Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyide eşinizin ne cesaretle size sarışın bomba gibi bir kız diyor. sanki sekreter değilde sevgili yapmış gibi.kızlar esim iş yerıne unıversteden cok guzel bı kız almıs ve bana dedıkı sarısın bomba kız dedı kızı gordum cok rahat alımlı ve guzel sımdı bu durumda ben nasıl bır yol ızlemelıyım esim kızı cok ovuyor sızce bu normalmı
acınacak bişey yok emin olun kız da farkındadır güzelliği için işe alındığının öyle ağzının suları aka aka bakan bir tek sizin eşiniz değildi bugüne kadar neler yaşamıştır kimbilir![]()
ve sunuda ekleyeyım esimin kızı ıse alıs amacı musterılerı cektırmek ıcınmıs
bagırdım cagırdım tabı dogal olaraktan pis pis sırıtıyor dahada sınırlendım annem hayırlı olsun eleman almıssın dedı esım ne dese begenırsınız yakaladım bı tane afet dedı ama bu fast fod tarzı bı yer sekreter yanlıs olsu eleman dıyeyım
bagırdım cagırdım tabı dogal olaraktan pis pis sırıtıyor dahada sınırlendım annem hayırlı olsun eleman almıssın dedı esım ne dese begenırsınız yakaladım bı tane afet dedı ama bu fast fod tarzı bı yer sekreter yanlıs olsu eleman dıyeyım
karınızı doyurmaya gideceksiniz ve 'gel abi şurdaki eleman güzel ordan yiyelim' der mi insan ya![]()
karınızı doyurmaya gideceksiniz ve 'gel abi şurdaki eleman güzel ordan yiyelim' der mi insan ya![]()