- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
Mükemmel tespitBence o kişinin soylediklerine de pek itimat etmeyin. Düzgün biri olsa yaninda konuşulmasına izin vermezdi zaten. Belki de bi sey demediler bile sizin de tartismaniz için yalan söylüyor olamaz mi?
aman ederlerse etsinler boşver. hem sen nerden duydun ?Merhaba arkadaşlar iki gündür rahat uyuyamiyorum hakkimda konusulanlari cok kafaya taktimeşimin iş arkadaşlarinin eşleri oturmaya gelmisti ve yiyecek birseyler yapmistim (bu arada 20 aylikti oglum o soralar ve yapisik ikiz gibiydik.uykusuda pek yoktur) geldiler oturduk ,ettik hersey normal yani...tabiki arkamdan demedikleri kalmamis ya sizlere soruyorum hiç hazirlanan nimete laf edilir mi yada bnm terbiye anlayisim mi onlarla bir degil ??
Onunda birşeyler dediği belli canım .anlattığı gün başka bir arkadasta konum etiketi yapmıştık ondan sonra dedikodumu yapmayinli birşeyler paylaşmaya başladı.Bence en basta sana laf tasiyana mesafe koy.
Digeri ne demis nasil demis bilmiyorsun. Belki birsey demedi bile...
Yaptıkları terbiyesizlik. Böyle insanlar için can sıkmaya Hele uykusuz kalmaya değmez. Siz umursamadıkça daha deli olurlar. Boşverin.Sofraya koyduklarima laf demişler begenmemisler.başka şey koyaymisim.ben yemek mevzuunu takıldım sadece hazirlamasaydim keşke hiç
Kisir,sigara boregi,biskuvili tatli yanina da tursu domates zeytin falan koymustum canim.hayir bayat hic birsey koymadim.giysimde gayet ozenlidirNe hazırladınız ? Nasıl koydunuz ? Bu da önemli
Bende gecenlerde bebek gormeye gittim bayat cerez koydu kadın oyle boyle degil kocasının koltuk altı 1 karış terdi kadın pijamalarla saatlerce ha uyandı ha uyanıcak otturdular uyanmadı bebek cok şaşırdım
Evlerinin karşısında enbüyük marketten var pastane var hepsini geçtim pastayla börek götürdüm onları çıkartabilirdi bir daha asla gitmem ama kimseyede anlatmıyorum bunu
Kisir,sigara boregi,biskuvili tatli yanina da tursu domates zeytin falan koymustum canim.hayir bayat hic birsey koymadim.giysimde gayet ozenlidir
Ikisi kavga etmis cnm öteki geldi anlatti sanki kendisi dedikodumu yapmamis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?