Esimin ilgisizliginden biktim

ilgisiz degil de sorumsuz gibi sanki daha cok..hele cocuk konusunda olunca insan daha cok takar. bence sen de ilgilenme. bakalim civi civiyi sokecek mi

arkadaşlık eş olmanın temel koşulu bence.
beraber vakit geçirmiyor musunuz?
mesela yürüyüşe çıkmak, maç izlemeye gitmek, bisikletle arabayla dolaşmak?
Garip bir evlilik anlayisi var ,sanirim ailedende kaynakli
Senle hcbisey yaiyoruz diyorum,su soyledklerini mesela yapalim,birlikte cikalim diyorum,
Sana rahat batio,sorun cikarma,ne var dio

ilgisiz degil de sorumsuz gibi sanki daha cok..hele cocuk konusunda olunca insan daha cok takar. bence sen de ilgilenme. bakalim civi civiyi sokecek mi
Zaten bnde uzaklastim ondan,ilgilenmiyorum eskisi gibi
Ama hic sikayetci degil halinden,sanki rahatlamis gibi
İnsan arayip sormazmi naptiniz ,ne oldu cocugun isi,su zamn gelicem demezmi

O kadar garipki anlayamadim,cumartesi gitti kendi sehirdisina
Pazar gunu aksam 5 te aramis ,gittinizmi hastaneye ,ne yaptiniz diye
Bende bugun pazar ,pazartesi gidicez demistm dedim,oylemiydi unutmusum diyor
İnsan cocugunn doktora gitme gununu nasil unutur

O kadar garipki anlayamadim,cumartesi gitti kendi sehirdisina
Pazar gunu aksam 5 te aramis ,gittinizmi hastaneye ,ne yaptiniz diye
Bende bugun pazar ,pazartesi gidicez demistm dedim,oylemiydi unutmusum diyor
İnsan cocugunn doktora gitme gununu nasil unutur

Karşınıza alıp konuşun,şikayetçi olduğunuz konuları dile getirin.Söyleyeceklerinizi önceden hazırlayın ki sinirlenip yanlış sözler sarfetmeyin.Sen şöylesin sen böylesin demek yerine biz neden böyleyiz ben üzülüyorum şeklinde ifade edebilirsiniz.
Beklentilerinizi anlatın ve mutsuz olduğunuzu söyleyin.Üstü kapalı resti çekin,mesela ben bu şekilde yürüyeceğini düşünmüyorum ve senin de çaba göstermeni bekliyorum gibi...

Karşınıza alıp konuşun,şikayetçi olduğunuz konuları dile getirin.Söyleyeceklerinizi önceden hazırlayın ki sinirlenip yanlış sözler sarfetmeyin.Sen şöylesin sen böylesin demek yerine biz neden böyleyiz ben üzülüyorum şeklinde ifade edebilirsiniz.
Beklentilerinizi anlatın ve mutsuz olduğunuzu söyleyin.Üstü kapalı resti çekin,mesela ben bu şekilde yürüyeceğini düşünmüyorum ve senin de çaba göstermeni bekliyorum gibi...
Bunu yaptim ,3-5 gun duzeldi sonra yine ayniyiz
Konustum ,derdimi anlattim,sorun cikarmaya calisiyorsun dedi ya dedim uzuluyorum ne sorunu,boyle gitmez boyle olmaz dedim
O zamn yumusadi,3-5 gun ilgiliymis gibi yapti ,simdi yine ayni sorun

Back
X