Eşimin ipini çekmeli miyim?

Evet Almanyada. Ben duydugunu tahmin ediyorum, cünkü hastanenin icinde dedikodusu cabuk yayildi. Ama hala evliler
Almanya'da da doktor sikintisi var diye mi göz yumuluyor, şaşırtıcı yani, cok prensipli, katı kuralli, disiplinli olduğunu düşünürdüm Almanların, Fransizlar öyle o kadar degil mesela

Almanya'da da doktor sikintisi var diye mi göz yumuluyor, şaşırtıcı yani, cok prensipli, katı kuralli, disiplinli olduğunu düşünürdüm Almanların, Fransizlar öyle o kadar degil mesela

Adam doktor olarak cok iyi. Ilk dogumumdan sonra kendisi gelip tebrik etti felan. Yani görsen böyle cok efendi ve caliskan. Ama diger tarafi da böyle. Hastane onun yerine bu kadar tecrübeli birini bulamayacagini bildigi icin örtbas etmeyi secti sanirim. Yoksa normal bir doktor olsa isinden olurdu.

Karıları bile agizlarini acmiyo, ölü taklidi yapiyolar bu tiplerin, hastanenin niye umurunda olsun ki zaten, olan teyzeye olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…