- Konu Sahibi gizemsz3333
-
Eşiniz karşı tarafa istediğin zaman arayabilirsin rahatlığını vermese o “Dul” kadın da sabahın köründe aramazdı.... “Dul” olunca her erkekte gözü olmuyor kadının, bu kadar potansiyel tehlike görmeyin yani.... Önyargılarımızdan sıyrılıp insanları kategorize etmeden değerlendirirsek daha iyi olur.Iyi günler eşimin iş ortamında bir grup var evli bekar dul kadınlarında yer aldığı ve aynı mahallede oturduğumuz bir de dul arkadaşı var kadında bu grupta ve birbirleriyle samimi gırgır falan tek yaşadığı için benim eşim bundn önce bir-çok kez işine koştu ve bugün sabah yaşadığı bir olayın sevincini eşimi arayarak paylaştı ben bunu eşime defalarca anlattım arkadasalriyka hele ki bayan samimiyetine dikkat etmesi gerektiğini fakat dikkat etmemidki kadın sevincini onunla paylaşabiliyor ve sabahtan beri kadına bu durumlardan rahatsız oldugumu yazmsnsk için kendimi tutuyorum
Bende böyle düşünüyorum yanlış anlaşılmasın lütfen bu kadın üstelik din kültürü öğretmeni daha çok dikkat etmesi gerekirken eşim terslemek ya da kırmamak için tavrını koyamıyor sanirim anlayamdm söyledim kaç defa anlamıyorDul kelimesi insanları neden bu kadar rahatsız ediyor anlamadım. Evli, bekar gibi sadece bir sıfat. Dul sıfatıda diğer sıfatlardan ne aşağıda ne yukarıda. Eşinizin sorunu çözmesi gerekiyor ama burda atlanan bir konu daha var. Evli bir adamla bu ne samimiyet? Ben düşünüyorum düşünüyorum yani kadın neden arar? Lütfen, adam yüz vermiş olsa bile kadınında davranışlarını ve sonucunu düşünmesi gerekiyor. Kadın olsun erkek olsun herkes davranışlarını ölçmek, tartmak zorunda. Eşinizin arkadaşına msj yazmayı unutun, rahatsız olduğunuzu kocanıza güzelce anlatmaya çalışın...
Bu iyiymişSiz evdekıne medeni durumunu hatırlatın bence.
Ayy valla gulesım geldı:)Bende böyle düşünüyorum yanlış anlaşılmasın lütfen bu kadın üstelik din kültürü öğretmeni daha çok dikkat etmesi gerekirken eşim terslemek ya da kırmamak için tavrını koyamıyor sanirim anlayamdm söyledim kaç defa anlamıyor
Ben olsam uygun bir dille o bayanla konuşurdum rahatsız olduğumu belli ederdim ki oda davranışlarına dikkat etsinLütfen nasıl bir yol izlemeliyim şu an çok yoruldum bu durumdan
Eşiniz neden net tavır koymuyor? Sizi kıracağına o kadını kırsın.Bende böyle düşünüyorum yanlış anlaşılmasın lütfen bu kadın üstelik din kültürü öğretmeni daha çok dikkat etmesi gerekirken eşim terslemek ya da kırmamak için tavrını koyamıyor sanirim anlayamdm söyledim kaç defa anlamıyor
Kadına birşey demeyin ,ne diyeceksiniz eşimle samimi olma mı? Eşinize gösterin tepkinizi.Arkadaşalr yukarıda belirttim aldatma tarzı bi samimiyet yok
Dul kelimesi aslında rahatsız edici değil ama konu sahibi dul/boşanmış bir kadının daha dikkatli olması gerektiğini vurgulayarak “dul” kadınlara bakış açısını gösterdiği için ben kendi adıma rahatsız oldum. Dul, bekar, evli farketmez herkes dikkatli ve seviyeli olmak zorunda, medeni durumu bu kadar vurgulamadan rahatsızlığını dile getirmiş olsaydı hak verirdim ama eşi olmayan kadına potansiyel tehlike ve zayıf ahlaklı kadın olarak bakıyor.Dul kelimesi insanları neden bu kadar rahatsız ediyor anlamadım. Evli, bekar gibi sadece bir sıfat. Dul sıfatıda diğer sıfatlardan ne aşağıda ne yukarıda. İçini kötü niyetle doldurursanız bilemem. Eşinizin sorunu çözmesi gerekiyor ama burda atlanan bir konu daha var. Evli bir adamla bu ne samimiyet? Ben düşünüyorum düşünüyorum yani kadın neden arar? Lütfen, adam yüz vermiş olsa bile kadınında davranışlarını ve sonucunu düşünmesi gerekiyor. Kadın olsun erkek olsun herkes davranışlarını ölçmek, tartmak zorunda. Eşinizin arkadaşına msj yazmayı unutun, rahatsız olduğunuzu kocanıza güzelce anlatmaya çalışın...
Bende böyle düşünüyorum yanlış anlaşılmasın lütfen bu kadın üstelik din kültürü öğretmeni daha çok dikkat etmesi gerekirken eşim terslemek ya da kırmamak için tavrını koyamıyor sanirim anlayamdm söyledim kaç defa anlamıyor
Bende böyle düşünüyorum onunla konuşursam tavırlarına dikkat etmesi ve diğer arkadaşlarına da bildirmesi acisindanBen olsam uygun bir dille o bayanla konuşurdum rahatsız olduğumu belli ederdim ki oda davranışlarına dikkat etsin
Bize göre yaşayınız düşüncemize göre ters bir şey olduğunu o bizden çok daha iyi bilmedi gerekir o manada diyorum
Din öğretmeni olunca ne oluyor ekstra müslümanmı olunuyor anlamadım niye daha cok dikkat etmeli
Eşin baska kadını terslemeyip kırmayıp seni kırabiliyor
Bu kadar kocacı olma
Kesinlikle erkekler bizleri pek umursamazlar böyle durumlarda kadında anladığım kadarıyla rahat tavırlı kimsenin rahatsız olmadığını düşünüyor ki böyle davranıyorBende böyle düşünüyorum onunla konuşursam tavırlarına dikkat etmesi ve diğer arkadaşlarına da bildirmesi acisindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?