Esimin ilgisizligi

Ilgiden kastınız ne ki? Kişiden kişiye değişir. Bana göre,yanımdn geçerken yanağımdn bir makas bile alması ilgidir misal..

canım eşin olacak anasının evinde pc de bir dolaplar çeviriyor haberin olsun.yoksa anasını özlediğinden değil orda onu kimse rahatsız etmez.yakın zamandadada pc de bulduğuylada buluşur hiç göremezssin.dikkat et.üzgünüm.

Ya Allah askina nasil yorumlar yapiyorsunuz yok seni sevmiyo yok seni sevdiginden emin misin? Ya biraz duyarli olmak cok mu zor? Siz nerden biliyorsunuz adamin sevmedigini? Sevgi oyle kolay biten bisey degil. Sıkılmıstır bunalmıstır problemleri vardir .. Ama sevmiyo sogumus senden ne Allah askina? Insanlari kirdiginizin yaraladiginiz farkinda degil misiniz? Ee tabi ordan atip tutmak kolay geliyo. Yapmayin ya! Biraz empati kurarak yorum yapin insanlari yerden yere vurmayin.

Hep mi böyleydi? Ben de yeni evliyim ve eşim çok ilgili bana karşı. İlerde böyle olur diye çok korkuyorum Sonradan mı oldu yani böyle hep mi böyleydi?

Kzlar hepinize yorumlarniz.icin tsk ederm esimin sevgsnden suphem yoktu zatn belirttigm gbi onun ilgisizligi beni uzuyodu ilgiden kastm guzel cumleler kurup kalbimi oksamasi vs. Ama cok skur konustuk hallettik ve esim stresli bi donemde oldugunu kredi karti borcu arttgindan dolayi kapatamama telasi vs bunlari zatn blyodm ancak bu kadr kafaya taktığıni blmiydm hc sphem olmadi sevgsinden halada inanyrm artk dha farkli olcagni stresni bana yansitmcani dile gtrdi yukarida pc de taklmasida kafa dagtmak icn oldgnu syledi hepnize tskler.saoln kzlar smdi gayet iyiyz cozdk sorunlarmizi zamn gsterck herseyi bakalm bu seklde ilerlicezmi

neyseki düzeltmişsin burdaki yorumlara bakıp ona göre hareket etme.. söylemesi kolaydır her zaman, seni sevmese yanında olurmu?? gülüp geçiceksin herşeye.. umarım mutlu olursun daima

Cok tsk edrrim ben esimi gercekten cok seviyorum onun bna karsi sevgisnden hc şüphem yoktu zatn anck bazi tavrlari beni cok gerdi ama hepsnin acklamasni yapti kafamda taklan bsy kalmadi rahtladim :) ve ustelik tek bn onun bana karsi soguk oldgnu dusunmuyormusum esiminde bende sevmedigi hal ve tavrlara dayanrk soguklugu vrmis malesef ki dogumdn sbra degstm istemz cabuk snirlenyrm ona karsi cok sert ckislarm oluyormus farknda olmadn oda bunlardn oturu bana kendnce bi tavr alms icten ice cok skur konusup cozduk :)​
neyseki düzeltmişsin burdaki yorumlara bakıp ona göre hareket etme.. söylemesi kolaydır her zaman, seni sevmese yanında olurmu?? gülüp geçiceksin herşeye.. umarım mutlu olursun daima

Teşekkür ederim guzel dusncelern anlayisn icin ..

Teşekkür ederim guzel dusncelern anlayisn icin ..

Rica ederim. Ben evli degilim belki yasadiginiz problemi o kadar cok iyi anlayamam ama aklima bisey geldi. Psikolog Zafer Akinci'nin youtube da videolari var evlilik ve iliskiler hakkinda . Belki ordan bazi taktikler biseyler ogrenebilirsiniz :) Bende de ofke sorunu var bu adamin videolari cok yardimci oldu cok sey ogrendim. Eminim esiniz sizi seviyor. Belki aşk bitmis olabilir , heyecan bitmis olabilir ama sevgi kalıcıdır. Umarim problemlerinizi cozersiniz ve hersey duzelir. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…