- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.077
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de bırakmayın, zira sizinle de arasında çok yaş farkı var. Eşinizin kendinden yaşça küçük kadınlara ilgisi var belli kiKorkusu
Ben 28 yasındayım 26 değil evet eşim çok hatalı hiç bir sey olmamış gibi suan davranıyorum ama bu işin peşini de bırakmıyaxağım
Ne alakaymış eşinle onu konuşması eşin 40 kız 25 15 yaş fark var aralarında saçma geldi banaMerhaba hanımlar eşimin iş yerinde bir kız var 25 yasında eşimde 40 yaşında gece saat 1.30 kızdan mesaj geldi bende buna büyük tepki gösterdim ve eşimde abartırımı söylüyor ne var saatin farkında değildir kafası iyiğimiş diye kendini savınıyor bence çok önemli bir sey olmadığı sürece o saatte kimse evli bir erkeğe mesaj yazamaz diyorum sizce yoksa çok mu abartıyorum ve kız sevgilisinden ayrılmış onu konuşuyorlardı konuda bu yani
Başka bi konuda eşinin iş arkadaşına aşık olduğunu yazmış konu sahibi, galiba korkusu gerçek çıktıNe alakaymış eşinle onu konuşması eşin 40 kız 25 15 yaş fark var aralarında saçma geldi bana
Olabilir ben böyle insanları tavsif etmiyorum one kendinden 15 yaş küçük evli barklı adamBaşka bi konuda eşinin iş arkadaşına aşık olduğunu yazmış konu sahibi, galiba korkusu gerçek çıktı
Bu artık iş arkadaşı ilişkisinden çıkmışMerhaba hanımlar eşimin iş yerinde bir kız var 25 yasında eşimde 40 yaşında gece saat 1.30 kızdan mesaj geldi bende buna büyük tepki gösterdim ve eşimde abartırımı söylüyor ne var saatin farkında değildir kafası iyiğimiş diye kendini savınıyor bence çok önemli bir sey olmadığı sürece o saatte kimse evli bir erkeğe mesaj yazamaz diyorum sizce yoksa çok mu abartıyorum ve kız sevgilisinden ayrılmış onu konuşuyorlardı konuda bu yani
Sürekli banlısın ya Ne olacak bu halin ?Yaw he he diyorum burdan eşinize![]()
Canım eşin o kadını sevmeye başladıysa sana hayrı olmaz, kesinlikle ne yatağına al ne koynuna eve almaEvet tahminim doğru çıktı ama kız bunun farkına varmış olmalı ki bizimkinin mesajlarına hep ters cevap vermeye başlamış ama takipteğim bu işin peşini de kolay kolay bırakmayacağım
Hadi ya tüh, nasıl anladınızEvet tahminim doğru çıktı ama kız bunun farkına varmış olmalı ki bizimkinin mesajlarına hep ters cevap vermeye başlamış ama takipteğim bu işin peşini de kolay kolay bırakmayacağım
Yani?Bundan önce kendisine değer veriyordum şimdi hesaba bile almıyorum istediğim yere gidiyorum umrumda bile değil kendi kaybetti olan kendisine oldu kimseye bişer olduğu yok