- Konu Sahibi MonalisaSmile
bıde cnm gunduzlerı esın ıse gderken sana ev alısverısı ıcın para veya kredı kartını bırakıyosa gıt kendın al yurusuyuse cıktıgınızda onu karıstırma bu ıslere emzıktı bıberondu bezdı vs....benım esımde bezın numarasına takmıstı bıara ben 5 al dıyorum o 4 alıyo cısını yapınca sısıyo dar gelıyo dıyorum yok 18 kıloya kadarmıs numarası ooluyomus ülen senmı bılcen benmı bılcem dedım cocgun altını gunde kac defa degıstırıyorum haberın varmı dedım kes üleynnn dedım 5 numara alacaksın dedım 2 gun evevl 5 numara almıs gelmıs:))))valla bu erkekler aynııı cocuk gbı yaaaaaaaa...bende mesela su takıntı vardır aksam eve geldıgınde yemege oturunca 3 sefer soruyomusum bgun ne yemek yedınız oglen farkında deılım ama kac defa oldugunun sabırla cvb verıyo napsın:)))bıde nasıl olmus yemek begendınmı dıye soruyorum daha agzındakını yutmadan:)))guzel olmamaıs derse anan gbı bulamac gbı olan yemeklerı koymak lazım ona aıskınsın dıyorum guluyoruz esprı yaptıgımı bılıyo o benı boyle bende onu bu sekılde kabullendım yoksa benımkıde aslan burcu asla dedıgım dedıktır....sımdıde kredıye taktı kredı cekecekmıs beyefendı dedım ılk once bı tasınalım su aevden sonra ne halın varsa gor sonra benı 24 ay vadeyle uzatacaksın dedım:)))ne karar verdı bılmıyorum:)))
hakkaten çocuk gibiler...ahhh ahhhh annem demişti çocuk büyütmeye evleniyorsun diye :)