Eşimin ilgisizliği

Mavim25

Küllin min indillah
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2019
2.868
10.274
208
Merhaba kızlar. Canım çok sıkkın bize yazıp fikir almak istedim. Eşim son zamanlarda bana karşı çok ilgisiz ne yapıyosan yapayım hiç oralıklı olup yüzüme bakmıyo ne yapacagimi bilmiyorum yoruldum artık sürekli ya tv bakyo ya telefonla oyun oynuyo bişey diyince se işin stresi diyip duruyo sizce ne yapmalıyım.

baska birsey vardır kafasında dikkatlice gözlemle 😉

canını sıkan seyler olur sana söylemek istemedigi bazen erkekler saklayabiliyor son günlerde mi böyle hep mi böyleydi
Son 1 aydır bu şekilde ne yapsam fayda etmiyo anlatıyorum tavır yapıyorum sadece o günlük suruyo sonra aynı hep iş yüzünden diyo bende artık kaldıramıyorum

Sizin evdeki doğal haliniz nasıl? Sohbet havası var mı hep yoksa eşiniz tv izlerken sizde başka oda da veya aynı oda da ama başka işle mi uğraşıyorsunuz? Gerçekten işle ilgili canını sıkan bir durum olabilir geçim sıkıntısı olabilir size belli etmek istemiyordur. Beraber bişeyler yapmayı deneyin, yürüyüş yapın yarım saat falan alıştıra alıştıra konuşturmaya çalışın rahatlatır hem.

Sizin evdeki doğal haliniz nasıl? Sohbet havası var mı hep yoksa eşiniz tv izlerken sizde başka oda da veya aynı oda da ama başka işle mi uğraşıyorsunuz? Gerçekten işle ilgili canını sıkan bir durum olabilir geçim sıkıntısı olabilir size belli etmek istemiyordur. Beraber bişeyler yapmayı deneyin, yürüyüş yapın yarım saat falan alıştıra alıştıra konuşturmaya çalışın rahatlatır hem.
Teşekkür ederim deniycem

Ciddi ciddi oturup konuşmak gerek, derdi iş ise telefonla oynayınca nasıl kafa dağıtıyor, madem telefonla kafa dağılabiliyorsa aynı vakti sizle geçirip kafa dağıtsın madem 😒

oralıklı değil oralı olacak:emir_bebek:
duzeltmeden duramam kusura bakmayın.
siz ilgisiz davranın, kendi kendinize aşırı mutluymuş gibi.
erkekler sevmiyo ya sıkıntı sıkıntı insanları.

Ciddi ciddi oturup konuşmak gerek, derdi iş ise telefonla oynayınca nasıl kafa dağıtıyor, madem telefonla kafa dağılabiliyorsa aynı vakti sizle geçirip kafa dağıtsın madem 😒
Inanın çok konuştum bu konuyla ilgili ama baktım hep tartışmaya gidiyo susturma artk

Son 1 aydır bu şekilde ne yapsam fayda etmiyo anlatıyorum tavır yapıyorum sadece o günlük suruyo sonra aynı hep iş yüzünden diyo bende artık kaldıramıyorum

daha önce böyle olmaması ilginç bence, bahsettiğiniz klasik erkek davranışı.. çevremde genellikleböyle.. onun ilgilendiği konulardan bahsetmeye çalışın ordan başlarsanız gerisi gelebilir.. iş hayatı, futbol vs..neyse..

Sen de onu takma, daha hayatımda karım benle ilgilenmiyo diyen erkek görmedim bazen düşünüyorum sorun biz kadınlarda mı acaba

Back
X