Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bayanlar, yaklaşık 2,5 yıldır evliyim. Eşim devlet memuru bende özel sektörde çalışıyorum. Problemlere gelince;
1-Evin maddi sorumlulukları 2 ye bölünmüş durumda, 1 ekmek dahi alınsa yarısını o yarısını ben veriyorum.(Faturalar(cep tel hariç), ev kirası herşey ortak, dışarıda bir yemek yesek bile( ki kim götürcek??) yarısını o ödüyor yarısını ben ama bütün ev işi bana bakıyor hatta o faturaların ödenmesi, arızaların tamir ettirilmesi, duvara çakılacak bir çivi bile...
2-Çocuk istemiyor hemde kesinlikle(yaşım 35 bu arada)
3-Hergün istisnasız en az 4 bira içiyor (sayı artışında psikolojik şiddet başlıyor; çalıştığım için ve sürekli onun arkasını toplamak zorunda olduğum için (çünkü çok dağınık) ev işlerini bazen yetiştiremiyorum, bazen bunalıyor işimden dert yanıyorum bunlar bana çok büyük kabahat işlemişim gibi geri dönüyor.
4-Yukarıda dedim ya kim götürcek diye, evlendiğimizden bu yana 2 elin parmaklarını geçmemiştir dışarı çıkmışlığımız. Biz balayına bile gitmedik masraf olmasın diye. Düğünden sonra bütün altınlarımıda borçlarını ödemesi için ona verdim üstelik. Evlilik yıldönümümüzde veya doğum günümde bana hediye almışlığı yok, kutlamada yok
5-Dolaptan kıyafet alır dolap kapağını açık bırakır, mutfaktan su içmek için bardak alır mutfak dolabını açık bırakır, geçenlerde buzdolabı kapağını bile açık buldum:)
Bunlar gibi daha bir sürü küçük küçük şeyler; ben düşünüyorum madem herşeyin yarısını ben ödüyorum o halde neden ev işlerini yalnız ben yapmak zorundayım?? Çocuk istemiyor ama ben deli gibi istiyorum...Boşanmalımıyım lütfen yardım edin ailem her zaman arkamda, babam yok zaten annem ve kardeşlerim var, kayınvalidemler pek karışmaz bize çoğu kayınvalide gibi bazen laf sokmaya çalışır vs bende cevap vermem, dilimi göstermem bilmedimden değil saygımdan o yüzden çok ilişemez bana, akıl verin kızlar ne olur eşimi seviyorum diyorum hoş nesini sevdiğimi de bilmiyorum bana yardımcı olmuyor hiç bir konu da, romantik değil, ilgili değil ne yapacağım bilmiyorum(((
Merhaba bayanlar, öncelikle boşanmaya karar verdik ama durumu size şöyle bir özetlemek istiyorum. Maddi olarak bütçelerin ayrı olduğunu söylemiştim bunun nedeni; evlendikten 6 ay sonra şahsi kredi kartımı kapatmamı istemişti o dönemler maaş kartım bendeydi. Evlenirken buzdolabım eksikti, annem zaten birsürü ıvır zıvır için taksit ödeycekti, buzdolabını da ben öderim dedim ama bunu eşime söylemedim, kredi kartını çevirerek ödüyordum taksitleri, kartı kapat dediğinde kapatmadım ve eve extresi geldi. O gün başladı bana yalan söyledin demeye 5 gün anneme gönderdi beni sonra kayınpederim babalık hakkını koymuş barıştık ama tüm kartlarımı elimden aldı. Kendimi suçlu hissediyordum çünkü ama kartımı aldıktan sonra bana hiç hesap vermemeye başladı. Nereye harcama yapıyor ay sonunu getirebiliyor mu haberim olmuyordu, bu arada bilgisayarın parçalarını değiştirdiğini sürekli takip ettiği bir forum sayesinde öğrendim bu kez sen beni takip mi ediyorsun oldu. En son bana verdiği aylık harçlık az kalmıştı eve kadın çağırmıştım bahar temizliği için bende ki az kaldı biraz para verde kadına vereyim dedim bana sen kendindekini ver sonra veririm dedi. dedim elimdekinin hepsini vermem lazım sonra üzerimde hiç para kalmayacak. Ben seni ne zaman parasız bıraktım ki dedi, çok sinirlenmiştim, ben senin eline bakmıyorum bende çalışıyorum deyince ertesi gün kartımı bana getirdi ve hesapları ayırdı. O devlet kurumunda çalışıyordu ben ise özel sektör 3 ay önce işten çıkarıldım ve eve ne alıyorsa (kira elektrik su) hepsinin yarısını yazmaya başladı ve her gün borcun bu kadar oldu diye söylenmeye sonra surat asmaya başladı, bak dedim ben bugüne kadar sana maddi olarak yük olmadım bundan sonrada olmam elbet bir iş bulup çalışacağım bana surat yapma, bir sonraki gün sigaram bitmişti sigara parası yok dedi, cep telefonumu satıcam dedim internetten ilan açtı satılsın diye, 15 gün önce akşam kardeşimi aradım(erkek) telefonumu satıcam isteyen olursa haberin olsun dedim. durumu anlattım. abla sen o evde daha ne diye duruyorsun dedi bana bende eşime artık bu evliliğin yürüyemeyeceğini bitmesini istediimi söyledim geekçelerimi anlattım tartıştık sonra ben pişman oldum ama o düşünmem lazım diyerek beni annemin evine gönderdi, pişman olduğum için tüm sorumluluğu almaya kalktım yine kendimi suçladım, yine alttan almaya çalıştım ama bitti dedi üstelik bunu telefonda söyledi. Kızlar yalvarırım söyleyin ben hatalımıyım? Evliliğimiz boyunca çok sessiz kaldığım zamanlar oldu problem yaptığım şeyleri onunla konuşamadım çünkü kendimi suçlu hissediyordum yine yalan söyledim diye en ufak bir tartışmada beni yine bırakacağını düşündüm hep, bu kez de yine ben hep alttan aldım diye yine ben suçlu oldum.. Ben suçlumuyum kızlar ne olur bir yorum yapın....:2:
Merhaba bayanlar, öncelikle boşanmaya karar verdik ama durumu size şöyle bir özetlemek istiyorum. Maddi olarak bütçelerin ayrı olduğunu söylemiştim bunun nedeni; evlendikten 6 ay sonra şahsi kredi kartımı kapatmamı istemişti o dönemler maaş kartım bendeydi. Evlenirken buzdolabım eksikti, annem zaten birsürü ıvır zıvır için taksit ödeycekti, buzdolabını da ben öderim dedim ama bunu eşime söylemedim, kredi kartını çevirerek ödüyordum taksitleri, kartı kapat dediğinde kapatmadım ve eve extresi geldi. O gün başladı bana yalan söyledin demeye 5 gün anneme gönderdi beni sonra kayınpederim babalık hakkını koymuş barıştık ama tüm kartlarımı elimden aldı. Kendimi suçlu hissediyordum çünkü ama kartımı aldıktan sonra bana hiç hesap vermemeye başladı. Nereye harcama yapıyor ay sonunu getirebiliyor mu haberim olmuyordu, bu arada bilgisayarın parçalarını değiştirdiğini sürekli takip ettiği bir forum sayesinde öğrendim bu kez sen beni takip mi ediyorsun oldu. En son bana verdiği aylık harçlık az kalmıştı eve kadın çağırmıştım bahar temizliği için bende ki az kaldı biraz para verde kadına vereyim dedim bana sen kendindekini ver sonra veririm dedi. dedim elimdekinin hepsini vermem lazım sonra üzerimde hiç para kalmayacak. Ben seni ne zaman parasız bıraktım ki dedi, çok sinirlenmiştim, ben senin eline bakmıyorum bende çalışıyorum deyince ertesi gün kartımı bana getirdi ve hesapları ayırdı. O devlet kurumunda çalışıyordu ben ise özel sektör 3 ay önce işten çıkarıldım ve eve ne alıyorsa (kira elektrik su) hepsinin yarısını yazmaya başladı ve her gün borcun bu kadar oldu diye söylenmeye sonra surat asmaya başladı, bak dedim ben bugüne kadar sana maddi olarak yük olmadım bundan sonrada olmam elbet bir iş bulup çalışacağım bana surat yapma, bir sonraki gün sigaram bitmişti sigara parası yok dedi, cep telefonumu satıcam dedim internetten ilan açtı satılsın diye, 15 gün önce akşam kardeşimi aradım(erkek) telefonumu satıcam isteyen olursa haberin olsun dedim. durumu anlattım. abla sen o evde daha ne diye duruyorsun dedi bana bende eşime artık bu evliliğin yürüyemeyeceğini bitmesini istediimi söyledim geekçelerimi anlattım tartıştık sonra ben pişman oldum ama o düşünmem lazım diyerek beni annemin evine gönderdi, pişman olduğum için tüm sorumluluğu almaya kalktım yine kendimi suçladım, yine alttan almaya çalıştım ama bitti dedi üstelik bunu telefonda söyledi. Kızlar yalvarırım söyleyin ben hatalımıyım? Evliliğimiz boyunca çok sessiz kaldığım zamanlar oldu problem yaptığım şeyleri onunla konuşamadım çünkü kendimi suçlu hissediyordum yine yalan söyledim diye en ufak bir tartışmada beni yine bırakacağını düşündüm hep, bu kez de yine ben hep alttan aldım diye yine ben suçlu oldum.. Ben suçlumuyum kızlar ne olur bir yorum yapın....:2:
limited şirket ortaklığı gibi olmuş sizin evliliğiniz arkadaşımmerhaba bayanlar, yaklaşık 2,5 yıldır evliyim. Eşim devlet memuru bende özel sektörde çalışıyorum. Problemlere gelince;
1-evin maddi sorumlulukları 2 ye bölünmüş durumda, 1 ekmek dahi alınsa yarısını o yarısını ben veriyorum.(faturalar(cep tel hariç), ev kirası herşey ortak, dışarıda bir yemek yesek bile( ki kim götürcek??) yarısını o ödüyor yarısını ben ama bütün ev işi bana bakıyor hatta o faturaların ödenmesi, arızaların tamir ettirilmesi, duvara çakılacak bir çivi bile...
2-çocuk istemiyor hemde kesinlikle(yaşım 35 bu arada)
3-hergün istisnasız en az 4 bira içiyor (sayı artışında psikolojik şiddet başlıyor; çalıştığım için ve sürekli onun arkasını toplamak zorunda olduğum için (çünkü çok dağınık) ev işlerini bazen yetiştiremiyorum, bazen bunalıyor işimden dert yanıyorum bunlar bana çok büyük kabahat işlemişim gibi geri dönüyor.
4-yukarıda dedim ya kim götürcek diye, evlendiğimizden bu yana 2 elin parmaklarını geçmemiştir dışarı çıkmışlığımız. Biz balayına bile gitmedik masraf olmasın diye. Düğünden sonra bütün altınlarımıda borçlarını ödemesi için ona verdim üstelik. Evlilik yıldönümümüzde veya doğum günümde bana hediye almışlığı yok, kutlamada yok
5-dolaptan kıyafet alır dolap kapağını açık bırakır, mutfaktan su içmek için bardak alır mutfak dolabını açık bırakır, geçenlerde buzdolabı kapağını bile açık buldum:)
bunlar gibi daha bir sürü küçük küçük şeyler; ben düşünüyorum madem herşeyin yarısını ben ödüyorum o halde neden ev işlerini yalnız ben yapmak zorundayım?? çocuk istemiyor ama ben deli gibi istiyorum...boşanmalımıyım lütfen yardım edin ailem her zaman arkamda, babam yok zaten annem ve kardeşlerim var, kayınvalidemler pek karışmaz bize çoğu kayınvalide gibi bazen laf sokmaya çalışır vs bende cevap vermem, dilimi göstermem bilmedimden değil saygımdan o yüzden çok ilişemez bana, akıl verin kızlar ne olur eşimi seviyorum diyorum hoş nesini sevdiğimi de bilmiyorum bana yardımcı olmuyor hiç bir konu da, romantik değil, ilgili değil ne yapacağım bilmiyorum(((
merhaba bayanlar, öncelikle boşanmaya karar verdik ama durumu size şöyle bir özetlemek istiyorum. Maddi olarak bütçelerin ayrı olduğunu söylemiştim bunun nedeni; evlendikten 6 ay sonra şahsi kredi kartımı kapatmamı istemişti o dönemler maaş kartım bendeydi. Evlenirken buzdolabım eksikti, annem zaten birsürü ıvır zıvır için taksit ödeycekti, buzdolabını da ben öderim dedim ama bunu eşime söylemedim, kredi kartını çevirerek ödüyordum taksitleri, kartı kapat dediğinde kapatmadım ve eve extresi geldi. O gün başladı bana yalan söyledin demeye 5 gün anneme gönderdi beni sonra kayınpederim babalık hakkını koymuş barıştık ama tüm kartlarımı elimden aldı. Kendimi suçlu hissediyordum çünkü ama kartımı aldıktan sonra bana hiç hesap vermemeye başladı. Nereye harcama yapıyor ay sonunu getirebiliyor mu haberim olmuyordu, bu arada bilgisayarın parçalarını değiştirdiğini sürekli takip ettiği bir forum sayesinde öğrendim bu kez sen beni takip mi ediyorsun oldu. En son bana verdiği aylık harçlık az kalmıştı eve kadın çağırmıştım bahar temizliği için bende ki az kaldı biraz para verde kadına vereyim dedim bana sen kendindekini ver sonra veririm dedi. Dedim elimdekinin hepsini vermem lazım sonra üzerimde hiç para kalmayacak. Ben seni ne zaman parasız bıraktım ki dedi, çok sinirlenmiştim, ben senin eline bakmıyorum bende çalışıyorum deyince ertesi gün kartımı bana getirdi ve hesapları ayırdı. O devlet kurumunda çalışıyordu ben ise özel sektör 3 ay önce işten çıkarıldım ve eve ne alıyorsa (kira elektrik su) hepsinin yarısını yazmaya başladı ve her gün borcun bu kadar oldu diye söylenmeye sonra surat asmaya başladı, bak dedim ben bugüne kadar sana maddi olarak yük olmadım bundan sonrada olmam elbet bir iş bulup çalışacağım bana surat yapma, bir sonraki gün sigaram bitmişti sigara parası yok dedi, cep telefonumu satıcam dedim internetten ilan açtı satılsın diye, 15 gün önce akşam kardeşimi aradım(erkek) telefonumu satıcam isteyen olursa haberin olsun dedim. Durumu anlattım. Abla sen o evde daha ne diye duruyorsun dedi bana bende eşime artık bu evliliğin yürüyemeyeceğini bitmesini istediimi söyledim geekçelerimi anlattım tartıştık sonra ben pişman oldum ama o düşünmem lazım diyerek beni annemin evine gönderdi, pişman olduğum için tüm sorumluluğu almaya kalktım yine kendimi suçladım, yine alttan almaya çalıştım ama bitti dedi üstelik bunu telefonda söyledi. Kızlar yalvarırım söyleyin ben hatalımıyım? Evliliğimiz boyunca çok sessiz kaldığım zamanlar oldu problem yaptığım şeyleri onunla konuşamadım çünkü kendimi suçlu hissediyordum yine yalan söyledim diye en ufak bir tartışmada beni yine bırakacağını düşündüm hep, bu kez de yine ben hep alttan aldım diye yine ben suçlu oldum.. Ben suçlumuyum kızlar ne olur bir yorum yapın....:2: