- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
- Konu Sahibi gizemsz3333
-
Belki de kadın yanlış anlar diye yapamıyor. Malum her şeyi her yere çekmeye meyilli bir toplumuz. Karşı taraf ben boşandım diye mi bu tavır diye düşünebilir.Eşiniz neden net tavır koymuyor? Sizi kıracağına o kadını kırsın.
Olayı yanlış anlamışsınız arkadaşlar bu grubu bende tanıyorum beraber olmak bir şeyler yapmak istiyorlar beni de aralarına aldılar birkaç kez ama ben ortamlarını bu kadar samimiligi sevmiyorum normalde.esimin de benim de hayatbtarzimiza düşüncemize ters olan bor durum zaten eşime defalarca dile getirdim bu kadına da mesajı bu ortsmdamsamimiyeten hoslanmadiimi beni de özellikle de eşime karşı dikkat edilmesi bakımından atmak istefim
Aynen öyle ama ben rahatsizim bu durumdan en azından bilmedi gerekmez miKesinlikle erkekler bizleri pek umursamazlar böyle durumlarda kadında anladığım kadarıyla rahat tavırlı kimsenin rahatsız olmadığını düşünüyor ki böyle davranıyor
evlendigimizden beri sürekli tartisma kavga ve şiddet...çok basit sebeplerden inat uğruna sonunu şiddetle bitiriyrz
eşim hayırsız ben ne yapym??
beni anlamayan değer vermeyen bir esle ne yapılabilir
ilk günden beri sürekli tartışma yasdk ve bu boyut şiddete kadar gitti.
.O senin yüzünden diyor beni bu duruma sen getirysn diyor
her şeye rağmen katlandm düzelick diye bekledim
Bana her tartışmada cıkıp gidebilirsin gibi kelimeler söylüyrdu
Siz de kadınlar ile samimiyetini sorguluyorsunuz; adam size kıymet vermiyor ki; karşısındaki kadın evli, dul(!), bekar, yarı dulumsu, orta bekar, azcık evli vb. fark etmez. Bir laf var "Hain içerideyse kapı kilit tutmaz" diye, sizin hain içeride, dışarıya bakmanıza gerek yok.senin bana sevgin yok dedim reddetmedi
Evet buda var doğru konu sahibinin eşi bu rahatlığı vermiş ki kadın bu kadar rahatBenim kocamı medeni hali önemli olmaksızın herhangi bir kadın sevincini paylaşmak için ararsa, kocama dönüp hayırdır derim. Kadına değil.. Kadına bu rahatlığı ne yaparak vermiş? Bunu sorarım
Eminim eşin kırmamak için tavrını koyamıyordur. Yani o zaman kimse kimseyi kırmasın. Kadınlar kırılmasın diye hepimizin kocası başka kadınlarla istediğini yapsın.Bende böyle düşünüyorum yanlış anlaşılmasın lütfen bu kadın üstelik din kültürü öğretmeni daha çok dikkat etmesi gerekirken eşim terslemek ya da kırmamak için tavrını koyamıyor sanirim anlayamdm söyledim kaç defa anlamıyor
Sadece benim eşine değil diğer erkek çalışanlara ya da eşlere karşı da rahat kendisiOzellikle de esinize karsi ?? Neden niye
Esiniz hal hareketine dikkat etsin kiii, kadin aramasin.
He ortami sevmedinizmi, gitmeyin toz kondurmadiginiz esinizide gondermeyin..
Ne diceksiniz kadina ?
Ozellikle benim esime karsi daha dikkatli ol !
Bla bla bla..
Kesinlikle bilmeli ve uygun bir dille konuşun belli edin rahatsız olduğunuzuAynen öyle ama ben rahatsizim bu durumdan en azından bilmedi gerekmez mi
Kesinlikle.Belki de kadın yanlış anlar diye yapamıyor. Malum her şeyi her yere çekmeye meyilli bir toplumuz. Karşı taraf ben boşandım diye mi bu tavır diye düşünebilir.
Her iki tarafında, evli veya bekar aradaki sınıra dikkat etmesi gerek. Adam mesafe koyamıyorsa, kadının; kadın koyamıyorsa, adamın çizgiyi çekmesi gerek.
Erkek veya kadın fark etmez. Evli olan insanlar ile samimiyet olabilir ama bir sınır olmalı. Aynı şey evli insanlar için de geçerli.
E eşin niye bunun farkında değil ?Bize göre yaşayınız düşüncemize göre ters bir şey olduğunu o bizden çok daha iyi bilmedi gerekir o manada diyorum
Mesaj olarak değilde yüzyüze mı konuşayımKesinlikle bilmeli ve uygun bir dille konuşun belli edin rahatsız olduğunuzu
Kesinlikle yüzyüze konuşun ve bitirinMesaj olarak değilde yüzyüze mı konuşayım
Ow bu agır olduSizin evlilik zaten sorunlu, şiddet dolu bir evlilik ve eşiniz sizi sevmiyor.
Siz de kadınlar ile samimiyetini sorguluyorsunuz; adam size kıymet vermiyor ki; karşısındaki kadın evli, dul(!), bekar, yarı dulumsu, orta bekar, azcık evli vb. fark etmez. Bir laf var "Hain içerideyse kapı kilit tutmaz" diye, sizin hain içeride, dışarıya bakmanıza gerek yok.
Sadece benim eşine değil diğer erkek çalışanlara ya da eşlere karşı da rahat kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?