Eşimin iş arkadaşının aramasını silmesi

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.992
5.203
398
Kızlar lafı uzatmadan konuya gireceğim.

Eşim gece vardiyalı çalışıyor,
Bir tane kız arkadaşı var kız bizden 6-7 yaş küçük eşimle bu arkadaşı bir dönem aynı nokta da çalıştı şuan noktalar farklı.
Dün gece eşimi 04:30 ta aramış dün gece ikiside vardiyalı idi. Eşime müdür bizim noktadan çıktı sizin noktaya geliyor demek için aramış eşim öyle diyor.
Müdür geliyor temkinli olun gibisinden.
Daha önce ki günde yine çalışırken aramış bu kız.
Gelelim benim sinir olduğum nokta ya eşim aramasını silmiş ben a.. Online den bakrım eşim arama-mış.
Kızın aradığını bir şekilde gördüm neden sildin vs baya surat yaptım.
Yanlış anlarım diye silmiş bilmem ne.
Şimid dha çok yanlış anladım diyince özür diledi eşeklik ettim bida silmem dedi.
Fazla abartmadm peki diyince konu kapandı normal hayatımıza döndük peki dışarıdan bir göz olarak nasıl bakıyorsunuz?
Silmesi Çook yanlış ama ben nasıl davranmalıym.
Açıklasın çok üzüldüm.

Daha birşeylerden emin olmadan, eşine takipteyim mesajı vermişsin. Şimdi temkinli davranacak. Umarım kötü bir durum yoktur. Ama bana birşey varmış gibi gelmedi nedense..

Silmesinden işkillendim doğrusu :işsiz:
Söylemeyip takipte kalsaydınız biraz ..
Takipte kalın derim telefona uygulama indirebilirsiniz konuşmalar kayıt altına alınıyor biraz sinsice ama :oops:

Ya o kadarını yapmam ama konsmalae saniyeler den ibaret
Neden yapmazdınız içinizde şüphe kalmasından kötü olamaz gerekirse eşinede anlat durumu bizim ikimizdede var görüşmeler silinemiyorda ( ben kaynana savar olarak indirmiştim sürekli bana farklı eşime farklı konuştuğu için )

Neden yapmazdınız içinizde şüphe kalmasından kötü olamaz gerekirse eşinede anlat durumu bizim ikimizdede var görüşmeler silinemiyorda ( ben kaynana savar olarak indirmiştim sürekli bana farklı eşime farklı konuştuğu için )

Bilmem o kadar güvensiz olmadım hiç ondan sanırım birde eşim de istemez galiba eğer ciddi bişey daha fazla kafamı kurcalayan bieşy olsaydı yükledim :)

O dediğiniz uygulamalar iphoneler için geçerli mi

Bu kadar takip nedir yaa her geldiğinde kiö onu aramış o kimi aramış araştırıyor musunuz bilmem nerelerden çok garip yani sonuçta aynı işyerindeler belli ki aynı noktada çalışırlarken de sorun yapmışsınız baya bilginiz var..Eşiniz sürekli takip etse rahatsız olmaz mısınız? hergün incelemek yorucu değil mi.güvenmiyorsanız ayrılın.

Keşke hiç sormasaydiniz. Saniyelerden ibaretse ortada zaten bir şey yok. Kadin aramasi görüp durduk yerde suphelenmeyin diye silmiş bence. Boşuna takipteyim diye uyarmiş ve güvensiz izlenimi uyandırmışsınız. Yapacak olan insan başkasının üzerine başka hat alır yapar zaten. Ben şüpheli bir şey olduğunu sanmıyorum. Boşuna üzülmeyin.

Kiskanclik huyunuz var mi?
Benim eski erkek arkadasim cok kiskancti ve surekli ottan b.ktan huzursuzluk cikardi
Ben de en son careyi her seyi gizlemekte buldum ne yazik ki.
Cok sevdigim can ciger abim var, ki kendisi en yakin arkadasimin nisanlisiydi o zamanlar, onla gorustugumu soylemezdim mesela, aramalarini da silerdim. Kavga etmekten sıkılmıştim soyleyip ne yapacaktim ki. Yani bi sey gizleniyosa illa bi problem vardir aldatma vardir diyemeyiz

Kiskanclik huyunuz var mi?
Benim eski erkek arkadasim cok kiskancti ve surekli ottan b.ktan huzursuzluk cikardi
Ben de en son careyi her seyi gizlemekte buldum ne yazik ki.
Cok sevdigim can ciger abim var, ki kendisi en yakin arkadasimin nisanlisiydi o zamanlar, onla gorustugumu soylemezdim mesela, aramalarini da silerdim. Kavga etmekten sıkılmıştim soyleyip ne yapacaktim ki. Yani bi sey gizleniyosa illa bi problem vardir aldatma vardir diyemeyiz

Evet kıskançlıktan huyum var fakat bu kızı pek kıskanmadm açıkçası

Keşke hiç sormasaydiniz. Saniyelerden ibaretse ortada zaten bir şey yok. Kadin aramasi görüp durduk yerde suphelenmeyin diye silmiş bence. Boşuna takipteyim diye uyarmiş ve güvensiz izlenimi uyandırmışsınız. Yapacak olan insan başkasının üzerine başka hat alır yapar zaten. Ben şüpheli bir şey olduğunu sanmıyorum. Boşuna üzülmeyin.

Maalesef öyle oldu

Isteyken aramalari doğal bence.
Disarida bos vakitte arasa dursa suphelenirdim ben.

Bir de fiili aldatmadan çok sosyal arkadaş edinme sitelerine dadaniyor evli bazı erkekler.

Back
X