Eşimin ilgisizliği ve sorumsuzluğu!!!!

yazdıklarınızı okudum öncelikle çok üzüldüğümü belirtmek isterim allah sabır versin bu iş devam edecekse ya da bitecekse de en hayırlı şekilde bitsin.

anlattıklarınıza şok oldum inanın ben 5 sene arkadaşlarımla yaşadım (öğrencilik+iş hayatı) inanın biz böyle para hesabı yapmazdık. bitek kira, faturalar paylaşılır onun dışında evin eksiği neyse onu gören alırdı, parası olan yamek ısmarlardı paramız yoksa da makarnamızı pişirir afiyetle yerdik. evlilik ki biz babalarımızdan çok farklı gördük, pazar alışverişini dahi yapan bir babam var. ev işlerine karışmaz tabi ama dışarıyla alakalı hiç bi işi de bana, anneme bırakmaz. evli olmadığımdan babamı örnek veriyorum. yani eşiniz kesinlikle ve kesinlikle haksız. hele ki o memur siz özel sektördeyseniz evin işleri dahil sizden çok o yüklenmeli. çünkü memurlukla özel sektörün iş yorgunluğu mukayese edilemez.

bunlara ek alkol kullanması ve çocuk istememesi... bir aile danışmanına yada aile içinden hakemlik edebilecek birine başvurun bence. düzelmiyosa da son kararı veren siz olun.

Merhaba bayanlar, yaklaşık 2,5 yıldır evliyim. Eşim devlet memuru bende özel sektörde çalışıyorum. Problemlere gelince;
1-Evin maddi sorumlulukları 2 ye bölünmüş durumda, 1 ekmek dahi alınsa yarısını o yarısını ben veriyorum.(Faturalar(cep tel hariç), ev kirası herşey ortak, dışarıda bir yemek yesek bile( ki kim götürcek??) yarısını o ödüyor yarısını ben ama bütün ev işi bana bakıyor hatta o faturaların ödenmesi, arızaların tamir ettirilmesi, duvara çakılacak bir çivi bile...
2-Çocuk istemiyor hemde kesinlikle(yaşım 35 bu arada)
3-Hergün istisnasız en az 4 bira içiyor (sayı artışında psikolojik şiddet başlıyor; çalıştığım için ve sürekli onun arkasını toplamak zorunda olduğum için (çünkü çok dağınık) ev işlerini bazen yetiştiremiyorum, bazen bunalıyor işimden dert yanıyorum bunlar bana çok büyük kabahat işlemişim gibi geri dönüyor.
4-Yukarıda dedim ya kim götürcek diye, evlendiğimizden bu yana 2 elin parmaklarını geçmemiştir dışarı çıkmışlığımız. Biz balayına bile gitmedik masraf olmasın diye. Düğünden sonra bütün altınlarımıda borçlarını ödemesi için ona verdim üstelik. Evlilik yıldönümümüzde veya doğum günümde bana hediye almışlığı yok, kutlamada yok
5-Dolaptan kıyafet alır dolap kapağını açık bırakır, mutfaktan su içmek için bardak alır mutfak dolabını açık bırakır, geçenlerde buzdolabı kapağını bile açık buldum:)
Bunlar gibi daha bir sürü küçük küçük şeyler; ben düşünüyorum madem herşeyin yarısını ben ödüyorum o halde neden ev işlerini yalnız ben yapmak zorundayım?? Çocuk istemiyor ama ben deli gibi istiyorum...Boşanmalımıyım lütfen yardım edin ailem her zaman arkamda, babam yok zaten annem ve kardeşlerim var, kayınvalidemler pek karışmaz bize çoğu kayınvalide gibi bazen laf sokmaya çalışır vs bende cevap vermem, dilimi göstermem bilmedimden değil saygımdan o yüzden çok ilişemez bana, akıl verin kızlar ne olur eşimi seviyorum diyorum hoş nesini sevdiğimi de bilmiyorum bana yardımcı olmuyor hiç bir konu da, romantik değil, ilgili değil ne yapacağım bilmiyorum:((((

valla yazdıklarına şok oldum şaştım kaldım tatlım bu nasıl bir evlilik hayatıdır benim eşimde çalışan birini almasını bilirdi ama o sevdiğini aldı yani beni ve ben üniversiteyi bitiremedim üstüne de 10.000 tl öğrenim kredi borcum var sağolsun ne istesem alıyo yediriyo içiriyo birikimimizide yapıyoruz evde de yardım etmeye çalışır kendi çapında kıyamam ona . ben de her sabah kahvaltısını öğlen + akşam yemeğini yaparım evin temizliği şunu bunu ( ev işi hiç bitmez) evlilik dediğin böle olur . bence sen çalışıyorsun zaten üstelik ona da bakıyorsun hayırlısı ama hazır çocukta yokken ayrıl boşan gitsin bu ne ayoooolllllll okuyunca tepem attı ..kusura bakmaya pintilikte son nokta

Merhaba bayanlar, öncelikle boşanmaya karar verdik ama durumu size şöyle bir özetlemek istiyorum. Maddi olarak bütçelerin ayrı olduğunu söylemiştim bunun nedeni; evlendikten 6 ay sonra şahsi kredi kartımı kapatmamı istemişti o dönemler maaş kartım bendeydi. Evlenirken buzdolabım eksikti, annem zaten birsürü ıvır zıvır için taksit ödeycekti, buzdolabını da ben öderim dedim ama bunu eşime söylemedim, kredi kartını çevirerek ödüyordum taksitleri, kartı kapat dediğinde kapatmadım ve eve extresi geldi. O gün başladı bana yalan söyledin demeye 5 gün anneme gönderdi beni sonra kayınpederim babalık hakkını koymuş barıştık ama tüm kartlarımı elimden aldı. Kendimi suçlu hissediyordum çünkü ama kartımı aldıktan sonra bana hiç hesap vermemeye başladı. Nereye harcama yapıyor ay sonunu getirebiliyor mu haberim olmuyordu, bu arada bilgisayarın parçalarını değiştirdiğini sürekli takip ettiği bir forum sayesinde öğrendim bu kez sen beni takip mi ediyorsun oldu. En son bana verdiği aylık harçlık az kalmıştı eve kadın çağırmıştım bahar temizliği için bende ki az kaldı biraz para verde kadına vereyim dedim bana sen kendindekini ver sonra veririm dedi. dedim elimdekinin hepsini vermem lazım sonra üzerimde hiç para kalmayacak. Ben seni ne zaman parasız bıraktım ki dedi, çok sinirlenmiştim, ben senin eline bakmıyorum bende çalışıyorum deyince ertesi gün kartımı bana getirdi ve hesapları ayırdı. O devlet kurumunda çalışıyordu ben ise özel sektör 3 ay önce işten çıkarıldım ve eve ne alıyorsa (kira elektrik su) hepsinin yarısını yazmaya başladı ve her gün borcun bu kadar oldu diye söylenmeye sonra surat asmaya başladı, bak dedim ben bugüne kadar sana maddi olarak yük olmadım bundan sonrada olmam elbet bir iş bulup çalışacağım bana surat yapma, bir sonraki gün sigaram bitmişti sigara parası yok dedi, cep telefonumu satıcam dedim internetten ilan açtı satılsın diye, 15 gün önce akşam kardeşimi aradım(erkek) telefonumu satıcam isteyen olursa haberin olsun dedim. durumu anlattım. abla sen o evde daha ne diye duruyorsun dedi bana bende eşime artık bu evliliğin yürüyemeyeceğini bitmesini istediimi söyledim geekçelerimi anlattım tartıştık sonra ben pişman oldum ama o düşünmem lazım diyerek beni annemin evine gönderdi, pişman olduğum için tüm sorumluluğu almaya kalktım yine kendimi suçladım, yine alttan almaya çalıştım ama bitti dedi üstelik bunu telefonda söyledi. Kızlar yalvarırım söyleyin ben hatalımıyım? Evliliğimiz boyunca çok sessiz kaldığım zamanlar oldu problem yaptığım şeyleri onunla konuşamadım çünkü kendimi suçlu hissediyordum yine yalan söyledim diye en ufak bir tartışmada beni yine bırakacağını düşündüm hep, bu kez de yine ben hep alttan aldım diye yine ben suçlu oldum.. Ben suçlumuyum kızlar ne olur bir yorum yapın....:2:

futurama bu adam sana sözel şiddet uyguluyor o kadar eminim ki

seın ne tanırım ne kocanı tanırım ama bu adam senı diliyle eziyor eziyor eziyor
ve sen kendini suçluyorsun

sözel şiddet gören kadınlar her durumda kendini suçlayıp eziklik yaşarlarmış

lütfen boşan bu adam senı zerre sevmiyor inan hiç sevmiyor

kendini suçlama ve boşan ailen de destekmiş zaten

gururunu hiçe sayıyorsun o adam sen alttan aldıkça senı ıyıce küçümseyecek sana tekrar aşık olmayacak ki...

ayrıca hata yapmıyorsun suçlu da değilsin evli kalırsan hata yapmış olacaksın.

hangimizin kocası karısına bakmaktan gocunuyor bu normal mi?

canım benim
hala kocan bitti dedi diye hayıflanıyorsun
bir sor bakalım kendine
en son kendini ne zaman değerli hissettirdi sana
ne demek sen işten çıkınca her masrafın yarısını yazmak
kendini veresiyeci bakkal mı sanıyor
bu çok çirkin bişey
nasıl olsa senin katlanacağını bildiğinden gayet de rahat davranıyor
bu kadar maddiyatçılık olmaz
yani kendi adıma ben kaldıramam
bir gün o da işsiz kalabilirdi
sen de aynısını ona mı yapacaktın sanki

Son düzenleme:
Merhaba bayanlar, öncelikle boşanmaya karar verdik ama durumu size şöyle bir özetlemek istiyorum. Maddi olarak bütçelerin ayrı olduğunu söylemiştim bunun nedeni; evlendikten 6 ay sonra şahsi kredi kartımı kapatmamı istemişti o dönemler maaş kartım bendeydi. Evlenirken buzdolabım eksikti, annem zaten birsürü ıvır zıvır için taksit ödeycekti, buzdolabını da ben öderim dedim ama bunu eşime söylemedim, kredi kartını çevirerek ödüyordum taksitleri, kartı kapat dediğinde kapatmadım ve eve extresi geldi. O gün başladı bana yalan söyledin demeye 5 gün anneme gönderdi beni sonra kayınpederim babalık hakkını koymuş barıştık ama tüm kartlarımı elimden aldı. Kendimi suçlu hissediyordum çünkü ama kartımı aldıktan sonra bana hiç hesap vermemeye başladı. Nereye harcama yapıyor ay sonunu getirebiliyor mu haberim olmuyordu, bu arada bilgisayarın parçalarını değiştirdiğini sürekli takip ettiği bir forum sayesinde öğrendim bu kez sen beni takip mi ediyorsun oldu. En son bana verdiği aylık harçlık az kalmıştı eve kadın çağırmıştım bahar temizliği için bende ki az kaldı biraz para verde kadına vereyim dedim bana sen kendindekini ver sonra veririm dedi. dedim elimdekinin hepsini vermem lazım sonra üzerimde hiç para kalmayacak. Ben seni ne zaman parasız bıraktım ki dedi, çok sinirlenmiştim, ben senin eline bakmıyorum bende çalışıyorum deyince ertesi gün kartımı bana getirdi ve hesapları ayırdı. O devlet kurumunda çalışıyordu ben ise özel sektör 3 ay önce işten çıkarıldım ve eve ne alıyorsa (kira elektrik su) hepsinin yarısını yazmaya başladı ve her gün borcun bu kadar oldu diye söylenmeye sonra surat asmaya başladı, bak dedim ben bugüne kadar sana maddi olarak yük olmadım bundan sonrada olmam elbet bir iş bulup çalışacağım bana surat yapma, bir sonraki gün sigaram bitmişti sigara parası yok dedi, cep telefonumu satıcam dedim internetten ilan açtı satılsın diye, 15 gün önce akşam kardeşimi aradım(erkek) telefonumu satıcam isteyen olursa haberin olsun dedim. durumu anlattım. abla sen o evde daha ne diye duruyorsun dedi bana bende eşime artık bu evliliğin yürüyemeyeceğini bitmesini istediimi söyledim geekçelerimi anlattım tartıştık sonra ben pişman oldum ama o düşünmem lazım diyerek beni annemin evine gönderdi, pişman olduğum için tüm sorumluluğu almaya kalktım yine kendimi suçladım, yine alttan almaya çalıştım ama bitti dedi üstelik bunu telefonda söyledi. Kızlar yalvarırım söyleyin ben hatalımıyım? Evliliğimiz boyunca çok sessiz kaldığım zamanlar oldu problem yaptığım şeyleri onunla konuşamadım çünkü kendimi suçlu hissediyordum yine yalan söyledim diye en ufak bir tartışmada beni yine bırakacağını düşündüm hep, bu kez de yine ben hep alttan aldım diye yine ben suçlu oldum.. Ben suçlumuyum kızlar ne olur bir yorum yapın....:2:

arkadasim konuyu acali 10 ay olmus
sen hala bu adamin yanindamisin Allah askina?
adam HAYAT MUSTEREKTİR lafini yanlis anlamis galiba
yuhh yani faturalari oduyor diye sizi borclu cikariyor
kusura bakmayin agir konusucam
gerizekali herif madem evinin sorumlulugunu bilmiyecektin
neden evlendin kizcagizin kanina girdin
arkadasim bosa gitsin bu sizi resmen kullaniyor
sanki sizi kendine es degilde ev arkadasi almis
adamin ailede falan gozu yok belli cocukta istemiyormus
benim teyzem 30 yillik evli
cocugu olmadi
eside biraz huysuz teyzem kendi calisir kazanir kendi yer
enistemden dolayi cocuk olmuyor
teyzem su an cok pisman keske bastan cekmeseymisim bu adamin kahrini diyor
teyzem evlat sevgisine hasret kim icin
oda sorumsuz huysuz adamin biri icin
deymez bosver sal gitsin
hic kimse senden kiymetli degil unutma.
hele hele seni paran icin seven adam hic sevmedin daha iyi

Hesap tutmaya başladığında bitirmeliydin bu işi

Karın parasızlıktan telefonunu satılığa çıkarıyor, sende ilanını açıyorsun ;şerefsiz adam :47: Telefondan sonra neyi satmayı planlıyordu acaba:47:

Erkek olsa zaten böyle olmazdı, sen niye kendini suçlu hissediyorsun arkadaşım

Boşa bu tinetsizi bir de üstüne herkese rezil et :47:

Ay çok sinirlendim ama her hakareti hak ediyor bu adam yaa

anlamadığım sizin bu evlilkten kendi adınıza ne çıkarınız var?

adam mutlu ediyor desen değil.
çocuklarım hatrına desen hiç değil.
ortak hayallerimiz var desen değil.
maddi olarak rahat yaşamamı sağlıyor desen değil.

yaşın geç değil arkadaşım senin yaşında henüz yein evlenenler var.
sen bu hayata bir kere geleceksin sadece 1 kere!
ne kadar vaktimiz var onu da bilmiyoruz!
senin mutluluğundan önemli hiç bişey olmamalı hayatında. en önemli sey sensin.

ki madem erkek kardeşinde arkanda. hiç durma git. sen de bitti diye. daha iyisi mi yok allah aşkına? sen kendi kendine bakamaz mısın ki?

en iyisini yaparsın hemde. ona katlanman için tek bir sebep bile yok bana kalırsa.

evet sen çok hatalısın. ama aylar sonra bile hala bu adamla kalabildiğin için hatalısın! bu adam seni sevmiyor sana zerre kadar değer vermiyor, bunu anlaman için daha ne yaşaman lazım? bu hayatı bu şekilde nereye kadar taşımayı düşünüyorsun?

merhaba bayanlar, yaklaşık 2,5 yıldır evliyim. Eşim devlet memuru bende özel sektörde çalışıyorum. Problemlere gelince;
1-evin maddi sorumlulukları 2 ye bölünmüş durumda, 1 ekmek dahi alınsa yarısını o yarısını ben veriyorum.(faturalar(cep tel hariç), ev kirası herşey ortak, dışarıda bir yemek yesek bile( ki kim götürcek??) yarısını o ödüyor yarısını ben ama bütün ev işi bana bakıyor hatta o faturaların ödenmesi, arızaların tamir ettirilmesi, duvara çakılacak bir çivi bile...
2-çocuk istemiyor hemde kesinlikle(yaşım 35 bu arada)
3-hergün istisnasız en az 4 bira içiyor (sayı artışında psikolojik şiddet başlıyor; çalıştığım için ve sürekli onun arkasını toplamak zorunda olduğum için (çünkü çok dağınık) ev işlerini bazen yetiştiremiyorum, bazen bunalıyor işimden dert yanıyorum bunlar bana çok büyük kabahat işlemişim gibi geri dönüyor.
4-yukarıda dedim ya kim götürcek diye, evlendiğimizden bu yana 2 elin parmaklarını geçmemiştir dışarı çıkmışlığımız. Biz balayına bile gitmedik masraf olmasın diye. Düğünden sonra bütün altınlarımıda borçlarını ödemesi için ona verdim üstelik. Evlilik yıldönümümüzde veya doğum günümde bana hediye almışlığı yok, kutlamada yok
5-dolaptan kıyafet alır dolap kapağını açık bırakır, mutfaktan su içmek için bardak alır mutfak dolabını açık bırakır, geçenlerde buzdolabı kapağını bile açık buldum:)
bunlar gibi daha bir sürü küçük küçük şeyler; ben düşünüyorum madem herşeyin yarısını ben ödüyorum o halde neden ev işlerini yalnız ben yapmak zorundayım?? çocuk istemiyor ama ben deli gibi istiyorum...boşanmalımıyım lütfen yardım edin ailem her zaman arkamda, babam yok zaten annem ve kardeşlerim var, kayınvalidemler pek karışmaz bize çoğu kayınvalide gibi bazen laf sokmaya çalışır vs bende cevap vermem, dilimi göstermem bilmedimden değil saygımdan o yüzden çok ilişemez bana, akıl verin kızlar ne olur eşimi seviyorum diyorum hoş nesini sevdiğimi de bilmiyorum bana yardımcı olmuyor hiç bir konu da, romantik değil, ilgili değil ne yapacağım bilmiyorum:((((
limited şirket ortaklığı gibi olmuş sizin evliliğiniz arkadaşım
kusura bakma evlilik birliği değil ticari birlik kurulmuş gibi ekmeğin yarısını sen yarısını eşin ödüyor kişisel masraflar kendinize ait
paranın hakim olduğu hiçbir evlilik ilişki yürümemiştir yürümezde paylaşmak bu değil kasa ortak olur genel ihtiyaçlar karşılanır beraber yenir içilir gezilir ihtiyacın hasıl olduğu durumlarda giyim kuşam gibi alınır arttırılabilirse birikim yapılır evlilik birlikte nefes almak demektir markete girip alışveriş yaptınız diyelim 100 tl tuttu 50 sen 50 eşinmi veriyor ne saçma yahu ilk kez duydum böylesinide
önceliğiniz para olmasın hiç bir zaman evliliğinizin birbirinizin kıymetini bilmiyorsunuz bakın bence para maaş değil de eşim diyin eşim desin yada sonuç kaçınılmaz böyle gitmez ki ev işi mevzusuna gelince madem ekmeği bile yarı yarıya alıyorsunuz senin paran benim param var aranızda o halde ya temizlik için yardımcı tutun yarı yarıya ödeyin yada herkes kendi işini yapsın beraber yapmak zorunda olduğunuz şeyleride sıra ile yapın şirket işleri böyle yürür

Son düzenleme:
merhaba bayanlar, öncelikle boşanmaya karar verdik ama durumu size şöyle bir özetlemek istiyorum. Maddi olarak bütçelerin ayrı olduğunu söylemiştim bunun nedeni; evlendikten 6 ay sonra şahsi kredi kartımı kapatmamı istemişti o dönemler maaş kartım bendeydi. Evlenirken buzdolabım eksikti, annem zaten birsürü ıvır zıvır için taksit ödeycekti, buzdolabını da ben öderim dedim ama bunu eşime söylemedim, kredi kartını çevirerek ödüyordum taksitleri, kartı kapat dediğinde kapatmadım ve eve extresi geldi. O gün başladı bana yalan söyledin demeye 5 gün anneme gönderdi beni sonra kayınpederim babalık hakkını koymuş barıştık ama tüm kartlarımı elimden aldı. Kendimi suçlu hissediyordum çünkü ama kartımı aldıktan sonra bana hiç hesap vermemeye başladı. Nereye harcama yapıyor ay sonunu getirebiliyor mu haberim olmuyordu, bu arada bilgisayarın parçalarını değiştirdiğini sürekli takip ettiği bir forum sayesinde öğrendim bu kez sen beni takip mi ediyorsun oldu. En son bana verdiği aylık harçlık az kalmıştı eve kadın çağırmıştım bahar temizliği için bende ki az kaldı biraz para verde kadına vereyim dedim bana sen kendindekini ver sonra veririm dedi. Dedim elimdekinin hepsini vermem lazım sonra üzerimde hiç para kalmayacak. Ben seni ne zaman parasız bıraktım ki dedi, çok sinirlenmiştim, ben senin eline bakmıyorum bende çalışıyorum deyince ertesi gün kartımı bana getirdi ve hesapları ayırdı. O devlet kurumunda çalışıyordu ben ise özel sektör 3 ay önce işten çıkarıldım ve eve ne alıyorsa (kira elektrik su) hepsinin yarısını yazmaya başladı ve her gün borcun bu kadar oldu diye söylenmeye sonra surat asmaya başladı, bak dedim ben bugüne kadar sana maddi olarak yük olmadım bundan sonrada olmam elbet bir iş bulup çalışacağım bana surat yapma, bir sonraki gün sigaram bitmişti sigara parası yok dedi, cep telefonumu satıcam dedim internetten ilan açtı satılsın diye, 15 gün önce akşam kardeşimi aradım(erkek) telefonumu satıcam isteyen olursa haberin olsun dedim. Durumu anlattım. Abla sen o evde daha ne diye duruyorsun dedi bana bende eşime artık bu evliliğin yürüyemeyeceğini bitmesini istediimi söyledim geekçelerimi anlattım tartıştık sonra ben pişman oldum ama o düşünmem lazım diyerek beni annemin evine gönderdi, pişman olduğum için tüm sorumluluğu almaya kalktım yine kendimi suçladım, yine alttan almaya çalıştım ama bitti dedi üstelik bunu telefonda söyledi. Kızlar yalvarırım söyleyin ben hatalımıyım? Evliliğimiz boyunca çok sessiz kaldığım zamanlar oldu problem yaptığım şeyleri onunla konuşamadım çünkü kendimi suçlu hissediyordum yine yalan söyledim diye en ufak bir tartışmada beni yine bırakacağını düşündüm hep, bu kez de yine ben hep alttan aldım diye yine ben suçlu oldum.. Ben suçlumuyum kızlar ne olur bir yorum yapın....:2:

özür dilerim önceki yorumum için ama eşiniz tam manası ile vir öküzmüş hatta öküze hakaret ettiğim için ondan bile özür dierim
derhal boşan bu adam için para demek herşey demek herşeyin değeri para demekki harcama kendini harcatma bu adama bu adama çocuk bile doğurma aklını mı yedin sen hemen boşan kurtar kendini bu adamdan yarın öbür gün bana para getir de ne yaparsan yap bile der bu tipler

Çok üzüldüm gerçekten de , benim de eşim ile problemlerim var. Ben de seninle aynı yaştayım.. artık çocuğum olsun, mutlu bir yuvam olsun istiyorum ama sanki bunun için sadece ben uğraş veriyorum gibi.. sende benim gibisin.. Boşanmak belki düşününce mantıklı gibi ama öyle kolay mı, çok çok iyi düşün... ama seni sevmeyen, değer vermeyen birisi ile de ömür geçmez
Şimdi 35sin henüz gençsin ama 45 , 55 ,65 olunca bu adama katlanabilecek misin ? Ozaman geçmişe dönünce gençliğimi heba ettim demeyecek misin ? Bunları sadece sana değil, kendime de söylüyorum...
Acıyı tek seferde çekmek ve kurtulmak var, bir de uzuun yıllara bölüp, azar azar ama sürekli yaşamak var...
Emin ol ki, eşinin sana karşı kötü davranışlarının değişme ihtimali, senin birgün çok daha iyi ve seni gerçekten sevecek bir eş bulma ihtimalinden çok daha düşük..
Yine de iyi düşün, sabret, bekle... Sonunda da kararını ver, ama en çok kendini düşün

En bastan beri okudum konunuzu. baktim konunun acilis tarihi eski, dedim bu konu "hortladi" herhalde.
Ama 9. sayfadaki yeni gelismeleri okuyunca gercekten su sekilde oldum ve hala oyleyim.. :53::53::53::53::53:
Hala kendini sucluyor musun? Neden bu insanla "evli kalmak " icin ugrasiyorsun cok merak ediyorum. lutfen cevaplarsan cok sevinirim konu sahibi.
Erkek mi bu ya? erkek musveddesi. tuvalet kagidi bile olmayi haketmiyor inan bana..
ve de bi mesajinda demissin, "en basindan belliydi boyle oldugu ama simdi gozum goruyor" diye..
evet en bastan belliymis, hesapciymis, kitapciymis , bencilmis, zaten seni hic de sevmemis.
ama simdi gozun falan gormuyor senin. o kadar sinirliyim ki, hala kendini sucluyor olmana da ayri bi sok oluyorum ya,
hayat musterek degil mi? senin yasadigin hayat mi?
cocuk olmayacak omur boyu, sevgi saygi yok, para hesabi yapan, alkolik ve de ilgisiz bir adam.
cinsel hayatiniz mi seni bu adama baglayan nedir yani??
vicdanin rahat olsun, bu adam seni zerre haketmiyor,
nasil da suc bastirmis, kendini hakli cikartip sana vicdan yaptirmis, "istemiyorum bitti, dusunmem lazim" filan diyor ya.
tovbe yarabbim. :20::20::20:

kusur bakma ama bu yüzü ona sen vermişsin. erkek adam dedğin kadını el üstünde tutar tatmalı ki kadında ona mutluluğunu sunsun. maddi olarak yaşadığın şeyi ben nişanlımla yaşasaydım çoktan ayrılırdım kaldıki çocuğunda olmadığına dua et, madem işin var ne uğraşıosun yaş olmuş 35 artık bebek yapmalısın.

bence evlilik böyle bişey değil
adam resmen kendine hizmetçi bulmuş
bırakın yardım etmezse otursun pislik içinde

En dogrusu bitirmekmis zaten. Ekmek parasinin bile paylasildigi bir evliligi birak arkadasligi bile dusunemiyorum... Uzulmeyin sakin dogru olani buydu Allah yardimciniz olsun.

Back
X