- 20 Ocak 2014
- 3.168
- 2.265
- 333
- Konu Sahibi DarKworldd
-
Selam kizlar..
Moralim cok bozuk 2.5 senelik evliyim kocam bana karsi cok ilgisiz hc bna karsi ilgisini gostermez. Aslnda cok severk evlendk ama artk cok bunaldim .8 aylk oglumuz vr oglumza karsi ilgsini gostrr sever oynar. Ama bna karsi hc bsey yok eve gelr karni acsa yemk yer bi iki oynar oglumuzla yatar hc bnle vakt gecrmek istemez. Ona bunlari anlattgmda bile umrunda olmaz sikilir hemn.cok bsy istemyrm aslnda gun icersinde oglumla vakt gecryorm hep ve mutluyumda ama kocami cok seviyorum istyorm ki bna olan sevgsni belli etsn .bazen erken uyumak istediginde yanina uzanrim oper koklarim sevdigimi dile getiririm ama o hc bi karsilik vermez ve uyumak istedigini syler yani kibarca beni kovar..
Dun babasiyla alissverise bi magzaya gtceklerdi aramalarimdan rahatsiz olmus gelir gelmez oyle syledi.. cok kirildim .aksam 10 olsun 11 olsun hc farketmez yukari cikar (kayinvalidemelr ust katta Oturur ) hep orda sikildim artk bugn pazar ve yine orda habire bilgisayarda .bz oglumla evimzdeyz cok bunaldim ve icimi dokup yazmak istedim.. okuyanlara tskler
Selam kizlar..
Moralim cok bozuk 2.5 senelik evliyim kocam bana karsi cok ilgisiz hc bna karsi ilgisini gostermez. Aslnda cok severk evlendk ama artk cok bunaldim .8 aylk oglumuz vr oglumza karsi ilgsini gostrr sever oynar. Ama bna karsi hc bsey yok eve gelr karni acsa yemk yer bi iki oynar oglumuzla yatar hc bnle vakt gecrmek istemez. Ona bunlari anlattgmda bile umrunda olmaz sikilir hemn.cok bsy istemyrm aslnda gun icersinde oglumla vakt gecryorm hep ve mutluyumda ama kocami cok seviyorum istyorm ki bna olan sevgsni belli etsn .bazen erken uyumak istediginde yanina uzanrim oper koklarim sevdigimi dile getiririm ama o hc bi karsilik vermez ve uyumak istedigini syler yani kibarca beni kovar..
Dun babasiyla alissverise bi magzaya gtceklerdi aramalarimdan rahatsiz olmus gelir gelmez oyle syledi.. cok kirildim .aksam 10 olsun 11 olsun hc farketmez yukari cikar (kayinvalidemelr ust katta Oturur ) hep orda sikildim artk bugn pazar ve yine orda habire bilgisayarda .bz oglumla evimzdeyz cok bunaldim ve icimi dokup yazmak istedim.. okuyanlara tskler
neyseki düzeltmişsin burdaki yorumlara bakıp ona göre hareket etme.. söylemesi kolaydır her zaman, seni sevmese yanında olurmu?? gülüp geçiceksin herşeye.. umarım mutlu olursun daima
Teşekkür ederim guzel dusncelern anlayisn icin ..Ya Allah askina nasil yorumlar yapiyorsunuz yok seni sevmiyo yok seni sevdiginden emin misin? Ya biraz duyarli olmak cok mu zor? Siz nerden biliyorsunuz adamin sevmedigini? Sevgi oyle kolay biten bisey degil. Sıkılmıstır bunalmıstır problemleri vardir .. Ama sevmiyo sogumus senden ne Allah askina? Insanlari kirdiginizin yaraladiginiz farkinda degil misiniz? Ee tabi ordan atip tutmak kolay geliyo. Yapmayin ya! Biraz empati kurarak yorum yapin insanlari yerden yere vurmayin.
Teşekkür ederim guzel dusncelern anlayisn icin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?