- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Zamanında basketbol yapmış şimdi yapmıyor . Belki dediğiniz gibi olabilir ben de takip ediyorum o tarz sayfaları bazen ama adamlar sexi filan değil.Anlıyorum ama ben kendimden örnek verecek olursam ben de adamları takip ediyordum ama spor öncesi sonrası beslenme, hangi hareket hangi kas grubunu çalıştırır bu tür şeyler öğrenmek için. Farklı gözle bakmam söz konusu dahi olmadı.
Eşiniz spor yapan biri mi ?
Aa bak bi tane de milli gururumuz var Türkiye fitnes 1.si Duygu Çırak..Konu sahibi okumaa !!!
Valla çok sexi oluyor oluyor o hatunlar.
Fitness mitnıs squat derken...Hobaaaa....
Direk konu sahibine yazmadım ki ateşe körükle gitmeyeyim...
:))))))
Aa bak bi tane de milli gururumuz var Türkiye fitnes 1.si Duygu Çırak..
Yani o kıza bakıp "kadında kas kötü" diyenin ağzı yamulur
Kesinlikle katılıyorum ve çok beğeniyorum.
Bende öyle popo yapcam.
Pazartesi başlıyorum
Salı biter...
Kısa sürüyo benim....
Ahahahaa Türk işi fitness
sorun etmekmi az kalir sorun etmek onu yaptigina pisman ederdim. Sosyal aglarla isimiz yok cok sukur . whatsapp ve youtube kullaniyoruz. Ve ayni hesabi kullaniyoruz youtubeden. Valla takipteyim. En ufak biseyde ensesine ususecegimi iyi biliyorAdamlarin hepsi böyle mi? Instagrami aktif kullanmasak da hesaplarimiz var ve takip ettiği kişilere bakayım dedim rahat üç tane bu kas yapan kadınları takip ediyor hepsinin orası burası açık.. niye takip ettiği ortada... Siz olsanız sorun eder miydiniz?
Onunki gayet guzel kararinda zaten.. ama gercekten abartili olanlar cok kotuAa bak bi tane de milli gururumuz var Türkiye fitnes 1.si Duygu Çırak..
Yani o kıza bakıp "kadında kas kötü" diyenin ağzı yamulur
Onunki gayet guzel kararinda zaten.. ama gercekten abartili olanlar cok kotu
Buarada fitnese spora merakliysa kadinlari degil erkekleri takip etmesi daha normal olmaz mi?
Takip etmekte ne var ki önemsemeyin benceAdamlarin hepsi böyle mi? Instagrami aktif kullanmasak da hesaplarimiz var ve takip ettiği kişilere bakayım dedim rahat üç tane bu kas yapan kadınları takip ediyor hepsinin orası burası açık.. niye takip ettiği ortada... Siz olsanız sorun eder miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?