• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin iş Arkadaşları?

Sana bu kadar rahatsızlık verdiyse eğer eşinle konuş derim ben
Tatlı dille konuşursun o zaman savunmaya geçmez bence
Kendi kendine senaryolar üretip acaba neler oluyor diye düşünmekdense eşinle konuş bence

çok normal.. sonuçta söyle düşün eşin eve geliyor akşam 3-5 saat oturuyorsunuz sonra uyku ama gün içinde en az 10 saat iş arakdaşlarıyla beraber vakit geçiriyor haliyle samimilik oluyor...
bence çok normal olabilir samimiyet..
bende iş yerinde arkadaşlarımla samimiyimdir ama kardeş gibi görüyorum onları..
farklı birşey olsa sen hissedersin zaten böyle samimi diye hemen aklıdna kötü şeyler geçirme..

evet iş yerinde neredeyse 12 saat berabersin aynı ortamdasın ister istemez çok şey yaşıyorsun samimi oluyorsun filan ama öyle eşine yok ben eşinin başbelasıyım bilmemne demek çok saçma bence ve eşinden önce bu bayanda suç çünkü inan ben çok gördüm bunlar resmen yapışıyorlar öğleyin hadi yemek ısmarla diye yapışırlar çıkışta bir yere gidelim diye yapışırlar bence bayanlarda da var suç sonuçta biz bayanız biraz daha edepli olmalıyız.

Evet ya ondan çok korkuyorum zaten yemege çıkıyorlar ögle arası arkadaşlarıyla.ya bu bayanlarda geliyosa en iyisi takibe almak ama nasıl 2 yaşında bebegimde var

Ben de geçen hafta hem de hergün öğlen yemeklerimi işyerinden arkadaşlarımla yedim. Erkekler de vardı aralarında. O zaman ben şimdi o arkadaşlara yapışan, sırnaşık biri oldum ve onları ayartmaya çalıştım; öyle mi? Perşembe günü de eşim bölümdeki arkadaşları ile dışarı çıktı yemeğe (eşimle birlikte iki erkek var diğerlerinin hepsi bayan). Şimdi o kadıncağızlar da eşime yapıştı; öyle mi?
Bu durumda evliliğimi gözden geçirsem iyi olacak...................

canım ya düşünüp düşünüp gaza getirme kendini..

tamam rahatsızlık duymanı anlıyorum çok haklısın gerçekten..sonuna kadar hak veriyorum sana
o kızın yaptığı hiç hoş birşey değil ama kendini yiyip bitirme böyle..

eşinle bi konuş bakalım ne diyecek senden gizlediği bişeyler varsa (ki inşallah yoktur) zaten belli eder kendini merak etme,üzme sen kendini..

bence bi sınırı olması gerektiğini, kadınların maalesefki bazen hem cinslerine karşı çok acımassız olabildiğini söyle.yalnz bunları söylerken ondan şüphe eder giibi değil, ilerde sorun yaşamamak için olduğunu ve onun seni erkeklerle samimi görmesinden duyabileceği rahatsızlığı söylemelisin.
tabi erkekler zeytinyağı gibi üste çıkmayı çok ii biliyolar.ne söylersen söyle bazısını.umarım eşin anlayışla karşılar sıkıntını :)

ben de geçen hafta hem de hergün öğlen yemeklerimi işyerinden arkadaşlarımla yedim. Erkekler de vardı aralarında. O zaman ben şimdi o arkadaşlara yapışan, sırnaşık biri oldum ve onları ayartmaya çalıştım; öyle mi? Perşembe günü de eşim bölümdeki arkadaşları ile dışarı çıktı yemeğe (eşimle birlikte iki erkek var diğerlerinin hepsi bayan). şimdi o kadıncağızlar da eşime yapıştı; öyle mi?
bu durumda evliliğimi gözden geçirsem iyi olacak...................

siz eşinizle anlaşmıssınız o size karışmıyor siz ona.eşine göre yanlış degil ama benim eşime göre bu yanlış.yanlış gördügü bişeyine yapması anormal.bu durumda evliliginize diyecek lafım yok.şırnaşıksınız ayartmaya çalışıyorsunuz da hiç diyemem.ben bu bayanı kasdettim tabiki el şakası yapan bi bayanla yemege gitmesini istemem. Hoş olmayan durumlara dönüşebilir. Bu forumda bile çok şey okudum.ne kadar kötü durumlar oluşmuş gördüm.ilk önce tedbirini alalım ki sonra üzülmeyelim.herşey için geç olabilir.

[ı]hoşlanmıyorum bu tür bayanlardan ve davranışlardan...[/ı]
[ı]böyle böyle başlıyo kimi zaman hatalar içinde art niyet yokken adamın içine sokanları var yani..[/ı]
[ı]bazen gerçekten art niyet olmadan böyle arkadaşlıklar oluyor ama,sonuç kötüde olabiliyor..ilgi oluşabiliyor ,zaaf istemszi gelişebiliyor..[/ı]
[ı]acıkça şunu söyleyeyim..[/ı]
[ı]bekarken benim hiç yakın ve samimi erkek arkadaşım olamadı,en başta kanka sohbeti,dertleşmeler vs ama bir bakıyorsun ki,sonunda sana ilgi duyuyor,ben her seferinde hep bunu yaşadım en[/ı]
[ı]güvendiğmden bile...hatta biri eşim oldu...çocugumun babası..[/ı]
[ı]ateş ve barut misali..[/ı]
[ı]olamıyor arkadaşlar..benim erkek arkadaşlarım bunu beceremedi..oysa yapım gereği asla laubali,cıvık ve teni tenime temasa izin vermem vermedim de,buna rağmen bunları yaşadım..ve artık kendimce biliyorum ki;yaşadıklarımdan sonra erkekten arkadaş olamıyor.. Istisnalar muhakkak vardır elbette...[/ı]

anlaşmak ayrı da temas meselesi garip geldi ama siz fazla üstelemeyin karpuz kabuğunu sokmayın eşinizin aklına( bu sözümden dolayı da yanlış anlamayın beni )

ARKADAŞLAR usturubu ile,seviyesini ,sınırını belirleyen,o ince ve hassas çizgiden şaşmayan kişileri tenzih ediyorum.. önemli olmak tavır ,hareket ,davranışlardır..bir kadın asil olmalı,asilliğini sınırı belirli olamalı..ister kadın ister erkek olsun..hele ki bir erkek ise ,evli yada bekar hiç sorun diil..sözkonusu olan durum kadın-erkek..bunların olduğu yerde net ve kesin konuşmak doğru diil..insanın aklına gelmeyen başına geliyor bu hayatta..bu denli yakınlıklar ,tehklikeli kadın -erkek ilişkilerinde...ama bu arkadaşlıkları tüm meziyeti ve asilliği ile yaşayan insanlarda elbette var..belirliyici olan,kişinin karakteri ,niyeti,tarzı ,tavrı ve yaklaşımlarıdır...ama özellikle bi r bayan çok daha titiz davranmalıdır bu durumlarda..''ben kocanın başının belasıyım'' diyebilecek kadar ,pervasız,itici, sınırsız ve pişkin olmamalı...

Hiç bir iş arkadaşımla samimi olmadım..
Arada hep bir mesafe vardı , ve olmalıydıda..
Hanımlı ve beyli hitaplar vardır..
Heleki ben normalde hiç bir nomal erkek arkadaşımla sevgilisi yada eşinin yanında 'baş Belasıyım' onun gibi cümleler kurmam..
Kimsenin kurmasınada müsade etmem..
Eğer rahatsız olduysanız bunu eşinize güzel bir dille anlatın..
Hoş ben olsam güzel bir dil pek kullanmam ama..

niet çok önemli bu tarz ilişkilerde ama niyeti saf olan var olmayan var insanlık hali normal bulmadım ben..iş ortamımda eşini aldatan bi iş arkadasım var ve o adamdan iğreniyorum her kıza dokunmadan gecmez mutlaka omzumuza bi dokunur asla onla cıkılan toplu yemeklere eglencelre gitmedim diger bekar arkadaslardan samimi olduklarımı da uyardım...evet benim de iş ortamında cok samimi oldugum insanlar var erkek olanlar da var ama ben pek dokunmam ve gereksiz bulurum erkek evlise zaten uzak duracaksın ..şahse o kızın oynak bi tip oldugunu düşünüyorum ne demek eşinizin başbelasıyım ya böyle yılışık ............lara sinir olurum eşinizle konuşun mesafeyi korusun her sey karşılıklı uzak durursa uzak dururlar ondan da..

__Rouge__ sana katılıyorum ve kadın- erkekten dost ve arkadaş olamicağını olduğu taktirde tehlikeli olucağını bi kere daha söylüyorum..
ateş barut misali...

Açıkçası bende kızmasam da tedirginlik duyardım ama şu da bir gerçek ki günümüzde iş ortamları artık geçmiş zamanlara göre daha samimi. o yüzden art niyet olmaması muhtemel. bence eşini üzme bu konuda. tedbirli olursun eğer siçine kurt düştüyse . selamlar...

Ben de geçen hafta hem de hergün öğlen yemeklerimi işyerinden arkadaşlarımla yedim. Erkekler de vardı aralarında. O zaman ben şimdi o arkadaşlara yapışan, sırnaşık biri oldum ve onları ayartmaya çalıştım; öyle mi? Perşembe günü de eşim bölümdeki arkadaşları ile dışarı çıktı yemeğe (eşimle birlikte iki erkek var diğerlerinin hepsi bayan). Şimdi o kadıncağızlar da eşime yapıştı; öyle mi?
Bu durumda evliliğimi gözden geçirsem iyi olacak...................

Tinkerbellcim simdi bu yazdiklarin olayi tamamiyle farkli bir boyuta cekmektir...:delphin:

Burda hicbirimiz is arkadaslarimizla ögle yemegi yemek veya ayak üstü sohbet etmek vs. vs. yanlis oldugnu falan söylemedik...
Bende kac defa erkekli kadinli bir sekilde is arkadaslarimla yemegede gittim, sohbet ettim hatta is disinda bile onlarin noel eglencelerine katildim aksam yemegine gittim...benneyaptımki

Lakin burda olay bu degil, olay su:
Düsünki esin bunlari kendi yapinca cok normal görüyor hatta ileriye gidip el sakalarina varana kadar laubali oluyor lakin sen bir erkek sinege selam versen sana kiziyor ve iste evli insanlar dikkatli olmasi lazim, böyle seylere meydan vermemesi lazim falan diyor!!
Asil nokta bu bence...Dedigmi yap ama yaptigmi yapma!! iste bu olmadi, nereye kadar inandirici olabilirki böyle bir insan...mirmirmirmir

Hem sammimiyetin dozuda önemlidir kanimca, Is yerimde hepsi alman ve erkekli kadinli olduklari halde cinselik icerikli espiriler yapmak onlar icin problem degil, fakat ben bundan cok rahatsiz oluyordum, yine böyle iclerinden biri basladi bu sekilde bir espri yapmaya
Lüften benim yanimda bu tür sakalar yapmayin, yapmak istiyorsaniz söyleyin ben diger odaya geceyim dedim....Cünkü anladimki ben buna müsade edersem yarin öbür gün banada böyle laubali igrenc sakalar yapacaklar, belki esim beni isten almaya gelidiginde görecek duyacak hemen tavrimi koydum...:kahve:

O oldu bir dahada yapmadilar:1closedeyes:...Demek istedigim samimi olupta yinede arasinda resmiyet birakan insan her zaman daha kazancli olur...a.s

Son düzenleme:
Samimiyetinin de bir siniri olmali bence
Ne o el sakalari falan ?kadin da acayip simarik laubali seven biri gibi
hiç sevmiyorum boyle tipleri
esine açik açik hoslanmadigini soyle, anlat...
ikinciside ben senin yerinde olsam, isyerine arada bir surprizler yapardim
hem o kadina inat, hemde esin anlasin neler yapabilecegini

arkadaşlar geçcenlerde eşimin iş yerine gittim bi kızla ayakta sohbet ediyordu.sordugumda iş hakkında bişey sordu dedi.yani cevaplamayayımmı dedi. sonra ne göreyim eşimin evli erkek iş arkadaşı o kızla kafa kafaya vermiş resmen elleri deyiyo vucutları deyiyo cep telefonundan bişey bakıyorlar.dün eşimle çarşıya çıktık.eşimin kız arkadaşı arkadan eşimi dürtükledi.naber ya filan dedi.sonra eşim beni o kızla tanıştırdı kız banaa diyorki ben eşinin baş belasıyım. ne demek şimdi bu çok sinir oldum.acayip kıskandım.kızlar ben hiç bir işte çalışmadım.iş ortamını bilmiyorum. bu kadar samimiyet dogrumu sizce?yoksa rahatsız oldugumu eşimle konuşmalımıyım?

canim is ortaminda tabi ki erkek ve kadinlar arkadaslik eder ve sakalasirlar.
ancak evli olan insanlar her zaman biraz daha dikkatli olmak zorundadir.
el kol temasli sakalar normal degil ve hos karsilanmaz.
rahatsiz olmakta haklisin.
ancak aralarinda bir sey olsa senin yaninda boyle samimi davranamazlar diye dusunuyorum.
anladigim kadariyla esinin is ortami cok lacka ve kiz da nasil davranacagini bilmeyen cahil birisi.
esinle konusmakta zarar yok arkadasligini bitirmesin tabi ama fazla laubali davranmasi yakisik almaz.:mymeka:

bnm yetiştirilmeme göre bana hiç normal bir davranış gelmiyor
sadece eşinize şöyle diyebilirsiniz
sen bu kızla çok samimi olma
iş dışında hiç bişey konuşma diye

Back
X