- 11 Ekim 2015
- 88
- 42
- 88
- Konu Sahibi DarKworldd
-
Oyle yapcm artk zannedersem cok deger verdigim icin boyle..Siz de ilgiyi alakayı kesin bakalım,kaçan kovalanır hesabı olacak mı ?
O anlamda var tabiki . O konuda sorun yok zatn.de benim istedigim ilgi duygusal anlamdaHiç mi ilgi yok? Ne bileyim yakınlaşma falan da mı yok?
Bende bi cocugum olsa da, artik esimin yuzune bakmasam hic diye dusunuyordum.oyle olmuyo galiba
Ya eskiden bazi ozel günler de mesela romantik olurduk mum sarki vs. Mum fln sevmiyormus oyle hc yakmyorm bnde artk ozel gunelre eskisi kadr önem vermiyyrm mesela ocmden gelmyo istemedgini bldgm icn ama hc aklmda bni sevmedgne dair bisey yok.belki bunalmis olablr ama bni sevmyo olmasi kafamda ihtmal ble vermek istemyorm veremyorm suan sevmiyor yazilarini okumak bile bni uzuyorEşin sizi sevmiyor sanırım. .
Eskiden de böyle miydi?
siz ilgisiz olun aynısını uygulayın ama bahsettiğiniz gibiyse anlayacağını da sanmıyorumYok hayr haberlere arabalra komik videolara facebook a fln bakiyor
O anlamda var tabiki . O konuda sorun yok zatn.de benim istedigim ilgi duygusal anlamda
ee nasıl oluyor ki o ana kadar ilgi göstermeyen adam birden ilgileniyor?
siz de neden bozuk atmıyosunuz biraz bu konuda?
Ilgisiz olcm artk tavrimi degstrdm ona karsi bakalm byle nasl olck..siz ilgisiz olun aynısını uygulayın ama bahsettiğiniz gibiyse anlayacağını da sanmıyorum
Ya eskiden bazi ozel günler de mesela romantik olurduk mum sarki vs. Mum fln sevmiyormus oyle hc yakmyorm bnde artk ozel gunelre eskisi kadr önem vermiyyrm mesela ocmden gelmyo istemedgini bldgm icn ama hc aklmda bni sevmedgne dair bisey yok.belki bunalmis olablr ama bni sevmyo olmasi kafamda ihtmal ble vermek istemyorm veremyorm suan sevmiyor yazilarini okumak bile bni uzuyor
Malesef var bende cogu meseleyi yas farkina baglyrm bn 22 yasndaym esim 30Yaş farkınız var mı peki?
Malesef var bende cogu meseleyi yas farkina baglyrm bn 22 yasndaym esim 30
Hemde cok .. surekli sylyrm ama degsen bsey yk ne yapmami onerirsnz pekiPeki dile getiriyor musunuz?
İlgi beklediğinizi ?
Biraz sizde geri çekilin. .
Hemde cok .. surekli sylyrm ama degsen bsey yk ne yapmami onerirsnz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?