Eşimin inatçılığı karşısında ne yapacağımı bilemiyorum

bıde cnm gunduzlerı esın ıse gderken sana ev alısverısı ıcın para veya kredı kartını bırakıyosa gıt kendın al yurusuyuse cıktıgınızda onu karıstırma bu ıslere emzıktı bıberondu bezdı vs....benım esımde bezın numarasına takmıstı bıara ben 5 al dıyorum o 4 alıyo cısını yapınca sısıyo dar gelıyo dıyorum yok 18 kıloya kadarmıs numarası ooluyomus ülen senmı bılcen benmı bılcem dedım cocgun altını gunde kac defa degıstırıyorum haberın varmı dedım kes üleynnn dedım 5 numara alacaksın dedım 2 gun evevl 5 numara almıs gelmıs:))))valla bu erkekler aynııı cocuk gbı yaaaaaaaa...bende mesela su takıntı vardır aksam eve geldıgınde yemege oturunca 3 sefer soruyomusum bgun ne yemek yedınız oglen farkında deılım ama kac defa oldugunun sabırla cvb verıyo napsın:)))bıde nasıl olmus yemek begendınmı dıye soruyorum daha agzındakını yutmadan:)))guzel olmamaıs derse anan gbı bulamac gbı olan yemeklerı koymak lazım ona aıskınsın dıyorum guluyoruz esprı yaptıgımı bılıyo o benı boyle bende onu bu sekılde kabullendım yoksa benımkıde aslan burcu asla dedıgım dedıktır....sımdıde kredıye taktı kredı cekecekmıs beyefendı dedım ılk once bı tasınalım su aevden sonra ne halın varsa gor sonra benı 24 ay vadeyle uzatacaksın dedım:)))ne karar verdı bılmıyorum:)))

hakkaten çocuk gibiler...ahhh ahhhh annem demişti çocuk büyütmeye evleniyorsun diye :)

canım benim babam böyle inatçı bir adamdır :) ama ne inatçı! annem hiç üzerine gitmez, lafı bir kere söyler sonrasında da sen bilirsin der topu ona atar. ya dediğini yapar, zararını hep birlikte çekerler, ya da düşünür taşınır annemin dediğine gelir. ama kavgaya, üzerine gitmeye hiiiiç gelemez yapmayacağı varsa yapar, yapacağı varsa yapmaz. şaşırt kocanı, sen bilirsin de. bakalım fark edecek mi?

şapka takmıyo bizim oğlan. 20 kere koyarım başına, 20 kere çıkartır. çok inatçı çok.. kime çekti bilmem :1:

babasının oglu:)))

bısey daha anlatayım sana ben hamıle kalmadan once zayıflama dıyetındeyken hep lıght urunler kullanıyodum...bıgun esımle market alısverısındeyız dedımkı kasar alıyım surdan tabıkı lıght kasar oda onda yag yok tam yaglı alalım dedı bende bı dusun bakalım nıye yok dedım bundan allaım bosa ondan alma ben ekmegını yaglarım tost yaparken dedım yok normalde 80tllık alısveıs oldumu bıze 200 tl..oda bende ınatlastık markette o normal urun aldı ben lıght urun ne o tavız verdı ne ben.....hepsınden ıkıser tane almaktan pahalıya patladı baya....anlamıyo napıyım zayıflıyos demı azıcık destek olsana..yok onuda yemedı zaten ben yedım bozulmasın dıye.....ssırf ınat olsun dıye alma dedım dıye almıstı bılıyorum yosa kasar sevdıgınden deıl yanı....bıseyı yapma dıyosya ondan...herseyde kendıleı karar vercek ne gereklı olup olmadıgına....hayret bısey ya.:)))

bıde cnm gunduzlerı esın ıse gderken sana ev alısverısı ıcın para veya kredı kartını bırakıyosa gıt kendın al yurusuyuse cıktıgınızda onu karıstırma bu ıslere emzıktı bıberondu bezdı vs....benım esımde bezın numarasına takmıstı bıara ben 5 al dıyorum o 4 alıyo cısını yapınca sısıyo dar gelıyo dıyorum yok 18 kıloya kadarmıs numarası ooluyomus ülen senmı bılcen benmı bılcem dedım cocgun altını gunde kac defa degıstırıyorum haberın varmı dedım kes üleynnn dedım 5 numara alacaksın dedım 2 gun evevl 5 numara almıs gelmıs:))))valla bu erkekler aynııı cocuk gbı yaaaaaaaa...bende mesela su takıntı vardır aksam eve geldıgınde yemege oturunca 3 sefer soruyomusum bgun ne yemek yedınız oglen farkında deılım ama kac defa oldugunun sabırla cvb verıyo napsın:)))bıde nasıl olmus yemek begendınmı dıye soruyorum daha agzındakını yutmadan:)))guzel olmamaıs derse anan gbı bulamac gbı olan yemeklerı koymak lazım ona aıskınsın dıyorum guluyoruz esprı yaptıgımı bılıyo o benı boyle bende onu bu sekılde kabullendım yoksa benımkıde aslan burcu asla dedıgım dedıktır....sımdıde kredıye taktı kredı cekecekmıs beyefendı dedım ılk once bı tasınalım su aevden sonra ne halın varsa gor sonra benı 24 ay vadeyle uzatacaksın dedım:)))ne karar verdı bılmıyorum:)))

canım ben normalde çalışıyorum. şu anda bebekten dolayı ücretsiz izindeyim. bi de öyle bi durum var yani. bi kaç ay sonra zaten çalışmaya başlıcam. o zaman istediğin kadar klima alabiliriz az bekle yani yok kafaya koydu yaa..
bak mesela ben hamileyken bebek yatağını park yatak almak istemiştim. çünkü kullananlardan çok rahatlık olduğunu duymuştum, görmüştüm. ama inat etti tahta beşik alcam diye. kendisi tahta beşikte yatmış beyefendi oğlunun da tahta beşikte yatmasını istiyomuş. resmen inat etti ben de pes ettim aldık. ama beşik sığ olduğu için oğlan kalkınca dikiliyo yatakta ben de kafa üstü düşcek diy korkuyorum yatıramıyorum. öyle atıl bi şekilde duruyo odada. bizimki daha bir yaşında benim yeğenim nerdeyse 2.5 yaşına kadar yattı park yatakta. şimdi diyorum bak park yatak olsaydı yatardı şimdi ne güzel diyorum. e al madem diyo. ohooo iş içten geçmiş.. off öyle öyle şeyler.
küçükken annemi çıldırtırdık. kadıncağız tamam demeyin banaaa diye bağırırdı. çocuklarınız da size yapcak derdi.artık daha iyi anlıyorum onu. çocuğum büyümeden kocamdan çekiyorum resmen.

canım ben normalde çalışıyorum. şu anda bebekten dolayı ücretsiz izindeyim. bi de öyle bi durum var yani. bi kaç ay sonra zaten çalışmaya başlıcam. o zaman istediğin kadar klima alabiliriz az bekle yani yok kafaya koydu yaa..
bak mesela ben hamileyken bebek yatağını park yatak almak istemiştim. çünkü kullananlardan çok rahatlık olduğunu duymuştum, görmüştüm. ama inat etti tahta beşik alcam diye. kendisi tahta beşikte yatmış beyefendi oğlunun da tahta beşikte yatmasını istiyomuş. resmen inat etti ben de pes ettim aldık. ama beşik sığ olduğu için oğlan kalkınca dikiliyo yatakta ben de kafa üstü düşcek diy korkuyorum yatıramıyorum. öyle atıl bi şekilde duruyo odada. bizimki daha bir yaşında benim yeğenim nerdeyse 2.5 yaşına kadar yattı park yatakta. şimdi diyorum bak park yatak olsaydı yatardı şimdi ne güzel diyorum. e al madem diyo. ohooo iş içten geçmiş.. off öyle öyle şeyler.
küçükken annemi çıldırtırdık. kadıncağız tamam demeyin banaaa diye bağırırdı. çocuklarınız da size yapcak derdi.artık daha iyi anlıyorum onu. çocuğum büyümeden kocamdan çekiyorum resmen.

benım kızımda bır yasında bende park yatak alacaktım kullanıslı oldugu ıcın ama 7 yasına kadar kullanılan tahta besıklerden aldım canım 450 tl yatagı yatak nevresım takımı cbınlık hedıye verdıler....ankara sıtelerden almıstım ben ımalatcı fırmadan...benım kzıızmın besıgı korkulukları asand-sorlu ve onu ındırmeden cocuk alınmıyo bıle okadar derın ıcı...dusme tehlıkesı yok yanı..onlardan alsaydınız canım daha rahat ederdı....benımkıde uyanınca dıkılıyo mesela rahatım ondan dusme tehlıkesı yok bılerek saten oyle sectım derın olsun ıcı dıye....satıcı asla sornun yasamassın demıstıı yasamıyorum da...ama sımdıkıne dogunca park yatak dusunebılırım ucuzlugundan dolayı.... bellı olmasda genede...

bu klima konusunda ben de çok kızmadım. hatta akşam geldiği zaman tartışmıcam bile. sadece şunu anlamasını istemiştim. bu sene yaz bitiyo artık. bayramda memlekette olcaz. sonrası sonbahar zaten. bi kaç gün idare edebiliriz. akşam bu şekilde anlattım. yine anlamış gibi tamam dedi. bugün klima alım diye telefon ediyo. sırf inatçılık yani. yoka benden çok 3 kuruşun hesabını yapar. ona bişy diyemem Allah'ı var.

Bu inat biraz karşılıklı olmuyor mu ? :) Ondan varsa aksi sizdede vardır.
Yani o birşeye hayır diyorsa, sizin evetinizde ona göre bir inattır.

Bu inat biraz karşılıklı olmuyor mu ? :) Ondan varsa aksi sizdede vardır.
Yani o birşeye hayır diyorsa, sizin evetinizde ona göre bir inattır.

Benimki de inat sayilabilir mi bilmiyorum cok emin degilim. Cunku ben normalde cok yumusak bi insanimdir. Cok kolay ikna edilebilirim tatli dille.. Bu huyumu da hic sevmem. Ama bi yonden de dogru, kendi mantigima dogru gelen sey icin diretiyorum ben de. Belki de sorun mantiklarimizin cakismasidir. Ama sorun su ki ben ona neden almamaai gerektigini anlatiyorum. Bana hayir sunun icin almamiz lazim diyip beni ikna etmek yerin sadece hak vermis gibi gorunup sonra bildigini okuyo.

Back
X