Eşimin ilgisizliği

Nassilyani

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
608
161
103
İstanbul
ya suan sinirden çatır çatır çatlamak üzereyim.bugun öğlen saatlerinde çok kötü bi rahatsızlık geçirdim ve acilde açtım gözümü annem babam götürdü beni hastaneye telefon ettik ondada bi süre sonra geldi kocam yanıma.gayet serindi ona bi kere sinir oldum ama neyse dedim korkmuştur üzülmüştür belli edemiyodur dedim.hastaneden çıktık ablasına gittik ablası hastaneye gelmişti bizi hemen eve göndermedi onlara gittik biraz bişeyler yedik çay içtik sonra kocam birden ayaklandı benm aşağıda biraz işim var dedi sanki bern oraya oturmaya gitmişim sanki hasta değilim gibi beni nırakıp çıktı babamda ben eve gidiyorum geliyomusun dedi (babamlarla evimiz altlı üstlü) geliyim evde uzanırım biraz dedm saat 21,30 da eve geldik ben bizim eve gitmekte olduğumuzu yola cıkarken söylemk için aradım cevap vermedi o aradı bi süre sonra biz yolu yarılamıştık.neyse az önce eve geldi yani saat 23,00 da delirdim bende kalp krizine yakın birşeydi geçirdiğim üstelik benm ilgiye ihtiyacım varken sen nerdeydin diye bağırdım oda canımı sıkma dedi ben yine bağırdım bana bi tekme attı ve kapı çarpıp gitti ya ben bunu hak ettim mi simdi bu ne vurdum duymazlık ya delircem suan sinirden ya

canım erkekler bız kadınlara oranla boyle durum da sogukkanlı olurlar .

sızın esınız de fazlasıyla sogukkanlı sanırım .

esınız sogukkanlı dıye de ,sıze sıddet uygulaması gerektırmez kesınlıkle

ya soğuk kanlılıktan çok ama çok öte bişey bu arkadaşlar benm psikolojık olarak desteğe ihtiyacım var onun yanımda olmasına ihtiyacım var annenler burda ben ne yapayım diyo

var tabi ama bugun başka ya her tarafım serum dan kan vermektten acıyo o evi terk ediyo bide bana hakaret ediyo BİTTİ BİTTİ BU DEFA BİTTİ 2, DEĞİL 10
, EVLİLİĞİMNDE OLSA BİTTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

Öncelikle çok geçmiş olsun...

Erkeklerde ilgisizlik kaçınılmazdır ama seninkinde baya tavan yapmış...

Şiddette cabası..

Her zaman mı ilgisiz yoksa bugün olan bişey mi?

ya bi insan karısı hastayken sağda solda gezer mi ya bi an önce eve gelmezmi eve bi gelişi var ıslık çala çala her zaman ilgisizdi zaten

çok çook ayıp etmis,olacak sey degil ..ne desek bo$..

Insanın sevdigine hassasiyetı vardır, ama bellı kı esınle öncesınden pürüzlerınız varmıs.sorunun ne oldugunu bulmalısınız(uzman destegı alabılırsınız) üstüne gıdıp,arama da öfkenden bile olsa..kendı halıne bırak..

Çoook üzüldüm,eşiniz çok vicdansızmışşş..

Bu yapdığı sadece ilgisizlik değil,şiddet uygulamış bir de siz hastasınız.

İyi düşünün,bu adamla bir ömür geçer mi?
Aileniz yanınızda mı?
Çalışıyormusunuz?Çocuk var mı?
Bu soruların cevabı sizin lehinizeyse ayrılmak çözüm gibi geliyor.

Ayrıca çok geçmiş olsun.

Eski konularınıza da baktım. Sizi üzmek istemiyorum ama, esine deger veren bir adamın yapacagı davranışlar değil bunlar Sanki aldatma olayını affettiğiniz icin yaptıgı herseyi sineye çekeceğinizi düşünüyor gibi geldi...

kendılerı ufacık bi hasta olsa yatak döşek yatıp doktor doktor gezerler ama ne sogukkanlısı erkeğin hastası hiç çekılmıyor,hasta dediğim ufacık bı hapşırma bile,sanki dermansız derde düşmüş oluyorlar

ınsan düşmanına yapmaz bu davranışı,sizi ne hale getırmış adama bak ya

evet canım erkeklerın genelı boyle .mısal benım babam ;

grıp oldugun da olecegını dusunur ,ortalıgı ayaklandırır

ama baskaların hastalıgına geldıgın de oldukca da sogukkanlıdır .

hepsı boyle tatlım .sogukkanlılıklarını sonuna kadar korurlar .

ama konu sahıbının eşinin verdıgı tepkı cok ayıp .

esının ılk gosterdıgı tepkı evet ,sogukkanlılıgından gelen bır tepkı ama ,

tekme atması fılan pıskopat ruhlulugundan gelen bır davranıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…