Eşimin iş arkadaşı

Bencede normal degil, dert anlatcak baska biri kalmadimi? O saatte duygusal birseyler hissedilmeyen birine msj filan atilmamali.. ancak sevgili arkadas olur. Is arkadasi olmaz bence

Sevgilisinden ayrılmış gecenin bir vakti eşinize mi mesaj atıyor keşke o numaradan arayıp kızı tersledeydiniz

Hadi be kimi kandiriyor onlar gecenin bir vakti genc kadin hic ailesi kuzeni erkek arkadaşı kiz arkadaşı yokmuş gibi 40 yaşında ki kartoloz herife dert anlatıyor
Senin adam güzin ablami da gecenin bir yarısı dert anlatmaya kocani ariyorlar
Kizin cenazesi bile olsa o saatte is arkadaşı aranmaz kel alaka
Anlatsinlar kulahima
Sen bu işi desersen epey sey bulursun

WhatsApp mesajlarından anladım kıza mesaj yazmış kız hiç birine cevap bile vermemiş

Bundan önce kendisine değer veriyordum şimdi hesaba bile almıyorum istediğim yere gidiyorum umrumda bile değil kendi kaybetti olan kendisine oldu kimseye bişer olduğu yok
Üzüldüm, inşallah kendiniz için en doğru kararı verirsiniz, ben olsam devam edemezdim heralde

Bundan önce kendisine değer veriyordum şimdi hesaba bile almıyorum istediğim yere gidiyorum umrumda bile değil kendi kaybetti olan kendisine oldu kimseye bişer olduğu yok

yani evliliğe devam??
adam zaten baskasına asıksa sizin bu yaptıklarınız pek de umurunda olmayacaktır
boşa kürek çekme olayı bu

Az bile yapmışsın. O telefobu boğazından aşağıya soksanız yeridir.
Suç kızda değil, eşinizde bu arada. Nasıl bir profil çizmişse artık

Tepkini belirtmezsen kiza ve esine bunun sonu aldatma gozukuyor kizla git knus edebini takinmasini soyle gce ve gunun herhangi br saatnde asla ama asla esme msj atamazsn cagri bile atamazsn uzak dur ayagini denk al de bnden soylemesi yoksa buraya aglayarak knu acarsin

Hadi be kimi kandiriyor onlar gecenin bir vakti genc kadin hic ailesi kuzeni erkek arkadaşı kiz arkadaşı yokmuş gibi 40 yaşında ki kartoloz herife dert anlatıyor
Senin adam güzin ablami da gecenin bir yarısı dert anlatmaya kocani ariyorlar
Kizin cenazesi bile olsa o saatte is arkadaşı aranmaz kel alaka
Anlatsinlar kulahima
Sen bu işi desersen epey sey bulursun
Bir yorum ancak bu kadar ciddi ve bu kadar güzel yapılır.Kızıyorsunuz ama çok tatlı kızıyorsunuz.Sizi yerim.Gülmekten öldüm

Benim eşimde sizin Eşiniz gibi davranıyor du şüphelendim telefonu karıştırdım iş arkadaşına aşık olduğunu öğrendim size tavsiyem sakın peşini bırakmayın.

Başka bir konuda bunu yazdın ya e sonra noldu? O konuyu bölmeyeyim diye buraya geçtim

Back
X