Eşimin iş arkadaşlarının eşleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lasya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence o kişinin soylediklerine de pek itimat etmeyin. Düzgün biri olsa yaninda konuşulmasına izin vermezdi zaten. Belki de bi sey demediler bile sizin de tartismaniz için yalan söylüyor olamaz mi?
Mükemmel tespit

aman ederlerse etsinler boşver. hem sen nerden duydun ?
belki sana anlatan yanlış söyledi
ay takılma böyle şeylere...

Ne ayııp!!! terbiyesizlik yapmış arkadaşınız
Aralarındaki konuşmayı nasıl getirip te söyler derhal hepsi ile kesin arkadasliginizi
Sonrasında görüşmek isterlerse de ben beceriksizmisim arkamdan konusamayin diye yapistirin cevabı
Ben bile sinirlendim hepsini yolasim geldi

Evde ne varsa o ikram edilir bide bebek varmış anlayışlı olmaları lazımdı arkanızdan dedikodu yapmışlar terbiyesizler!!!

Bence en basta sana laf tasiyana mesafe koy.
Digeri ne demis nasil demis bilmiyorsun. Belki birsey demedi bile...

Bence en basta sana laf tasiyana mesafe koy.
Digeri ne demis nasil demis bilmiyorsun. Belki birsey demedi bile...
Onunda birşeyler dediği belli canım .anlattığı gün başka bir arkadasta konum etiketi yapmıştık ondan sonra dedikodumu yapmayinli birşeyler paylaşmaya başladı.

Ayy, konussunlar bırak.O dillerini eşşek arısı yesin emi!Pabucumun kadınları.Beğenmemişlerse kafalarına poşet geçirsinler,magaza poşeti.

Bu tarz insanlardan bırak eşinin iş arkadaşının karısı olmasını akraban dahi olsa uzak duracaksın bugün gelir sana bunu bunu dediler der yarın da diğerine gider seni kötüler böyle insanlarla arana koy mesafeni sen çocuğunla ikram hazırlamışsın hadi onu geçtim nimete saygısı olmayanın insana hiç olmaz zıkkım yesinler

Bosverin takmayin bile ogrendiginiz iyi olmus kimi adam yerine koyup koymucaginizi bilirsiniz en azindan . Boylelerini eve almamak lazimda isteee ...

Sofraya koyduklarima laf demişler begenmemisler.başka şey koyaymisim.ben yemek mevzuunu takıldım sadece hazirlamasaydim keşke hiç
Yaptıkları terbiyesizlik. Böyle insanlar için can sıkmaya Hele uykusuz kalmaya değmez. Siz umursamadıkça daha deli olurlar. Boşverin.

insanın dogasında var eleştirmek arkadan konuşmak davet edilirseniz gitmeyin cagırmayın sahsen iş arkadaslarını eşlerini cagırmazdım ben hayır samımı değilizdir zaten..

Hiç takmam ardımdan konuşanı yüzü olan gelir yüzüme der diyemeyecek kadar yüzsüz birini ne kadar önemsenebilirnirse o kadar
Sana laf taşıyanada itibar etme dürüst olsa zaten birinin lafını diğerine taşınmaması gerektiğini bilirdirdi kendi çapında arkandan laf edenden daha büyük hata laf taşımak
çok gereksiz tipler yah

Ya vallah ben anliyorum sizi bende oglumla beraber cok zorlaniyorum hazirlik yapmakta. Ama belki de o kadin yalan söylüyordur sonucta kendi kulaginizla duymadiniz eger dedikleri gercek ise ben yerinizde olsam birdaha muhatap olmazdim

Kücük bir cocukla misafir agirlamanin ne kadar zor oldugunu bilirim. Yaptiklari sey cok terbiyesizce. Bir daha evine alma öyle insanlari.

Açıkçası neyi nasıl hazırladığınıza bağlı.

Ben insanlık hali evde yemek yoktur, hastadır filan der geçerim. Ama bir tanıdığım var mesela, öyle bir çay yapar ki bulaşık suyu sanar insan. Öyle bir yemek ikram edişi vardır ki yemeden kaçmak isterim. Ve gittiğimde çayını bile içmem.

Tam olarak neyi nasıl ikram ettiniz merak ettim açıkçası bütün olarak yorum yapabilmemiz için.

Ne hazırladınız ? Nasıl koydunuz ? Bu da önemli

Bende gecenlerde bebek gormeye gittim bayat cerez koydu kadın oyle boyle degil kocasının koltuk altı 1 karış terdi kadın pijamalarla saatlerce ha uyandı ha uyanıcak otturdular uyanmadı bebek cok şaşırdım
Evlerinin karşısında enbüyük marketten var pastane var hepsini geçtim pastayla börek götürdüm onları çıkartabilirdi bir daha asla gitmem ama kimseyede anlatmıyorum bunu

Kisir,sigara boregi,biskuvili tatli yanina da tursu domates zeytin falan koymustum canim.hayir bayat hic birsey koymadim.giysimde gayet ozenlidir

Kisir,sigara boregi,biskuvili tatli yanina da tursu domates zeytin falan koymustum canim.hayir bayat hic birsey koymadim.giysimde gayet ozenlidir

Bebekli biri için gayet iyi bi ağırlama
Okadar laf söylemişlerde bişey alıp getirdiler mi ?

Boşver bir daha ikisiyle de görüşme. Ben de zamanında aynı hataları yaptım. Sırf eşimin hatırına görüştüm evimi açtım. Ne hazırlıklar yaptım uğraştım. Bir haftasonum vardı onlar için harcadım. Eşimin evde olduğu dinleneceği günler adamı evden yolladım rahat etsinler diye. Sonuç olarak kocaları eşimin kuyusunu kazdı, karıları da eminim dedikodumu yapmışlardır şu an bir ikisi hariç görüşmüyorum. Hiç kafana takma. İnsan misafir gittiği evde önüne konulan şeyin bile dedikodusunu yapıyorsa o insan ciddiye alınacak biri değildir.

Gıybetcının tekı ıste neyı kafana takıyorsun esın zorla gorusturmuyosa :) bı fıkra varya : ıkı kadın sessızce oturuyolarmıs.. Iyı de yapsan konusurlar kotu de yapsan konusurlar. ( bu arada erkekler de dedıkodu yapıyomus bunu ogrenınce cok sasırmıstım. Iyy erkege de hıc hıc yakısmaz)

Ikisi kavga etmis cnm öteki geldi anlatti sanki kendisi dedikodumu yapmamis gibi

Kesin yapmamistir...

Gelip size anlatan yarin sizi o 3.kisiye kesin anlatacak. . Bosverin az gorusun hatta hic gorusmeyin ne lazim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…