Eşimin iş arkadaşının aramasını silmesi

Kızlar lafı uzatmadan konuya gireceğim.

Eşim gece vardiyalı çalışıyor,
Bir tane kız arkadaşı var kız bizden 6-7 yaş küçük eşimle bu arkadaşı bir dönem aynı nokta da çalıştı şuan noktalar farklı.
Dün gece eşimi 04:30 ta aramış dün gece ikiside vardiyalı idi. Eşime müdür bizim noktadan çıktı sizin noktaya geliyor demek için aramış eşim öyle diyor.
Müdür geliyor temkinli olun gibisinden.
Daha önce ki günde yine çalışırken aramış bu kız.
Gelelim benim sinir olduğum nokta ya eşim aramasını silmiş ben a.. Online den bakrım eşim arama-mış.
Kızın aradığını bir şekilde gördüm neden sildin vs baya surat yaptım.
Yanlış anlarım diye silmiş bilmem ne.
Şimid dha çok yanlış anladım diyince özür diledi eşeklik ettim bida silmem dedi.
Fazla abartmadm peki diyince konu kapandı normal hayatımıza döndük peki dışarıdan bir göz olarak nasıl bakıyorsunuz?
Silmesi Çook yanlış ama ben nasıl davranmalıym.
Açıklasın çok üzüldüm.
Silmese kızmayacak mıydınız. ne malum kızın uyarmak için aradığı.belki silmese unuttuğundan silmemiş olacaktı?
ben pek şnanmıyorum böyle seylere.o kadar düşğnmesin o kız eşinizi uyarmalar falan.kı bence yalan.baskası da arayabılırdı eşinizi. inanmayın derim arkafaşım.sevdiğiniz için de kocanıza kendinizi inandormayın sacma konularda. Ben eşimin iş telefonunda bi mesaj gördüm geçenlerde. ofistrki sektrter lanlı bi msj yazmıs.lan kelimesi var.msj attım.ben eşiyim sen x ile bu üslupta konusamazsın konusmayacaksın.tekrarlarsan patronı la konusmak zorunda kalıcam.diye. kimse aa eşinin teline mi bakıgosun aaa eşin demek ki mesafe koyamamıs demesin.öyle kadınlar var ki öyle hemcinslerimiz var ki ne tavırdan anlıyor ne surattan.yanaştıkça yanaşıyor.yalansa yalan deyin.

Silmese kızmayacak mıydınız. ne malum kızın uyarmak için aradığı.belki silmese unuttuğundan silmemiş olacaktı?
ben pek şnanmıyorum böyle seylere.o kadar düşğnmesin o kız eşinizi uyarmalar falan.kı bence yalan.baskası da arayabılırdı eşinizi. inanmayın derim arkafaşım.sevdiğiniz için de kocanıza kendinizi inandormayın sacma konularda. Ben eşimin iş telefonunda bi mesaj gördüm geçenlerde. ofistrki sektrter lanlı bi msj yazmıs.lan kelimesi var.msj attım.ben eşiyim sen x ile bu üslupta konusamazsın konusmayacaksın.tekrarlarsan patronı la konusmak zorunda kalıcam.diye. kimse aa eşinin teline mi bakıgosun aaa eşin demek ki mesafe koyamamıs demesin.öyle kadınlar var ki öyle hemcinslerimiz var ki ne tavırdan anlıyor ne surattan.yanaştıkça yanaşıyor.yalansa yalan deyin.

Valla bilemiyorum artık o kadarını

Bir tane kız arkadaşı var kız bizden 6-7 yaş küçük eşimle bu arkadaşı bir dönem aynı nokta da çalıştı şuan noktalar farklı.
Dün gece eşimi 04:30 ta aramış dün gece ikiside vardiyalı idi. Eşime müdür bizim noktadan çıktı sizin noktaya geliyor demek için aramış eşim öyle diyor.
Gelelim benim sinir olduğum nokta ya eşim aramasını silmiş ben a.. Online den bakrım eşim arama-mış.
Şimid dha çok yanlış anladım diyince özür diledi eşeklik ettim bida silmem dedi.
Fazla abartmadm peki diyince konu kapandı normal hayatımıza döndük peki dışarıdan bir göz olarak nasıl bakıyorsunuz?
Açıklasın çok üzüldüm.

Mesai saati içerisinde laklakta yapabilirler bence sıkıntı yok. Saat sabahın körü olması sebebi ile de siz yanlış anlamayın diye silmiştir. Bende konuşurum mesai saatleri içerisinde iş arkadaşlarımla telefonda, özel konuları hatta özel hatlarından konuşuruz. Ben abes bulmadım.

Kaç dk konuşulmuş? Daha önce/sonra bu konuşmalar devam ediyor mu?

Son düzenleme:
Mesai saati içerisinde laklakta yapabilirler bence sıkıntı yok. Saat sabahın körü olması sebebi ile de siz yanlış anlamayın diye silmiştir. Bende konuşurum mesai saatleri içerisinde iş arkadaşlarımla telefonda, özel konuları hatta özel hatlarından konuşuruz. Ben abes bulmadım.

Hayır genelde mesai saatleri içinde maksimum 2 dk.

Normalde hiç konuşma yok mesai saatleri içinde iki üç günde bir maksimum 2 dk genel olarak 1 dk

Açıklasın çok üzüldüm.

Arama sıklığına ve süresine bakın, belkide gerçekten sizi düşünerek sildi.

üşenmiyor musunuz online işlemlerden takip etmeye ya. temelli boynuna tasma takın adamın. her gördüğüne kadına kerkinir diye korkuyorsanız evlenemseydiniz.

Kimse konumu pek umursamadı galiba
ne yalan söliyim bazen face de çok alakasız insanlara bakarım sadece meraktan
eşim görüp rahatsız olur diye de silerim kafasına takmasın diye

bence eşiniz de o niyetle yapmıştır.. ben kötü bişey sezmedim
konuşmaları da saniyelerden ibaretmiş zaten

Silmesinden işkillendim doğrusu :işsiz:
Söylemeyip takipte kalsaydınız biraz ..
Takipte kalın derim telefona uygulama indirebilirsiniz konuşmalar kayıt altına alınıyor biraz sinsice ama :oops:

Bu suç olmaz mı? Yani benim eşim de olsa böyle bişey yapsa çok kızarım. Ve bence mahkemeye taşınsa suç olur diye tahmin ediyorum

online işlemlerden takip nedir biri bana anlatabilir mi ? Hiç bilmiyorum .Benim eşimde sağolsun çok kıskanç herşeyimi karıştırır. Ve konu sahibi karşı taraf için gerçekten berbat bir duygu . Kendinizi bu kadar yıpratmayın . Bir halt yerse seni kaybedeceğini bilsin yeter...

İs saatleri dışında arasam huylanirdim ama iş saatleri içinde aramış bunu pek sorun yapmazdim. Eğer Genel olarak kıskançlık sorununuz varsa esiniz tatsizlik çıkmasın diye silmiş olabilir . İçime nedense ters bişeyler yokmuş gibi bir his dogdu. Gene de sessiz kalın takip edin.

AĞZINA SAĞLIK:super:

online işlemlerden takip nedir biri bana anlatabilir mi ? Hiç bilmiyorum .Benim eşimde sağolsun çok kıskanç herşeyimi karıştırır. Ve konu sahibi karşı taraf için gerçekten berbat bir duygu . Kendinizi bu kadar yıpratmayın . Bir halt yerse seni kaybedeceğini bilsin yeter...
EVET YA NASIL YAPILIYOR

Eşinin online işlemlerine bir kere bile bakmadım. O da benimkine bakmamıştır. Baksa, ya bana güvenmiyor mu acaba diye düşünürüm.

Silmesi his olmamış ama fazla kıskançlık yapıyorsanız tepkinizden cekimistir. Bence buyutulecek bir durum degil. Güvensizlik yıpratır insanı sürekli bişey bulur muyum diye yaşamak çok zordur ya. Karşı tarafi da böyle önlemler almaya iter işte.

Back
X