- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
Kızlar lafı uzatmadan konuya gireceğim.
Eşim gece vardiyalı çalışıyor,
Bir tane kız arkadaşı var kız bizden 6-7 yaş küçük eşimle bu arkadaşı bir dönem aynı nokta da çalıştı şuan noktalar farklı.
Dün gece eşimi 04:30 ta aramış dün gece ikiside vardiyalı idi. Eşime müdür bizim noktadan çıktı sizin noktaya geliyor demek için aramış eşim öyle diyor.
Müdür geliyor temkinli olun gibisinden.
Daha önce ki günde yine çalışırken aramış bu kız.
Gelelim benim sinir olduğum nokta ya eşim aramasını silmiş ben a.. Online den bakrım eşim arama-mış.
Kızın aradığını bir şekilde gördüm neden sildin vs baya surat yaptım.
Yanlış anlarım diye silmiş bilmem ne.
Şimid dha çok yanlış anladım diyince özür diledi eşeklik ettim bida silmem dedi.
Fazla abartmadm peki diyince konu kapandı normal hayatımıza döndük peki dışarıdan bir göz olarak nasıl bakıyorsunuz?
Silmesi Çook yanlış ama ben nasıl davranmalıym.
Açıklasın çok üzüldüm.
Eşim gece vardiyalı çalışıyor,
Bir tane kız arkadaşı var kız bizden 6-7 yaş küçük eşimle bu arkadaşı bir dönem aynı nokta da çalıştı şuan noktalar farklı.
Dün gece eşimi 04:30 ta aramış dün gece ikiside vardiyalı idi. Eşime müdür bizim noktadan çıktı sizin noktaya geliyor demek için aramış eşim öyle diyor.
Müdür geliyor temkinli olun gibisinden.
Daha önce ki günde yine çalışırken aramış bu kız.
Gelelim benim sinir olduğum nokta ya eşim aramasını silmiş ben a.. Online den bakrım eşim arama-mış.
Kızın aradığını bir şekilde gördüm neden sildin vs baya surat yaptım.
Yanlış anlarım diye silmiş bilmem ne.
Şimid dha çok yanlış anladım diyince özür diledi eşeklik ettim bida silmem dedi.
Fazla abartmadm peki diyince konu kapandı normal hayatımıza döndük peki dışarıdan bir göz olarak nasıl bakıyorsunuz?
Silmesi Çook yanlış ama ben nasıl davranmalıym.
Açıklasın çok üzüldüm.