- 18 Ağustos 2014
- 1.293
- 864
- 158
- 32
- Konu Sahibi azranazeln
-
Bence biraz kendi haline birak hic bisi yokmus gibi devam et kendisinib yaklasmasini bekle o yaklsana kadar sen yaklasma ama bu arada gecelikler giy mini seyler dekolteler ama takmadan yap bunlari bide boyle dene canımmerhaba kızlar kısa ve öz yazmaya çalışıcam biz altı yıllık evliyiz eşim başından beri hep bi ilgisizdi.sevdiğini belli etmez bunu kabullendim artık ama cinsel ilgisizliği olması beni korkutuyo yeni evlendiğimizde bile beş günde bi olurdu bu artarak devam etti simdi ayda bire kadar düştü birde hep benim isteğimle oluyo bende bu sefer inat ettim o gelene kadar bende gitmiycem hep çok bakımlıydım ilgili cilveli bi kadındım ama artık bu durum beni öyle yorduki artık kendimi salmaya başladım o kadar hazırlanıyorum ayağina kadar gidiyorum öpüyorum kokluyorum ama o beni öpmuyo bile bişey olsa bile hiç sevişmeden olaya giriyo işte böyle bana lütfen boşanın demeyin iki çocuğum için gittiği yere kadar sabretcm
ha bu arada eşimin bi sağlık problemi yok sorunca çok üşendiğini söylüyo çözûm önerisi sunarmısınız (bu arada biraz açık yazdım ama kusura bakmayın)
nişanlıyken fırsat kolluyodu dokunmak için bizde hep ben yaklaştım reddedildiğim bile oldu ama hep şöyle açıklıyodu durumu "seninle ilgili bi problemim yok hiç bi kadına karşı bişey hissetmiyorum bu aralar"diyodu offff sanırım rahatsız
nişanlıyken fırsat kolluyodu dokunmak için bizde hep ben yaklaştım reddedildiğim bile oldu ama hep şöyle açıklıyodu durumu "seninle ilgili bi problemim yok hiç bi kadına karşı bişey hissetmiyorum bu aralar"diyodu offff sanırım rahatsız
Bu çok tehlikeli bir cümle. Eşiniz bastırmak zorunda olduğu duygular yaşıyor olabilir.
bikaç r4eddedilişin sonunda belki gurur yapmıstır.simdi bende olsam reddedildikten sonra yaklaşamam.
"hiç bir kadına bir şey hissetmiyorum" ne demek ya. Bu cümle bana eşinde gerçek anlamda cinsel isteksizlik olduğunu düşündürdü. yada acaba sadece kadınalra isteksizlik mi bu?
O nasıl bir laf .
Sen onun karısısın herhengi bir kadın değil.
Dr. gitmeyi önerseniz?
O nasıl bir laf .
Sen onun karısısın herhengi bir kadın değil.
Dr. gitmeyi önerseniz?
ben 2 ay etrafında pervane olmuştum yeni evliyken bile olmamıştı olmamaya da devam ediyodu. malesef ki çözüme yanaşmazsa doktora filan gitmezse böyle sürüp gider. boşanın diyemeyz elbet çocuğunuz var. ama bunu onun da düşünmesi lazım.
tek çare doktor mu başka bir yolu yokmu bunun lütfen benim mesaj.ada cevap
ne yazıkki erkekler bizimim gibi dünceli değil imkansîz doktora gitmem diyo utanıyomus
Hiç bi kadına hissetmiyorsa.... Umarım cinsel tercihi farklı yönde değildirnişanlıyken fırsat kolluyodu dokunmak için bizde hep ben yaklaştım reddedildiğim bile oldu ama hep şöyle açıklıyodu durumu "seninle ilgili bi problemim yok hiç bi kadına karşı bişey hissetmiyorum bu aralar"diyodu offff sanırım rahatsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?