650
- 498
Enteresan insanlarsınız gerçekten kırk yılın başı şuraya gireyim dedim ne ilginç kadınlarsınız hayal aleminde mi yaşıyorsunuz ne yapıyorsunuz?
Her aldatılan kadın boşanıyor mu? Buna inanıyor musunuz?
Şu mesajınızdaki çekişkiye bakın.Hamile kalamıyorum maalesef öyle bir tecrübem yok. Belki ömrümün sonuna kadar da anne olamayacağım beni aldattığını düşündüğüm şüphelendiğim bir adamla doğumum bitsin de öyle yüzleşirim diyemezdim herhalde hamile kalsam da aynı yatağı falan paylaşamaz aynı sofraya oturamazdım yüzleşmem gerekirdi.
Ya burada tek dert nafaka mı yani?
Sindirebilir mi sorusu ile başlıyorum. Evet sindirir çünkü bu insanlarda ahlak,mide,vicdan yok! Telefona gelince bir bekleyin eşinize sorun. Tabi söylenmemesi garip ve hoş değil ama belli bir açıklaması vardır. Konuşmadan bilemeyizGünaydın arkadaşlar , sabah sabah bin tane duygu ile boğuşuyorum. Bugün etrafı toplarken eşimin laptop çanta gözünde bir telefon ve sarj aleti buldum. Telefon ekranı kilitli ve uçak modunda.
Yani Allah resmen önüme çıkardı , çanta ağır gibi hissettim birşey mi takılmış diye baktım ve telefon karşımda. Bu telefondan hiç haberim yok, şirketteki tüm gelen aramalar bildiğim hattı üzerinden geliyor. Resmen gizlenmiş bir hat yani.
Ve daha da beni geren nokta 8 aylık hamileyim. Bunun yanında sosyal medyada hesaplarımız aktif ikimizin de profili beraber çekilmiş fotolar vs. yani insanlar bu kadar midesiz olabilir mi ? Benim eşim beni aldatıyorsa karşıdaki kadın bunu görüp sindirebilir mi ? Bunu da düşünüyorum.
En önemlisi de şimdi uyanınca telefonu bildiğimi yüzüne vursam hemen yalan dolan üstte çıkabilir.
Sizce ne yapmalıyım ? Ağlamak istemiyorum sabah sabah ama çok kırıldım
Her aldatılan kadın boşanır ya da boşanmaz bu onun tercihidir. Herkes kendi tercihini yaşar sonuçta ama enteresan olan sizin yaklaşım tarzınız. Kadın beklesin hamileliğinin sonuna kadar demiyorum ama emin olmak için hemen yüzleşmek her zaman işe yaramıyor diyorum. Özellikle karşısındaki usta bir yalancıysa öyle soru sorunca cevap vermiyorlar üste çıkıp suçluyorlar. Burada konu sahibi de önce emin olsun aldatılıp aldatılmadığına sonrası onun kararıdır. Ama boşanmayacak diye gerçekleri de görmezden gelebilir mi insan?Enteresan insanlarsınız gerçekten kırk yılın başı şuraya gireyim dedim ne ilginç kadınlarsınız hayal aleminde mi yaşıyorsunuz ne yapıyorsunuz?
Hanfendi bu sevgilik değil, yüzleştin aldatıldığını öğrendin hadi sana güle güle deyip çekip gidebilmek için boşanman gerekiyo, bosanabilmek icin mahkemede sunabilecegin kanitlar gerekiyor.. hemen adamla yuzlesti diyelim al sana kanit diyecek hali yok adamin ister cekismeli ister anlasmali kanit sart.. sevgilik degil ki alasin ceketini gidesinEnteresan insanlarsınız gerçekten kırk yılın başı şuraya gireyim dedim ne ilginç kadınlarsınız hayal aleminde mi yaşıyorsunuz ne yapıyorsunuz?
Ben o kadar kötü bakmıyorum işyerinden verilen bir telefon olamaz mı? Cidden gizli kapaklı işler çevirse o telefonu niye eve getirsin, arabada bırakırdı ya da saklardı.
[/QUOTE
Erkekler o kadar zeki değiller,emin olun.
En doğrusunu yapıyorsunuz. Duygularınızı kontrol edip bekleyebilmek bir güçlülük örneğidir. Sorduğunuzda öyle bir şey varsa doğruyu öğrenme ihtimaliniz çok ama çok düşük. Erkekler sıkıştığında hep inkara saparlar.Niye aşağılıyorsunuz ? Düzgünce fikir alışverişi yapamayacak mıyız ? Uymayanı küçümsemek neden ?
İnsanların çaresizliğinden kendinize eğlence çıkarmayın.Şifreleri birleştirin elbet çözeceksiniz ha gayret
ayrıca aldatan erkek veya kadın bunu bir boşluktan dolayı yapıyor, durduk yere aldatma eylemi ortaya çıkmaz altında mutlaka başka sebepler vardır.
bu konu hakkında daha fazla da yazmak istemiyorum moralim bozuluyor, babam da benzer bir eylem yapmıştı biz kardeşlerimle küçükken ve yüreğim acıyor hatırladıkça.. hepinizin görüşlerine saygı duyuyorum.
size iyi yazışmalar , saygılar ..
Ben anneme yakalatmamam gereken bişeyi yakalatınca arkadaşım ayşenin demiştim. Yani arkadaşım ayşenin olan şeyin bende ne işi varSabah sabah gecmise goturdunuz beni. Ben de hamileyken esimin ikinci telefonunu bulnustum. Oysa diger tlf nu hep ortada diye zerre suphem yoktu ondan. Hemen inkar etti is yerinden Osman in telefonu vs diye uydurdu. O stresle bebegimi kaybetmistim. Kendinize dikkat edin. Allah yardimciniz olsun.
Enteresan olan da bu.
ilişkimiz çok iyi , bebek için ikimizde çok heyecanlıyız.
Covidden dolayı uzun süredir evdeyiz güzel geçiyor ,
ilgisini iltifatını eksik etmez fln.. Birbirimize sıcağız yani anlam veremiyorum.
insan bu kadar kötü kalpli olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?