- 30 Ocak 2013
- 998
- 646
- 133
Çektim cnm elimi ayagimi hepsinden kac gun uykusuz kaldigima degmeyecek kisilermis malesefterbiyesizlik.
bu lafı size getiren kimse o daha terbiyesiz yalnız . lafı getiren kişi ile görüşmeyi kesin .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çektim cnm elimi ayagimi hepsinden kac gun uykusuz kaldigima degmeyecek kisilermis malesefterbiyesizlik.
bu lafı size getiren kimse o daha terbiyesiz yalnız . lafı getiren kişi ile görüşmeyi kesin .
nimete tabiki laf söylenmez ama eslriniz aynı statüdeyse durumunuz nasıl bilmiyorum cok iyi farzedelim ikramlarda ucuz görünümlü seyler yapmıssıanız lafını yapmıslardır hani biz neler yaptık o bize yapmadı yada degerimiz bu muydu yani durumu iyi ama güzel seyler yapmamıs diyeeMerhaba arkadaşlar iki gündür rahat uyuyamiyorum hakkimda konusulanlari cok kafaya taktimeşimin iş arkadaşlarinin eşleri oturmaya gelmisti ve yiyecek birseyler yapmistim (bu arada 20 aylikti oglum o soralar ve yapisik ikiz gibiydik.uykusuda pek yoktur) geldiler oturduk ,ettik hersey normal yani...tabiki arkamdan demedikleri kalmamis ya sizlere soruyorum hiç hazirlanan nimete laf edilir mi yada bnm terbiye anlayisim mi onlarla bir degil ??
Durumumuz iyi canim...ucuz gorunumlu derken hicbir yiyecek icin bu tabiri kullanmam 10-20 cesitte ikram hazirlamak nedir yahu 1.5 yasindaki bebeyle.belirtmistim oglumla yapisik ikiz gibi yasadigimizinimete tabiki laf söylenmez ama eslriniz aynı statüdeyse durumunuz nasıl bilmiyorum cok iyi farzedelim ikramlarda ucuz görünümlü seyler yapmıssıanız lafını yapmıslardır hani biz neler yaptık o bize yapmadı yada degerimiz bu muydu yani durumu iyi ama güzel seyler yapmamıs diyee
size demiyorum ama mesela bizde oturmalar yaptık annemin bazı akrabaları mesela annem 10 20 cesıt yaparken yada diger akrabalar 3 5 uyanık az mazemeyle az cesit yapardı ama bizim yaptıklarımızı ayıla bayıla yer 1 tabaka daha isterdi ama kendisi hic güzel seyler yapmazdı gibi yanii
o zaman ya kabul etmicektin misafirleri yada netten bakıcaksın böyle seyler yapan yerler var ordan biraz sparis edicektin mahcup olmak istemiyosanDurumumuz iyi canim...ucuz gorunumlu derken hicbir yiyecek icin bu tabiri kullanmam 10-20 cesitte ikram hazirlamak nedir yahu 1.5 yasindaki bebeyle.belirtmistim oglumla yapisik ikiz gibi yasadigimizi
Mahcup oldugumu dusunmuyorum ben yapabildigimi yaptim. hoş sohbet muhabbete deger veriliyor saniyorum herkesi kendim gibi.hazirlananlarin bir onemi yok benim icin kusura bakmayino zaman ya kabul etmicektin misafirleri yada netten bakıcaksın böyle seyler yapan yerler var ordan biraz sparis edicektin mahcup olmak istemiyosan
herkez faklı iste sen hos sohpet dersin ama bana yada onlara yada baskasına göre izzeti ikram cok olmalı misafir pesimde pervane olmalı derim madem cocugun sürekli kocagından nasıl hizmet ettin hem sen gerilmissin hemde misafirler keske cagırmasaydınMahcup oldugumu dusunmuyorum ben yapabildigimi yaptim. hoş sohbet muhabbete deger veriliyor saniyorum herkesi kendim gibi.hazirlananlarin bir onemi yok benim icin kusura bakmayin
arkadasim senin mantigindalarmis malesef yemek icmekmis dertleri.boyle olduklarini bilseydim zaten cagirmazdim diyorum anlasilmayacak birsey yok konumda.yazilan herseyi okursan suan ikisinin kavgali oldugunu ve birbirlerini de yerden yere vurduklarini gorursun.asil sıkıntı kişilikleriymiş meger.ikram icin masayi hazirladim zaten hersey ortadaydi oglumda gelenlerin cocuklariyla oynadi o siradaherkez faklı iste sen hos sohpet dersin ama bana yada onlara yada baskasına göre izzeti ikram cok olmalı misafir pesimde pervane olmalı derim madem cocugun sürekli kocagından nasıl hizmet ettin hem sen gerilmissin hemde misafirler keske cagırmasaydın
nimete tabiki laf söylenmez ama eslriniz aynı statüdeyse durumunuz nasıl bilmiyorum cok iyi farzedelim ikramlarda ucuz görünümlü seyler yapmıssıanız lafını yapmıslardır hani biz neler yaptık o bize yapmadı yada degerimiz bu muydu yani durumu iyi ama güzel seyler yapmamıs diyee
size demiyorum ama mesela bizde oturmalar yaptık annemin bazı akrabaları mesela annem 10 20 cesıt yaparken yada diger akrabalar 3 5 uyanık az mazemeyle az cesit yapardı ama bizim yaptıklarımızı ayıla bayıla yer 1 tabaka daha isterdi ama kendisi hic güzel seyler yapmazdı gibi yanii
karsılık beklemek degil aynı sekılde deger görmek konuyu benim üstümden yürütme ben sadece kendi fikrimi söyledim budakıler gibi kendimi saklamam neyse onu yazarım 10 sayfa sizden yana yorum geldide ben yazıncamı degisik olduNe kadar ilginçsiniz siz misafirlerinize ikram yaparken bir karşılık bekleyerek mi yapıyorsunuz? 10-20 çeşit yapmak görgüsüzlük değilde 3-5 çeşit yapmak mı uyanıklık?
Gorusmuyorum canim merhaba merhaba zaten dedikoduyu ikisi küsünce baska bir arkadastayken anlattine kadar ayıp yaptıklarıböyle insanlar var maalesef..
Gelip sana öbürünü kötüler , sonra gidip onunla canım cicim olur..
Kesinlik güvenme ve ağızlarına laf verme.Sana bir şey katmıyorsa, hayatına bir artısı yoksa çıkar hayatından gitsin.
Görüşme![]()
eğer görüşürsen de biriyle konuştuğunu öbürüne anlatma..
Misafir dediğin hoş sohbete gelir , hal hatır sormaya gelir.. kaç çeşit ne yapmış diye sayıp laf ediyorsa zaten fesatlar belli yani..
Çay ikramini ben yaptim canim cocugum cocuklarla oynarken ve masadaydik diyorum tabak canak hersey ordaydi. Kisir,sutlu tatli,sigara boregi ve tursu domates salata zeytin falan vardi yemek icin.senin icin az anladigim kadariyla ikramim ama kusura bakma yapisik bi cocugun olursa anlarsin canim bazi seyleirn ne kadar zor oldugunukarsılık beklemek degil aynı sekılde deger görmek konuyu benim üstümden yürütme ben sadece kendi fikrimi söyledim budakıler gibi kendimi saklamam neyse onu yazarım 10 sayfa sizden yana yorum geldide ben yazıncamı degisik oldu
merak ediyorum cay ikramını kim yaptı cocugun kucagınsa sürekli mız mızsa misafirlerde rahatsız olmustur
bak bende misafir cok sevmem ama biri bana gelicekse 1 kusur bile bulamamalı ne icicek ne hizmet konusunda durumun varsa o gun yarım gunlugune bi gündelikci cagırsaydın tabakları hazırlasın cay koysın diye yada gelicekleri önceden belliydi bazı seyler önceden hazırlanır borek sarar atarsın sarmam sarar atarsın mozaik pasta yapar atasın pogca yapar atarsın salata icinde bi patates salatası bi arpa sehriyeli mısırlı salata mesela bi cay yapmak kalır
bi insanın durumu vardır tamammmı hazırlamazo zaman alınırım ama yoktur zaten ben kendim yapar getirriim üzülmesin diye
simdi ben birine haberli gittim mesela diyorum bana köy keki vardır yumurtalı koca fırın tepsisinden yaparlar eskiler yumurta kokar les gibi benim önüme onu koyarsan kendi degerini ortaya cıkarırsın mesela diyorum sahsi bisey degil bu ama sen kavgaya ceviriyosun isi
iste o yuznde ne misafir agırlıcak yapısık cocugu olan neden misafirlige gidicek annem hep der ben siz buyuyene kadar ne mevlütd egittim ne güne katıldım diyeÇay ikramini ben yaptim canim cocugum cocuklarla oynarken ve masadaydik diyorum tabak canak hersey ordaydi. Kisir,sutlu tatli,sigara boregi ve tursu domates salata zeytin falan vardi yemek icin.senin icin az anladigim kadariyla ikramim ama kusura bakma yapisik bi cocugun olursa anlarsin canim bazi seyleirn ne kadar zor oldugunu
iste o yuznde ne misafir agırlıcak yapısık cocugu olan neden misafirlige gidicek annem hep der ben siz buyuyene kadar ne mevlütd egittim ne güne katıldım diye
eskiler ne güzel söylermiş 'bir fincan acı kahvenin 40 yıl hatırı var' diye.iste o yuznde ne misafir agırlıcak yapısık cocugu olan neden misafirlige gidicek annem hep der ben siz buyuyene kadar ne mevlütd egittim ne güne katıldım diye
Tmm arkadasim evden cikmam dedigim gibi ben herkesi sohbet muhabbet icin geliyor saniyorum ama senin dusuncelerinle oyle olmadigini anladimiste o yuznde ne misafir agırlıcak yapısık cocugu olan neden misafirlige gidicek annem hep der ben siz buyuyene kadar ne mevlütd egittim ne güne katıldım diye