- Konu Sahibi Nassilyani
-
seni üzmek asla istemem ama...
hiç aldatildigini düşündün mü?[/QUOa
açtığım konulara bak arkadaşım
aşırı stres kalbe vurmuş dedi dr.
seni üzmek asla istemem ama...
hiç aldatildigini düşündün mü?[/QUOa
açtığım konulara bak arkadaşım
hafiye değilim ben arkadaşım
neyse beni ilgilendiren bi konu değil
geçmiş olsun
canım erkekler bız kadınlara oranla boyle durum da sogukkanlı olurlar .
sızın esınız de fazlasıyla sogukkanlı sanırım .
esınız sogukkanlı dıye de ,sıze sıddet uygulaması gerektırmez kesınlıkle
ya suan sinirden çatır çatır çatlamak üzereyim.bugun öğlen saatlerinde çok kötü bi rahatsızlık geçirdim ve acilde açtım gözümü annem babam götürdü beni hastaneye telefon ettik ondada bi süre sonra geldi kocam yanıma.gayet serindi ona bi kere sinir oldum ama neyse dedim korkmuştur üzülmüştür belli edemiyodur dedim.hastaneden çıktık ablasına gittik ablası hastaneye gelmişti bizi hemen eve göndermedi onlara gittik biraz bişeyler yedik çay içtik sonra kocam birden ayaklandı benm aşağıda biraz işim var dedi sanki bern oraya oturmaya gitmişim sanki hasta değilim gibi beni nırakıp çıktı babamda ben eve gidiyorum geliyomusun dedi (babamlarla evimiz altlı üstlü) geliyim evde uzanırım biraz dedm saat 21,30 da eve geldik ben bizim eve gitmekte olduğumuzu yola cıkarken söylemk için aradım cevap vermedi o aradı bi süre sonra biz yolu yarılamıştık.neyse az önce eve geldi yani saat 23,00 da delirdim bende kalp krizine yakın birşeydi geçirdiğim üstelik benm ilgiye ihtiyacım varken sen nerdeydin diye bağırdım oda canımı sıkma dedi ben yine bağırdım bana bi tekme attı ve kapı çarpıp gitti ya ben bunu hak ettim mi simdi bu ne vurdum duymazlık ya delircem suan sinirden ya
kendılerı ufacık bi hasta olsa yatak döşek yatıp doktor doktor gezerler ama ne sogukkanlısıerkeğin hastası hiç çekılmıyor,hasta dediğim ufacık bı hapşırma bile,sanki dermansız derde düşmüş oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?