- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi Soylersemgececekmi
Bela bir değil ikiymişHaklisiniz ama benim cocuguma kendisind anne dedirtmeyi ruhunu adamis bir k.v var korkum bundan yana inanin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bela bir değil ikiymişHaklisiniz ama benim cocuguma kendisind anne dedirtmeyi ruhunu adamis bir k.v var korkum bundan yana inanin..
Lise mezunuyum.. meslegim de var.. zaten calismak istedikten sonra insanin kafasini calistirsin yeter fakat kendi annm calisiyr k.v ise baktirmak istemiyorum problemliyiz cunku cocugun bana anne diyecek deyip duran biri bu konudada baya israrci acikcasi problemlerimizin cikma kaynagida kendisi ama onu dusunup beynimi yormuyorum gercekten sagligimi bozma esigine getiriyor beni. Esim direk zaten annrm baksin diyecektir cunku gecenlerde calisma konusunu actim bakicida tutarim ben kendim dedim senin paranlada olsa tutturmam bakiciya para vermem diyor anlayacaginiz cok cikmazdayim.Konu sahibi eğitim durumunuz nedir? Çocuğunuza bakacak güvenilir birileri var mı? İnan bana herkes ister çocuğunu tek başına büyütmek ama bazen insanca yaşamak, bazen standardı korumak ya da yükseltmek için çalışma seçeneği değerlendirmeye alınmalı diye düşünüyorum.
Hem ihtiyaçlarınızı rahatça karşılamak, hem eşiniz karşısında daha dik durmak istemez misiniz?
Derdi ne bende anlamiyorum. Kendi halimde bir insanim.Bela bir değil ikiymiş
Buldum ki tam buldum. Hayir dusunuyorum da bir omur boyle gecmez . Bosansam cocuk etkilenecek bosanmasam etkilenecek ben bu adama karsi nasil dik durmaliyim.Off kardesim nerden buluyorsunuz bu ahır kapısını açık bulmuscasina kacivermis öküzleri bilmem ki. Anası ne ki danası ne olsun![]()
Yavrunuz kaç yaşında? Kreş seçeneğini de düşünebilirsiniz. Ayrıca da çalışınca alacağınız maaşı da eşiniz idare edecekse çalışmayın zaten. Adam bunları derken 'sana ne' diyemiyor musunuz?Lise mezunuyum.. meslegim de var.. zaten calismak istedikten sonra insanin kafasini calistirsin yeter fakat kendi annm calisiyr k.v ise baktirmak istemiyorum problemliyiz cunku cocugun bana anne diyecek deyip duran biri bu konudada baya israrci acikcasi problemlerimizin cikma kaynagida kendisi ama onu dusunup beynimi yormuyorum gercekten sagligimi bozma esigine getiriyor beni. Esim direk zaten annrm baksin diyecektir cunku gecenlerde calisma konusunu actim bakicida tutarim ben kendim dedim senin paranlada olsa tutturmam bakiciya para vermem diyor anlayacaginiz cok cikmazdayim.
Bebeğim 5 aylık.. ' Sanane' diyorum tabiki bu sefer de senini beni mi var diyor. Az daha konuşmaya devam etsem o an da konuyu başka yere çekip bağırmaya başlıyor bende bebeğim etkilenmesin diye susuyorum. Bakmayın çözüm yolu arıyorum ama kendileri içimden sövdüğüm bir kişilik ne ara bana karşı böyle oldu anlam veremiyorum. Bizi bu noktaya getiren annesi aslında öncesine kadar böyle değildi. Ne diyor ne söylüyor bilmiyorum. Bayramda bile gitmeyeceğim o dereceye getirdiler..Yavrunuz kaç yaşında? Kreş seçeneğini de düşünebilirsiniz. Ayrıca da çalışınca alacağınız maaşı da eşiniz idare edecekse çalışmayın zaten. Adam bunları derken 'sana ne' diyemiyor musunuz?
Lütfen birazcık dik durun. Siz dik durmazsanız, eşiniz neden size saygı göstersin?
Eğer çocuğum olmasa kesinlikle boşanırdım ! Ama arada bebek olunca öyle de basit olmuyor.. o kadar pişmanım ki hamileyken boşanmadığıma.. Kendi hatalarını suçlarını biliyor aslnda ama işine gelmiyor. Daha bebek 5 aylk buna rağmen ondan ayrılamaym diye ikinci çocuk diye tutturdu.Geleceğimi gördüm sende. Keşke çocuk için acele etmeseymissin dicem ama bu tip hanzo erkekler zaten çocuk istiyor oluyor size de istetiyorlar duygusallığı kullanarak. Ben akıllandım artık şahsen çocuğum neden olmuyor diye sızlanmıyorum çünkü aynı sıkılmaları ben de yaşıyorum... ailem destek değil hem de köstekler elin ekmeğine yağ sürüyorlar bense arada kalan oluyorum çok yazık bizlere
Peki kendinizle ilgili b planınız ne? İçinde bulunduğunuz durumu değiştirmeniz için sunulan önerileri 'mümkün değil' diyerek reddediyorsunuz. Peki siz nasıl bir çözüm yolu düşünüyorsunuz merak ettim.Eğer çocuğum olmasa kesinlikle boşanırdım ! Ama arada bebek olunca öyle de basit olmuyor.. o kadar pişmanım ki hamileyken boşanmadığıma.. Kendi hatalarını suçlarını biliyor aslnda ama işine gelmiyor. Daha bebek 5 aylk buna rağmen ondan ayrılamaym diye ikinci çocuk diye tutturdu.
Sanki bir girdabin icerindeyim cektikce cekiyor. Acikcasi bu durum degismez ben bunu anladim. Cunku esim degisecek gibi degil. Cocuk olmasa direkt bosarim dusunmem kendimi yormam bile. Kaderim olarak kabul etmiyorum bu durumu cunku hicbir insan bunu haketmez ve omrumun sonuna kadar da kiyidaa kosede bekleyen bozuk para muamelesi gormek istemiyorum. Dusunuyorun elbet vardur bir yolu.Peki kendinizle ilgili b planınız ne? İçinde bulunduğunuz durumu değiştirmeniz için sunulan önerileri 'mümkün değil' diyerek reddediyorsunuz. Peki siz nasıl bir çözüm yolu düşünüyorsunuz merak ettim.
Daha neler var. Ben çevremde görüyorum çalıştığı halde ne kadar para kazandığından haberi olmayan, kartı eşinde olan, kocasından harçlık alıp da onu bile harcamaya çekinen kadınlar ki bunlar meslektaşım. Aynı zamanda da bu durumun normal olmadığının farkında değiller. Kocalarının parayı ne yaptığından da haberleri yok.Burdaki konularda anlayamadigim tek bir sey var. Siz mesela kocanıza cumartesileri dışarı çıkma dediginiz halde çıkıyor mu?
Yani nasil sizin yapma dediginiz seti yapabiliyor onu anlamiyorum!
Hadi yaptı diyelim niye eve alıyorsunuz adami?
Ya da parayı cebinde mi taşıyor? Yok mu koyduğunuz ortak bir yer?
Anlayamıyorum ben bu tarz ilişkileri.
Evlenince beyin göçüyor heralde onlarda.Daha neler var. Ben çevremde görüyorum çalıştığı halde ne kadar para kazandığından haberi olmayan, kartı eşinde olan, kocasından harçlık alıp da onu bile harcamaya çekinen kadınlar ki bunlar meslektaşım. Aynı zamanda da bu durumun normal olmadığının farkında değiller. Kocalarının parayı ne yaptığından da haberleri yok.
C.tesileri cikma diyemem, dedirtmez. Sen benim hicbisey yapip gezmemi istemiyosun der. Halbuki bizim yaptigimiz tek bir aktivite bile yok beraber. Ailesi olarak goremedi henuz. Isten gelir yatar. Cani ister gez. Bana da sukret der budur. Aslinda saglam bir tekmeyi hakediyor. Tepeme cikiyor sinirlerin artik iyice.Burdaki konularda anlayamadigim tek bir sey var. Siz mesela kocanıza cumartesileri dışarı çıkma dediginiz halde çıkıyor mu?
Yani nasil sizin yapma dediginiz seti yapabiliyor onu anlamiyorum!
Hadi yaptı diyelim niye eve alıyorsunuz adami?
Ya da parayı cebinde mi taşıyor? Yok mu koyduğunuz ortak bir yer?
Anlayamıyorum ben bu tarz ilişkileri.
Allah allah nasil dilemiyorsunuz ya. O size evde otur diyebiliyor ya da para vermeyip ustune hsap sorabiliyor.C.tesileri cikma diyemem, dedirtmez. Sen benim hicbisey yapip gezmemi istemiyosun der. Halbuki bizim yaptigimiz tek bir aktivite bile yok beraber. Ailesi olarak goremedi henuz. Isten gelir yatar. Cani ister gez. Bana da sukret der budur. Aslinda saglam bir tekmeyi hakediyor. Tepeme cikiyor sinirlerin artik iyice.
Kendini nimetten saniyor. Neymiş başimizda durmasi bile yetermiş. Bir sure bsbamlarda kaldim hemde defalarca gelince birkaç gün iyi sonra aynı üstüme yürümeler kafasını sallayp kafa atmaya çalişmalar daha neler..Evlenince beyin göçüyor heralde onlarda.
Şiddete çeviriyor.Allah allah nasil dilemiyorsunuz ya. O size evde otur diyebiliyor ya da para vermeyip ustune hsap sorabiliyor.
Evet gezmesi istemiyorum diceksin. Gezinecekse beraber gelicez bu kadar basit. Yanı karşı çıksanız ne olmasından korkuyorsunuz.
Şiddete çeviriyor.