Eşimin iş arkadaşlarının eşleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lasya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
En nefret ettiğim insan tipi.
Bir kez anlar ve rahatsız olursam asla ikinci kez kapımdan giremez böyleleri,bende gitmem asla.
Hiç hazzetmem böyle insanlardan şahsen.
Yerinizde olsam size bu lafı taşıyan kişide dahil görüşmem. Onunda doğruyu söylediğinin yada kendi fikrini diğerinin ağzından anlatmadığının garantisi yok. Hiç kafanıza takmayın. Evinize,eşyaniza,ikramınıza laf edebilecek insanları boşverin gitsin.

Arkadasım kulagınıza gelmeyebılırdıde.
Mesafe koyun
Ama cagırılırsanız esınızden ötürü iştirak edin ama ucından alıp bisey yemeyın alıp yemeyınama lafda etmeyın. Kocanızın ıs arkadaslarını belkı sılmeniz esinizin zararınadır.

Eşim yanimda canim kadinlarin işine karismaz boyle seylerde.sadece ben cok uzuldum kimsenin olmadigi bir memlekette 2 insanla goruseyim diyorsun onlarda arkandan laf ediyor
Fiziken uzak olsak ta yazışırız konuşuruz dertleşiriz kendini yalnız hissetme lütfen.
Buradan da özelden de sıkıldığın zaman yaz bebeğinle fotoğraflarınızı çek kendi dünyanı güzelleştirecek geliştirecek şeylerle uğraş
illa ki görgü sahibi kaliteli kendini geliştirmiş insanlarla zaman içinde karşılaşırsın o zamana kadar da seni eksiltecek insanlarla sırf birileri olsun diye muhatap olma lütfen.
Bebeğinle eşinle sağlıklı mutlusunuz bunu kimsenin enerjisinin düşürmesine izin vermemelisin.
Ayrıca seni gerçekten beğenmiş ve kıskanmış olmasalar onlardan aşağı olduğunu düşünseler o zaman yazık vah vah yapıp seninle tehlike arz etmediğini düşünerek iyi geçinirlerdi

Bende oyle istiyorum ama cok kafama taktim.ben hicbir zaman kimseden birsey beklemem güleryüzdür istedigim asla da laf etmem cok kirildim
insanlara güvenmemek lazım hemen . öesela sana bu lafı tasıyana hiç güvenme. nimete zaten laf denmez bosuna dsünme kendi bayagılıkları

Bende oyle istiyorum ama cok kafama taktim.ben hicbir zaman kimseden birsey beklemem güleryüzdür istedigim asla da laf etmem cok kirildim
Valla iyi ki böyle tiplere özenli bezenli bir sofra kurmadığıma sevinirdim zaten hak etmemişler der geçerdim

Daha birsuru seyler demisler hadi beni sevmemis olabilirsiniz ama nimete laf etmek niye...o konuda yalan soyledigini sanmiyorum ama dedikoducunun teki ztn anlatanda ötekininde pek farki yokmus
Ne demişler hiç beğenmedik çok çirkindi falan mı bir de menüde ne vardı da beğenmemiş haspalar

Merhaba arkadaşlar iki gündür rahat uyuyamiyorum hakkimda konusulanlari cok kafaya taktim :KK64:eşimin iş arkadaşlarinin eşleri oturmaya gelmisti ve yiyecek birseyler yapmistim (bu arada 20 aylikti oglum o soralar ve yapisik ikiz gibiydik.uykusuda pek yoktur) geldiler oturduk ,ettik hersey normal yani...tabiki arkamdan demedikleri kalmamis ya sizlere soruyorum hiç hazirlanan nimete laf edilir mi yada bnm terbiye anlayisim mi onlarla bir degil ??
Ohhooo canım kardeşım haram etmek gunah olmasa ben bazılarına haram ederım ama ınsanlar nankör

O diğerleriyle küsüp yaniniza gelen kara kediye pek kulak asmayın belli ki ortaliği kiziştiracak uygun mertebe mesafeyi deneyin .Komple o kara kedide dahil.

Cok sagolun arkadaslar fceden iki tane paylasim yaptim anlarlar diye ama ne yüzsüzlüktür ki ikisini de beğendiler...
☆peygamberimiz yemege asla laf etmezdi ilk paylastigim.
☆digeride sizinde dediginiz gibi benim hakkimda soylediklerini bana yetistiriyorsun ama bunlar konusulurken sen nerdeydinli bir yaziydi...

Ben olsam sana anlatani kovar cok iyiysrn konustugunda sudtursaydin derdim kalitesiz insan
Baska bir arkadastaydik canim anlattiginda kendi evimde degil.susturmak yerine ne konustularsa hakkimda gayet rahat dinledim.kendi sanki orda degilmiste dedikodu tek yapiliyormus gibi anlatti ☺

Takmayın kafaya ama görüşmeyin sık sık.. küçük yerde yaşıyorsanız sadece kadınların değil erkeklerin de en büyük hobisi oluyor dedikodu gıybet bir yerden sonra :( küçük yerde yaşıyorum da ordan biliyorum :olamaz:

Takmayın kafaya ama görüşmeyin sık sık.. küçük yerde yaşıyorsanız sadece kadınların değil erkeklerin de en büyük hobisi oluyor dedikodu gıybet bir yerden sonra :KK43: küçük yerde yaşıyorum da ordan biliyorum :olamaz:
Allah yardim etsin canim kucuk yerde de yasadim ama bunlar gibisini gormedim

Merhaba arkadaşlar iki gündür rahat uyuyamiyorum hakkimda konusulanlari cok kafaya taktim :KK64:eşimin iş arkadaşlarinin eşleri oturmaya gelmisti ve yiyecek birseyler yapmistim (bu arada 20 aylikti oglum o soralar ve yapisik ikiz gibiydik.uykusuda pek yoktur) geldiler oturduk ,ettik hersey normal yani...tabiki arkamdan demedikleri kalmamis ya sizlere soruyorum hiç hazirlanan nimete laf edilir mi yada bnm terbiye anlayisim mi onlarla bir degil ??
terbiyesizlik.
bu lafı size getiren kimse o daha terbiyesiz yalnız . lafı getiren kişi ile görüşmeyi kesin .

Back
X