Esimin iş arkadasi samimiyeti cok acil lütfen bi akıl verin

Neden 'dul kadının' dikkat etmesi gerekiyor?

insan ilişkileri karşılıklıdır hanımefendi. bir diyalog en az 2 kişiyle kurulur. siz eşiniz ile çözebilirsiniz bu durumu.. her boşanmış ya da dul kadını kendinize potansiyel olarak görmekten vazgeçin.

sanki kocalarınızı ayartmak görevlendirilmişler algısını bırakın artık

Dul kelimssine neden herkes takıldı, hakaret aşağılama falan mı ki

Dul diyerek kocalarin uzak durmasi gereken bir tur oldugunu vurgulamak isterler genelde ..
O bakimdan ..
Kocasi yok ya basinda potansiyel tehlike arzediyor
Te Allam kafalara bak ya !

Kadına yazarsanız kendinizi küçük duruma düşürmüş olursunuz. Eşiniz evli bir erkek olduğu için asıl hassas davranması gerek kişi eşiniz. Arkadaşı ile arasına mesafe koyarsa o da nerede duracağını bilir.

Bu kadar rahatsız oluyorsaniz eşinize resti çekin bayan arkadaşın olsun istemiyorum hepsiyle iletişimini kes görüşmek zorunda olduklarinla da araya mesafe koy diye kimseye numarasını vermek zorunda değildir bizde calisiyoruz ama numaramizi iş yerine dagitmiyoruz. Ayrıca bayanlar evli veya bekar olsun ben eşimin böyle davranmasına asla müsade etmem.

Eşi ölene dul eşinden boşanana bekar deniyor da ondan. Bence bahsi geçen kadın da eşinden boşanmış bekar bir kadın ama konu sahibesi onu potansiyel koca avcısı olarak görüyor ondan dul diyor....

Neden dul değilde bekar denmez peki
Dul kelimesi toplumda bu tarz muhabbetlerde belirtiliyorsa uzak durulması gereken tehlikeli kadın olarak kullanılır yoksa kimse durduk yere dul bile olsa o dul demez bekar der

Esin kadına beni arama rahatsız etme dediği halde ariyorsa kadını ara değilse eşinde sıkıntı arasına mesafe koysun benim bilmediğim tanımadığım bi kadın eşimi arayamaz yeterince ciddi konuşmuyor sunuz demekki esinizle

Eşi ölene dul eşinden boşanana bekar deniyor da ondan. Bence bahsi geçen kadın da eşinden boşanmış bekar bir kadın ama konu sahibesi onu potansiyel koca avcısı olarak görüyor ondan dul diyor....

çok güzel ifade etmişsiniz teşekkür ederim

dul derken eşimi vefat etmiş bayanin?
evli oldugunu bile bile sizin yaninizda art niyetli olarak arayacagini dusunmuyorum

Dul diye özellikle belirtiyor. Kadını zayıf görüp çirkeflik yapacak kocişini kapmasın diye.
Evli olsaydı kocası kocasına zarar verir korkusuyla pısıp kalacaktı.

Dul kadın= Zayıf kadın= Koca avcısı konu sahibine göre.

Kocanızın yularını sıkı tutun G gizemsz3333

Öyle samimi ortamlar olabilir neden kötü yoruyorsunuz başkalarını da aramıştır. Şüphelendiğiniz başka durumlar varsa telini falan karıştırın takipte kalın. Kadını aramanız aşırı saçma ve çocukça olur.

Dul kelimesi insanları neden bu kadar rahatsız ediyor anlamadım. Evli, bekar gibi sadece bir sıfat. Dul sıfatıda diğer sıfatlardan ne aşağıda ne yukarıda. İçini kötü niyetle doldurursanız bilemem. Eşinizin sorunu çözmesi gerekiyor ama burda atlanan bir konu daha var. Evli bir adamla bu ne samimiyet? Ben düşünüyorum düşünüyorum yani kadın neden arar? Lütfen, adam yüz vermiş olsa bile kadınında davranışlarını ve sonucunu düşünmesi gerekiyor. Kadın olsun erkek olsun herkes davranışlarını ölçmek, tartmak zorunda. Eşinizin arkadaşına msj yazmayı unutun, rahatsız olduğunuzu kocanıza güzelce anlatmaya çalışın...

Sabah yani saat kaçta ve neyi paylaşmak için aramış

Konu kadının dul evli bekar olması değil söz konusu paylaştığı olayı sevindiğini eşiniz ile paylaşmasının olağan olup olmadığı

Bunu neden yazmadınız ki

Evliyim ama bazı şeyleri iş arkadaşımla paylaşırım eşimle değil zira iş ile ilgili bir konuda eşim değil iş arkadaşımdır Mutlu haberleri sevincimi paylaşacağım kişi

Olayı yanlış anlamışsınız arkadaşlar bu grubu bende tanıyorum beraber olmak bir şeyler yapmak istiyorlar beni de aralarına aldılar birkaç kez ama ben ortamlarını bu kadar samimiligi sevmiyorum normalde.esimin de benim de hayatbtarzimiza düşüncemize ters olan bor durum zaten eşime defalarca dile getirdim bu kadına da mesajı bu ortsmdamsamimiyeten hoslanmadiimi beni de özellikle de eşime karşı dikkat edilmesi bakımından atmak istefim

Medenı durumunun detayını vermenize gerek yok diyor arkadaslar.Siz hala onun daha cok dikkat etmesi lazım dıyosunuz
Siz evdekıne medeni durumunu hatırlatın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…