- 26 Mart 2016
- 44
- 45
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin esiniz cok kotu birisi.Hamileyim 6 aylık durmadan yüzümde lekeleme var durmadan onları söylüyor yüzüne bakulmıypr artık diye
Ben 28 yasındayım 26 değil evet eşim çok hatalı hiç bir sey olmamış gibi suan davranıyorum ama bu işin peşini de bırakmıyaxağımBu arada siz 91lisiniz sanirim yani 26 yas...
Esiniz 40 yasinda oyle mi? Sasirmamak lazim o zaman.
Rumuzunuz 1991 olduğu için 26 olarak görüyoruz biz. Neyse fark etmiyor, aranızda çok yaş farkı var sonuçta. Eşinizin yaşça küçük kadınlara ilgisi olduğunu fark etmiş olmanız lazımdı evlenirken.Korkusu
Ben 28 yasındayım 26 değil evet eşim çok hatalı hiç bir sey olmamış gibi suan davranıyorum ama bu işin peşini de bırakmıyaxağım
ne var saatin farkında değildir kafası iyiğimiş diye kendini savınıyor
Hamileyim 6 aylık durmadan yüzümde lekeleme var durmadan onları söylüyor yüzüne bakulmıypr artık diye
Sen de 40 yaşında kart horozsun senin de yüzüne bakılmıyor kırışık kazayağı ama ben de seni aldım işte kafama s.çayım
diyin elbette.
Ben başkarmışım kimse bana mesaj atamazsın o saatte
Bir kere gece 12 de bayan arkadaşım iyi geceler yazdı diye kıyamet kopardı onu söylüyorum kimse sana mesaj yazamaz gecenin bir yarısı diyor tam bir öküz