Esimin ilgisizliginden biktim

3 yillk evliyim,bir bucuk yasinda oglum var
Esimin ilgisizliginden biktm
Sehir disinda olmasi gerekti bugun
Ben persembe gunu oglmn ameliyati icin tum gun hastanede tek basima kosturdum
Beyfende 2-3 saatlerinde aramis
Sonra ben aradim kapali teli aksama kadar
Az once whatsappta cevrimici gordum
Napiyorsun dedim,geri aradi dogru duzgun konusmuyor,ben soru sordum o cevap verdi
Dinlemedi bile,cocugu naptin diye dogru duzgun sormuyor
Bende dinlemeyeceksen bay bay dedim kapattim
Biktim artik

Etrafindakilere de boyle mi? Oglunu ameliyat gununde de hic aramadi mi.. yavrunuzada acil sifalar bu arada

Cevremden hep sakliyorum bu durumu,her sey yolundaymis gibi davraniyorum
Onn icin dertlesecek konusacak kimsemde yok,o kadar doldum ki anlatamam
Biktim artik
Dun evlilik yildonumuzdu ,daha 3 yil oldu
Adamin hic umrunda degil,bahsi bile gecmedi,hatirlamamistir umursamaz zaten
Her konuda oldugu gibi

Evlilik onceside cok bi zamn gecirmedik,tanisdiktan 6-7 ay sonra evlendik
Aklima ne diyeyim.
Boyle degildi,hergun arar,her sabah gunaydin mesjlariyla baslardi.
Evlilik kararinin ardindan isler bozulmaya basladi,bende biktim artik
İlgisiz,sorumsuz adamin biri,cok bunaldim cok :(

Simdi sehir disinda,nerdesin diyorum ,kem kum yuvarlio,ne zamn donuosun diorum persembe ameliyat,daha bilet almadim dio.
Cildirmaya az kaldi biktim

Bu konuyu hic konustunuz mu esinizle. Isleri belki cok yogundur ya da canini sıkan baska seyler mi var hic soruyormusunuz bunu kendisine. Evde oldugu zamanlarda nasil mesela. Benim esimde calisirken cok acil bir sey olmadigi takdirde rahatsiz edilmek istemez cunku gercekten inanilmaz derecede yogun calisiyor. Belki mesai saatlerinde oldugu icindir bu tavri

Simdi sehir disinda,nerdesin diyorum ,kem kum yuvarlio,ne zamn donuosun diorum persembe ameliyat,daha bilet almadim dio.
Cildirmaya az kaldi biktim

Sordunuz mu gelecemisin ne yapacaksin diye. Nasil kem kum ediyor? Yaninda giden is arkadaslari varsa onlarin eslerini aramayi deneseniz icinizde kalan birseyler varsa

Bunu
Bu konuyu hic konustunuz mu esinizle. Isleri belki cok yogundur ya da canini sıkan baska seyler mi var hic soruyormusunuz bunu kendisine. Evde oldugu zamanlarda nasil mesela. Benim esimde calisirken cok acil bir sey olmadigi takdirde rahatsiz edilmek istemez cunku gercekten inanilmaz derecede yogun calisiyor. Belki mesai saatlerinde oldugu icindir bu tavri

Bunu bana soylese anlayisla karsilarim ama oyle cok yogun bir isi yok,hatta suan izinli

Bunu

Bunu bana soylese anlayisla karsilarim ama oyle cok yogun bir isi yok,hatta suan izinli

Bence siz esinizi karsiniza alip once adam akilli bir konusun guzellikle. Birazda tavrinizi gosterin konuyla ilgili baktiniz olmuyor o zaman onun ailesinden bir buyugune durumu izah edip onuda yaniniza alarak konusmaya devam edin. Yoksa bu sekilde sizede yazik tek basiniza. Cocuguna karsi etrafina karsi nasil?

Back
X