- Konu Sahibi azranazeln
-
Üşenmek mi? Bence eşinin ciddi Bir sorunu var. Hangi erkek üşenir ki ayda bir olacak kadar? Bence profesyonel yardım almalısınız.merhaba kızlar kısa ve öz yazmaya çalışıcam biz altı yıllık evliyiz eşim başından beri hep bi ilgisizdi.sevdiğini belli etmez bunu kabullendim artık ama cinsel ilgisizliği olması beni korkutuyo yeni evlendiğimizde bile beş günde bi olurdu bu artarak devam etti simdi ayda bire kadar düştü birde hep benim isteğimle oluyo bende bu sefer inat ettim o gelene kadar bende gitmiycem hep çok bakımlıydım ilgili cilveli bi kadındım ama artık bu durum beni öyle yorduki artık kendimi salmaya başladım o kadar hazırlanıyorum ayağina kadar gidiyorum öpüyorum kokluyorum ama o beni öpmuyo bile bişey olsa bile hiç sevişmeden olaya giriyo işte böyle bana lütfen boşanın demeyin iki çocuğum için gittiği yere kadar sabretcm
ha bu arada eşimin bi sağlık problemi yok sorunca çok üşendiğini söylüyo çözûm önerisi sunarmısınız (bu arada biraz açık yazdım ama kusura bakmayın)
yorucu bi işi mi var belki yorgun oluyordur cinsellik düşünecek hali olmuyordur ayda 1 kere ssağlıklı bir erkek için az ama neden leri olabilir yorgundur isteklerini başka biriyle veya başka sekilde gideriyo olabilir veyada dediğiniz gibi sağlıklı olmayabilirmerhaba kızlar kısa ve öz yazmaya çalışıcam biz altı yıllık evliyiz eşim başından beri hep bi ilgisizdi.sevdiğini belli etmez bunu kabullendim artık ama cinsel ilgisizliği olması beni korkutuyo yeni evlendiğimizde bile beş günde bi olurdu bu artarak devam etti simdi ayda bire kadar düştü birde hep benim isteğimle oluyo bende bu sefer inat ettim o gelene kadar bende gitmiycem hep çok bakımlıydım ilgili cilveli bi kadındım ama artık bu durum beni öyle yorduki artık kendimi salmaya başladım o kadar hazırlanıyorum ayağina kadar gidiyorum öpüyorum kokluyorum ama o beni öpmuyo bile bişey olsa bile hiç sevişmeden olaya giriyo işte böyle bana lütfen boşanın demeyin iki çocuğum için gittiği yere kadar sabretcm
ha bu arada eşimin bi sağlık problemi yok sorunca çok üşendiğini söylüyo çözûm önerisi sunarmısınız (bu arada biraz açık yazdım ama kusura bakmayın)
Üşenmek mi? Bence eşinin ciddi Bir sorunu var. Hangi erkek üşenir ki ayda bir olacak kadar? Bence profesyonel yardım almalısınız.
erkeğin istememesi çok anormal durum
kendi de rahat edemez 1 ay yapmadan nasıl duruyor?
başka bir kadın yoksa bence konuşarak bunu ona atlatmalısın
seninde ihtiyacın sonuçta isteyebiliyor kadın kendi istemiyorsa
Üşeniyormuyumuşum tövbe est.
Nişanlılık döneminiz de napıyordu yaklaşmaya calışıyormuydu?
Bence tensel uyum çok önemli insan bazen dokunuşlarla anlaşıyor.
Erkek koşar genelde kadının peşinden..
Cinsellik evliliğin yapı taşlarından biri.
Boşanmak istemiyorsunuz anlıyorum ama eşinizin sağlık sorunu yoksa psikolojik problemleri var belli.
Bence ya beraber çözmeye çalışın ya da yardım alın.
nişanlıyken fırsat kolluyodu dokunmak için bizde hep ben yaklaştım reddedildiğim bile oldu ama hep şöyle açıklıyodu durumu "seninle ilgili bi problemim yok hiç bi kadına karşı bişey hissetmiyorum bu aralar"diyodu offff sanırım rahatsız
Yüzyılın bombası ÜŞENİYORUM ne demekmerhaba kızlar kısa ve öz yazmaya çalışıcam biz altı yıllık evliyiz eşim başından beri hep bi ilgisizdi.sevdiğini belli etmez bunu kabullendim artık ama cinsel ilgisizliği olması beni korkutuyo yeni evlendiğimizde bile beş günde bi olurdu bu artarak devam etti simdi ayda bire kadar düştü birde hep benim isteğimle oluyo bende bu sefer inat ettim o gelene kadar bende gitmiycem hep çok bakımlıydım ilgili cilveli bi kadındım ama artık bu durum beni öyle yorduki artık kendimi salmaya başladım o kadar hazırlanıyorum ayağina kadar gidiyorum öpüyorum kokluyorum ama o beni öpmuyo bile bişey olsa bile hiç sevişmeden olaya giriyo işte böyle bana lütfen boşanın demeyin iki çocuğum için gittiği yere kadar sabretcm
çok üşeniyor da ihtiyacı da mı olmuyor? yani hani insanlar istemsiz olarak falan da olabilir...merhaba kızlar kısa ve öz yazmaya çalışıcam biz altı yıllık evliyiz eşim başından beri hep bi ilgisizdi.sevdiğini belli etmez bunu kabullendim artık ama cinsel ilgisizliği olması beni korkutuyo yeni evlendiğimizde bile beş günde bi olurdu bu artarak devam etti simdi ayda bire kadar düştü birde hep benim isteğimle oluyo bende bu sefer inat ettim o gelene kadar bende gitmiycem hep çok bakımlıydım ilgili cilveli bi kadındım ama artık bu durum beni öyle yorduki artık kendimi salmaya başladım o kadar hazırlanıyorum ayağina kadar gidiyorum öpüyorum kokluyorum ama o beni öpmuyo bile bişey olsa bile hiç sevişmeden olaya giriyo işte böyle bana lütfen boşanın demeyin iki çocuğum için gittiği yere kadar sabretcm
Yüzyılın bombası ÜŞENİYORUM ne demek..eşininzde kronik tembellik mi var varsa bu ya hormonal ya da psikolojik bir sorun olabilir bence hiç vakit kaybetmeden bir doktora gidin..ya da öncelikle cinsel hayatınız için afrodizyak etkili macunlar var aktarlarda bir süre farkettirmeden eşinize onu kullandırtın belkide sorunu tamamiyle cinsel bir problemdir de erkekliğin şanına konduramadığından söylemiyodur..
Nediyim yani benimde ilk aklima gelen bu olmustu ama soyleyemenistim.yani bi erkeğin useniyorum demesi gerçekten çok çok garip.ya iktidarsizlik sorunu var ve erkeklik egisu yuzunden dole getiremiyor yada ASYA30 unda dedigi gibi cinsel tercih karmasasinda.üşeniyorum kısmı zaten aklıma takıldı
ama birde hiçbir kadına birşey hissetmiyorum şuan demesi
acaba cinsel tercihleri konusunda bir karmaşasımı var diye getiriyor akla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?