eşimin ilgisini çekmeye çalışmaktan yoruldum...

azranazeln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2013
224
11
38
35
Ankara
merhaba kızlar kısa ve öz yazmaya çalışıcam biz altı yıllık evliyiz eşim başından beri hep bi ilgisizdi.sevdiğini belli etmez bunu kabullendim artık ama cinsel ilgisizliği olması beni korkutuyo yeni evlendiğimizde bile beş günde bi olurdu bu artarak devam etti simdi ayda bire kadar düştü birde hep benim isteğimle oluyo bende bu sefer inat ettim o gelene kadar bende gitmiycem hep çok bakımlıydım ilgili cilveli bi kadındım ama artık bu durum beni öyle yorduki artık kendimi salmaya başladım o kadar hazırlanıyorum ayağina kadar gidiyorum öpüyorum kokluyorum ama o beni öpmuyo bile bişey olsa bile hiç sevişmeden olaya giriyo işte böyle bana lütfen boşanın demeyin iki çocuğum için gittiği yere kadar sabretcm
ha bu arada eşimin bi sağlık problemi yok sorunca çok üşendiğini söylüyo çözûm önerisi sunarmısınız (bu arada biraz açık yazdım ama kusura bakmayın)

Üşenmek mi? Bence eşinin ciddi Bir sorunu var. Hangi erkek üşenir ki ayda bir olacak kadar? Bence profesyonel yardım almalısınız.

yorucu bi işi mi var belki yorgun oluyordur cinsellik düşünecek hali olmuyordur ayda 1 kere ssağlıklı bir erkek için az ama neden leri olabilir yorgundur isteklerini başka biriyle veya başka sekilde gideriyo olabilir veyada dediğiniz gibi sağlıklı olmayabilir

erkeğin istememesi çok anormal durum
kendi de rahat edemez 1 ay yapmadan nasıl duruyor?
başka bir kadın yoksa bence konuşarak bunu ona atlatmalısın
seninde ihtiyacın sonuçta isteyebiliyor kadın kendi istemiyorsa

başka biri olmadığından eminim hemen hemen kasaba kadar küçük bir şehirde oturuyoruz biri olsa kesin kulağıma gelirdi birde teli bilgisayarı hep ortalıkta bakarım sürekli
erkeğin istememesi çok anormal durum
kendi de rahat edemez 1 ay yapmadan nasıl duruyor?
başka bir kadın yoksa bence konuşarak bunu ona atlatmalısın
seninde ihtiyacın sonuçta isteyebiliyor kadın kendi istemiyorsa

Üşeniyormuyumuşum tövbe est.
Nişanlılık döneminiz de napıyordu yaklaşmaya calışıyormuydu?
Bence tensel uyum çok önemli insan bazen dokunuşlarla anlaşıyor.
Erkek koşar genelde kadının peşinden..

nişanlıyken fırsat kolluyodu dokunmak için bizde hep ben yaklaştım reddedildiğim bile oldu ama hep şöyle açıklıyodu durumu "seninle ilgili bi problemim yok hiç bi kadına karşı bişey hissetmiyorum bu aralar"diyodu offff sanırım rahatsız

O nasıl bir laf .
Sen onun karısısın herhengi bir kadın değil.
Dr. gitmeyi önerseniz?

Kendini degistir sacini kestir rengini değiştir giyim tarzi degistir binlari yaparken asla onunla ilgilenme.ilgilenme derken yemegini temizlifi utunu yap sohbet et.ama o kadar yaklaşma. Ilk olarak belki anlamayacak ama ondan sonra yanasmaya baslayacaktir ilgilenme.kacan kovalanir kovalama ki kacmasin sen kac.aklina soru işareti kalsin.neden diye????

ben 2 ay etrafında pervane olmuştum yeni evliyken bile olmamıştı olmamaya da devam ediyodu. malesef ki çözüme yanaşmazsa doktora filan gitmezse böyle sürüp gider. boşanın diyemeyz elbet çocuğunuz var. ama bunu onun da düşünmesi lazım.

Yüzyılın bombası ÜŞENİYORUM ne demek ..eşininzde kronik tembellik mi var varsa bu ya hormonal ya da psikolojik bir sorun olabilir bence hiç vakit kaybetmeden bir doktora gidin..ya da öncelikle cinsel hayatınız için afrodizyak etkili macunlar var aktarlarda bir süre farkettirmeden eşinize onu kullandırtın belkide sorunu tamamiyle cinsel bir problemdir de erkekliğin şanına konduramadığından söylemiyodur..

üşeniyorum kısmı zaten aklıma takıldı
ama birde hiçbir kadına birşey hissetmiyorum şuan demesi

acaba cinsel tercihleri konusunda bir karmaşasımı var diye getiriyor akla

çok üşeniyor da ihtiyacı da mı olmuyor? yani hani insanlar istemsiz olarak falan da olabilir...

üşeniyorum kısmı zaten aklıma takıldı
ama birde hiçbir kadına birşey hissetmiyorum şuan demesi

acaba cinsel tercihleri konusunda bir karmaşasımı var diye getiriyor akla
Nediyim yani benimde ilk aklima gelen bu olmustu ama soyleyemenistim.yani bi erkeğin useniyorum demesi gerçekten çok çok garip.ya iktidarsizlik sorunu var ve erkeklik egisu yuzunden dole getiremiyor yada ASYA30 unda dedigi gibi cinsel tercih karmasasinda.

gidip öpüşmekten neden şikayetcisiniz ben anlamadım
biraz bencil olun , sahsen ben benim istediğim zamanlarda olmasını tercih ederim.

bikaç r4eddedilişin sonunda belki gurur yapmıstır.simdi bende olsam reddedildikten sonra yaklaşamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…