Kinadiginizi yadamadan ölmezsinizi unuttun
evde kalmış teyze, sizin rüyanızda gördüğünüz hayatları yaşıyoruz, kıskanıyorsunuz, ben Kemalim yapmaz diyenlerden değilim, mesleğim var, arkama bakmadan dönerim ama eşime güveniyorum..Kinadiginizi yadamadan ölmezsinizi unuttun
Birtane klasik da benden:evde kalmış teyze, sizin rüyanızda gördüğünüz hayatları yaşıyoruz, kıskanıyorsunuz, ben Kemalim yapmaz diyenlerden değilim, mesleğim var, arkama bakmadan dönerim ama eşime güveniyorum..
evde kalmış teyze, sizin rüyanızda gördüğünüz hayatları yaşıyoruz, kıskanıyorsunuz, ben Kemalim yapmaz diyenlerden değilim, mesleğim var, arkama bakmadan dönerim ama eşime güveniyorum
Çünkü eşimden beklemediğim bir olaydi bu aldatmasindan asla suphelenmemistm.daha önce.ne yapacağını da bilmeynce buraya yazdım şaşkınlıkla ne büyüttunuz ya. İstiyosunuz ki şüphelendiği kız anda bırakalım kocalari. Bı siz gururlusunuz bı siz esaslı kadınsınz tamam. aldatıldım ama Salak gibi inanıyorum hala konfor alanımdan çıkmıyorum gurursuzum ben .bu sızı tatmin eder umarım etmezse de yazmazsaniz sevinirim.Ek olarak birisi aldatıldığını düşündüğünde olay çıkarıyorsa ayrılmayacağını düşünüyorum ben. Gerçekten ayrılacak olanlar akıllıca davranıp kanıt topluyor, beklenmedik anda boşanma kağıdıyla tekmeyi basıveriyor. Bu konuda da konu sahibinin ilk düşüncesi arkadaşla eşini yüzleştirmek olmuştu.
Çünkü eşimden beklemediğim bir olaydi bu aldatmasindan asla suphelenmemistm.daha önce.ne yapacağını da bilmeynce buraya yazdım şaşkınlıkla ne büyüttunuz ya. İstiyosunuz ki şüphelendiği kız anda bırakalım kocalari. Bı siz gururlusunuz bı siz esaslı kadınsınz tamam. aldatıldım ama Salak gibi inanıyorum hala konfor alanımdan çıkmıyorum gurursuzum ben .bu sızı tatmin eder umarım etmezse de yazmazsaniz sevinirim.
Ya şöyle söyleyim adamin gerçekten aldacak zamanı yok 2 dükkanı var ikisinde de kamera var ve bende izleyebiliyorum birinde değilse mutlaka diğerinde e telefonu hep benim elimde Sabah 11 gider akşam 10 eve gelir ne ara aldatŞimdi şöyle düşünün sizin fotonuzu arkadaşınız başkasına attım diyor.
Siz :hangi fotoğrafım diye sorarsınız.
Arkadaşınız bacım şu diyip cevaplar.
Siz : eee ne dedi ne dedi diye devam edersiniz hemencik oracıkta günler sonra soracagınız tutmaz tutarsa da bu pu.tlugu yapan olayı çakar ne fotosu ne söylemesi diye m.la yatar.
Buraya kocama yaptırırım ettiririm efeligi ile gelmeyin takipte kalın yada senin kahrını genç yaşta çekeceğime ortaya koyar alana hayrını gör resti çekmeniz lazım .
Şunu kabul edelim bu koca diye adlandırılan kişilerin evliliğe sadakati 60 yaşından sonra da gelmeyecek
Eşinizin arkadaşına kendi fotoğrafını kullandırtarak bi kızla konuşmasını sağlaması hoş mu ? Bunun için tartışmadınız mı ? Bunu gerçekten normal mi karşılıyorsunuz ?Hadi diyelim ki aldattı kendi bilir valla ben kızımla aslanlar gibi devam ederim yoluma. Sünepe kadınlar gibi çöreklenmem başına Kendi yanar hâline.
Hadi diyelim ki aldattı kendi bilir valla ben kızımla aslanlar gibi devam ederim yoluma. Sünepe kadınlar gibi çöreklenmem başına Kendi yanar hâline.
Ya şöyle söyleyim adamin gerçekten aldacak zamanı yok 2 dükkanı var ikisinde de kamera var ve bende izleyebiliyorum birinde değilse mutlaka diğerinde e telefonu hep benim elimde Sabah 11 gider akşam 10 eve gelir ne ara aldat
Evli mi adam?Bizim burda bas doktoru ofisinde eskortla basti hastanenin calisaniBas hekime birsey olmadi ama onu basan temizlikci bayani isten attilar. Yani firsat yaratmak isteyen yaratiyor
Evli mi adam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?