- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi gizemsz3333
-
Arkadaşlar benimde ailemde dul var onlara kasetten bir şey demedim ki ben biz evliyken bile dikkat ediyoruz erkeklerle samimiyetimize onun daha çok dikakt etmesi geliri manasında söyledim ne diyeceğim dul diye aşağılamak vs niyetim yok
Dul kelimssine neden herkes takıldı, hakaret aşağılama falan mı ki
Eşi ölene dul eşinden boşanana bekar deniyor da ondan. Bence bahsi geçen kadın da eşinden boşanmış bekar bir kadın ama konu sahibesi onu potansiyel koca avcısı olarak görüyor ondan dul diyor....Dul kelimssine neden herkes takıldı, hakaret aşağılama falan mı ki
Neden dul değilde bekar denmez pekiDul kelimssine neden herkes takıldı, hakaret aşağılama falan mı ki
Eşi ölene dul eşinden boşanana bekar deniyor da ondan. Bence bahsi geçen kadın da eşinden boşanmış bekar bir kadın ama konu sahibesi onu potansiyel koca avcısı olarak görüyor ondan dul diyor....
Medenı durumunun detayını vermenize gerek yok diyor arkadaslar.Siz hala onun daha cok dikkat etmesi lazım dıyosunuzArkadaşlar benimde ailemde dul var onlara kasetten bir şey demedim ki ben biz evliyken bile dikkat ediyoruz erkeklerle samimiyetimize onun daha çok dikakt etmesi geliri manasında söyledim ne diyeceğim dul diye aşağılamak vs niyetim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?