Merhaba bayanlar, yaklaşık 2,5 yıldır evliyim. Eşim devlet memuru bende özel sektörde çalışıyorum. Problemlere gelince;
1-Evin maddi sorumlulukları 2 ye bölünmüş durumda, 1 ekmek dahi alınsa yarısını o yarısını ben veriyorum.(Faturalar(cep tel hariç), ev kirası herşey ortak, dışarıda bir yemek yesek bile( ki kim götürcek??) yarısını o ödüyor yarısını ben ama bütün ev işi bana bakıyor hatta o faturaların ödenmesi, arızaların tamir ettirilmesi, duvara çakılacak bir çivi bile...
2-Çocuk istemiyor hemde kesinlikle(yaşım 35 bu arada)
3-Hergün istisnasız en az 4 bira içiyor (sayı artışında psikolojik şiddet başlıyor; çalıştığım için ve sürekli onun arkasını toplamak zorunda olduğum için (çünkü çok dağınık) ev işlerini bazen yetiştiremiyorum, bazen bunalıyor işimden dert yanıyorum bunlar bana çok büyük kabahat işlemişim gibi geri dönüyor.
4-Yukarıda dedim ya kim götürcek diye, evlendiğimizden bu yana 2 elin parmaklarını geçmemiştir dışarı çıkmışlığımız. Biz balayına bile gitmedik masraf olmasın diye. Düğünden sonra bütün altınlarımıda
borçlarını ödemesi için ona verdim üstelik. Evlilik yıldönümümüzde veya doğum günümde bana hediye almışlığı yok, kutlamada yok
5-Dolaptan kıyafet alır dolap kapağını açık bırakır, mutfaktan su içmek için bardak alır mutfak dolabını açık bırakır, geçenlerde buzdolabı kapağını bile açık buldum:)
Bunlar gibi daha bir sürü küçük küçük şeyler; ben düşünüyorum madem herşeyin yarısını ben ödüyorum o halde neden ev işlerini yalnız ben yapmak zorundayım?? Çocuk istemiyor ama ben deli gibi istiyorum...Boşanmalımıyım lütfen yardım edin ailem her zaman arkamda, babam yok zaten annem ve kardeşlerim var, kayınvalidemler pek karışmaz bize çoğu kayınvalide gibi bazen laf sokmaya çalışır vs bende cevap vermem, dilimi göstermem bilmedimden değil saygımdan o yüzden çok ilişemez bana, akıl verin kızlar ne olur eşimi seviyorum diyorum hoş nesini sevdiğimi de bilmiyorum bana yardımcı olmuyor hiç bir konu da, romantik değil, ilgili değil ne yapacağım bilmiyorum

(((