- 10 Ekim 2014
- 33.350
- 150.524
- 798
- Konu Sahibi goodhearted
Yıllardır aynı odada bir erkekle çalışıyorum. O eşine anlatamadığı veya eşinden yakındığı dertlerini bende aynen eşime anlatamadığım veya eşimden yakındığım dertlerimi birbirimize anlatır dertleşiriz. Akşamları gerekirse konuşuruz şakalaşırız. Hatta watsapp grubumuz var epey bir geyik yaparız.
Ama mayamız bozuk olmadığı için birbirimize yan gözle bakmadık.
Peki mayamız bozuk olsa ne olurdu? Zincire vursalar, masalarımızın arasına çelikten duvar örseler gene ne halt edeceksek ederdik.
Ben bazı yorumları anlayamıyorum. Yorumlarda ki, laçkalık, gevşeklik vs tarzı yorumlarla tanımadığınız kişileri yargılamak ne güzel yahu.
Bir erkekle bir kadın dost olabilir, sırdaş olabilir ama mayaları bozuksa eşlerini sadece iş arkadaşlarıyla değil gördükleri her dişi veya erkekle aldatma meyilli olabilirler.
Bunun dertleşmekle bir ilgisi yooookkkk. Bunun kişilerin kişilikleri ile ilişkileri var.
Ben bu "eşime anlatamadiklarimi anlatiyorum" olayini çok cirkin buluyorum. Insanin eşine bile anlatamayip elin adamina anlatacagi ne olabilir?
Eşimin sevmedigim huylarini kendisine gayet söylüyorum ben. Gidip başkasiyla çekistirmek nedir? Iş yerinde esim benim hakkimda olumsuz konuşsun istemezdim başkalarina.
Aldatmiyor olabilirsiniz ama şu yaşadiginiz cok hoş bir durum değil bana göre. Dişarda erkek değil, kiz arkadaslarima bile evimin içini anlatip eşimden yakinmam ben. Ufak tefek yankinmalar olsa eşinizle paylaşmaktan cekinmezdiniz herhalde.