Ikisi kavga etmis cnm öteki geldi anlatti sanki kendisi dedikodumu yapmamis gibiSiz bu dediklerini kimden duydunuz?
Bende oyle istiyorum ama cok kafama taktim.ben hicbir zaman kimseden birsey beklemem güleryüzdür istedigim asla da laf etmem cok kirildimBir daha cagirmayin muhatab olmayin
Ikisi kavga etmis cnm öteki geldi anlatti sanki kendisi dedikodumu yapmamis gibi
Kim kendi dedigini anlatir ki ...konusu gectiginde su kadar bilezigim var demistim onun bile lafi olmus.hani gormedik ya hic demisler resmen ne konustuysak sohbet arasinda cimbizla cekmislerKendi dediklerini de anlatti mi yani?
Belki de sizden de dedikodu alip karsi tarafa goturecektir.
Bence yorum yapmayin.
Cunku aalinda kendi fikrini diger kadin soylemis gibi soyluyor yani iftira atiyor da olabilir.
Daha birsuru seyler demisler hadi beni sevmemis olabilirsiniz ama nimete laf etmek niye...o konuda yalan soyledigini sanmiyorum ama dedikoducunun teki ztn anlatanda ötekininde pek farki yokmus
Fesatlik işlemiş içlerine cok sükür ayni lojmanda degilim onlarlaBence ikisinden de uzak durun çok çirkef be entrikalı insanlar belli. Bi daha da çağırmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?