- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Bdv de dur daha neler duyacağızAdamlarin hepsi böyle mi? Instagrami aktif kullanmasak da hesaplarimiz var ve takip ettiği kişilere bakayım dedim rahat üç tane bu kas yapan kadınları takip ediyor hepsinin orası burası açık.. niye takip ettiği ortada... Siz olsanız sorun eder miydiniz?
Takip etmesindeki sebep nedir o zmn?Kaslı kadını çekici bulmuyordur bence
Of of.....Bdv de dur daha neler duyacağız
Kaslı erkekler iyide kaslı kadın bilemedim şimdi
Acaba kas calıştırma videosu mu var bakıyor kendi uygulamak için vs. Ya da öylesine mi ekledi. Yani erkekler o kadınları beğeniyor olamaz benceTakip etmesindeki sebep nedir o zmn?
Kendisine sordun mu,kendisimi takibe aldı,yoksa alınmış mı,takipçi sayısı artırma vs gibi birşey de olabilir haberiniz olmadan karşı tarafı takibe alıyorsunuz eğer karşı taraf böyle birşey kullandıysa.Adamlarin hepsi böyle mi? Instagrami aktif kullanmasak da hesaplarimiz var ve takip ettiği kişilere bakayım dedim rahat üç tane bu kas yapan kadınları takip ediyor hepsinin orası burası açık.. niye takip ettiği ortada... Siz olsanız sorun eder miydiniz?
Evet bayağı sexi kadınlar. Ve ayrıca çok açık giyimli. Ama benim bakacağımı düşünmedi zaar, niye ayan beyan takibe alsın ki?Kaslı kadın deyince aklımıza öyle üçgen pernir gibi vücutlar gelmesin bayanlar.. Fitness son yıllarda kadınlar arasında da çok moda. Gayette kadınsı taş gibi hatunlar oluyor.
Peki bu kadınlar spor ve sağlıklı beslenmeyle ilgili bilgiler paylaşıyorlar mı ? Ben de fitness antrenörlerini (erkek) takip ediyordum inst. varken amaç bilgi edinmekti, öyle bişey olabilir mi ?
Sormadım. Ama sizin dediğiniz gibi bişey olacağını sanmıyorum.Kendisine sordun mu,kendisimi takibe aldı,yoksa alınmış mı,takipçi sayısı artırma vs gibi birşey de olabilir haberiniz olmadan karşı tarafı takibe alıyorsunuz eğer karşı taraf böyle birşey kullandıysa.
Dediğim gibi egzersiz videoları paylaşıyorlarsa onları takip ediyor olabilir.Evet bayağı sexi kadınlar. Ve ayrıca çok açık giyimli. Ama benim bakacağımı düşünmedi zaar, niye ayan beyan takibe alsın ki?
Bayağı çekici duruyorlar... Bunca senelik kocamın fantazisine bak... Deliricem.Acaba kas calıştırma videosu mu var bakıyor kendi uygulamak için vs. Ya da öylesine mi ekledi. Yani erkekler o kadınları beğeniyor olamaz bence
Onlar gibi spor yapıyorlar ama bayağı dekolteli ve sexi hepsi.Dediğim gibi egzersiz videoları paylaşıyorlarsa onları takip ediyor olabilir.
Mesela Zuzka Light, Kayla İtsines gibi instagram sporcuları var. Onlar gibi mi ?
Anlıyorum ama ben kendimden örnek verecek olursam ben de adamları takip ediyordum ama spor öncesi sonrası beslenme, hangi hareket hangi kas grubunu çalıştırır bu tür şeyler öğrenmek için. Farklı gözle bakmam söz konusu dahi olmadı.Onlar gibi spor yapıyorlar ama bayağı dekolteli ve sexi hepsi.
Dediğim gibi egzersiz videoları paylaşıyorlarsa onları takip ediyor olabilir.
Mesela Zuzka Light, Kayla İtsines gibi instagram sporcuları var. Onlar gibi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?