Esimin iş arkadasi samimiyeti cok acil lütfen bi akıl verin

Eşiniz karşı tarafa istediğin zaman arayabilirsin rahatlığını vermese o “Dul” kadın da sabahın köründe aramazdı.... “Dul” olunca her erkekte gözü olmuyor kadının, bu kadar potansiyel tehlike görmeyin yani.... Önyargılarımızdan sıyrılıp insanları kategorize etmeden değerlendirirsek daha iyi olur.

Şimdi bazı üyeler eski konulara bakmamıza kızıyor ama
G gizemsz3333 evliliğinizin geleceği yok. Bir an önce işe girip birikim yapın.
Muhtemelen ileride terkedileceksiniz. Kocanız sağlam ayakkabı değil.

Bende böyle düşünüyorum yanlış anlaşılmasın lütfen bu kadın üstelik din kültürü öğretmeni daha çok dikkat etmesi gerekirken eşim terslemek ya da kırmamak için tavrını koyamıyor sanirim anlayamdm söyledim kaç defa anlamıyor

Yalnız bir şey söyleyeceğim; insanlara cinsiyet fark etmeksizin. Dul denildiği zaman bir benim mi aklıma evli kadın/erkek avcısı yaftası gelmiyor. Neden herkes dul kelimesini böyle algılıyor?

Konu sahibinin duldan kastı nedir bilmiyorum ama halam dul. Eşi vefat etti. Kimliğine de kıyameti kopartarak evli yazacak orada diye diretti. Yazdırdı. Maksadı ise dul kelimesinden rahatsızlık duyması değil, eşini çok seviyor ve kendisine göre eşinden sonra bir daha evlenmeyecek olmasıydı.

Ayy valla gulesım geldı:)
Daha cok daha da cok herkesten cok dıkkat etmeli kadın tmm
Mateatik bransında ve bekar olsa sıkıntı yok ozaman:)Teyy Allahım

Eşiniz neden net tavır koymuyor? Sizi kıracağına o kadını kırsın.

Dul kelimesi aslında rahatsız edici değil ama konu sahibi dul/boşanmış bir kadının daha dikkatli olması gerektiğini vurgulayarak “dul” kadınlara bakış açısını gösterdiği için ben kendi adıma rahatsız oldum. Dul, bekar, evli farketmez herkes dikkatli ve seviyeli olmak zorunda, medeni durumu bu kadar vurgulamadan rahatsızlığını dile getirmiş olsaydı hak verirdim ama eşi olmayan kadına potansiyel tehlike ve zayıf ahlaklı kadın olarak bakıyor.

Din öğretmeni olunca ne oluyor ekstra müslümanmı olunuyor anlamadım niye daha cok dikkat etmeli
Eşin baska kadını terslemeyip kırmayıp seni kırabiliyor
Bu kadar kocacı olma

sabah saat kacta?
ve haber verdigi olay ne?

sabahin saat 6sinda esimi erkek arkadasi arasa rahatsiz olurum.

ama normal bir saatte arasa ve uzun surmeden kapatsalar kimseden rahatsizlik duymam.

Benim icin onemli olan kriter esimin ailesi ile gecirecegi zamandan calinmamasidir,
kisa sureli telefon gorusmeleri rahatsiz etmez o yuzden.
Ama dedigim gibi erkek arkadasi goy goya arasa, is yerinde konusun ne konusacaksaniz derim.

Din öğretmeni olunca ne oluyor ekstra müslümanmı olunuyor anlamadım niye daha cok dikkat etmeli
Eşin baska kadını terslemeyip kırmayıp seni kırabiliyor
Bu kadar kocacı olma
Bize göre yaşayınız düşüncemize göre ters bir şey olduğunu o bizden çok daha iyi bilmedi gerekir o manada diyorum

Bende böyle düşünüyorum onunla konuşursam tavırlarına dikkat etmesi ve diğer arkadaşlarına da bildirmesi acisindan
Kesinlikle erkekler bizleri pek umursamazlar böyle durumlarda kadında anladığım kadarıyla rahat tavırlı kimsenin rahatsız olmadığını düşünüyor ki böyle davranıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…