Bey kelimesini kullanmadan direk ismiyle istiyor heee akannehiralsanaalsanasmile, aklından zorumu var bu kadının. Arkadaşı değilsin bişe değilsin nasıl ismiyle istersin adamı:mymeka:
Arkadaşım sende bir daha eşini ismiyle isterse itinayla bozarsın o küçük hanımı., ve ayrıca eşinin maillerine de senin baktığınu bilsin, uyuz şeyalsanaalsanasmile
Bencede imalı olarak konuşabilirsin.
Eşinin ismini söylediğinde x bey henüz gelmedi diyebilirsin.
Mail atarım dersede evet ben bakıyorum maillere iletirim seve seve diyebilirsin..Ama mutlaka belirt bunu;anlasın.
Ben de eşimle bir dönem aynı şirkette çalıştım. Hatta o benim müdürümdü. Bazen bazı salak kendine pay çıkarmaya çalışan hanımlar oluyordu. Bey olarak istemedikleri zaman telefonda şakayla karışık ne o askerlik arkadaşımısınız diyordum. Sen de böyle şakayla karışık bozarsan biraz daha haddini bilmesini sağlayabilirsin. Ama sakın kıskançlık krizlerine girip eşine bunu yansıtma ve hatunla da çok yüz göz olma sonuçta iş yapıyorsunuz canım.
canım arkadaşım aradağında ismen istedi bende sonuna bey diyerek yok dedim yokmu die gene eşimin ismini söyledi söylicem maillerine baktımı birara laf sırasında
Ayy bende çıldırırdım valla bu durumda, bencede mailleşiyoruz dediğinde biliyorum zaten hanımefendi ben bakıyorum maillere de, bana X i bağla dediğinde burda X diye biri yok "X Bey" var onu bağlayabilirim de. Psikolojik çökertmek istiyosan saç rengin ne kadar mat , epeydir kestirmiyomusun çok kötü olmuş falan de :), yüzünde kırışmış şekerim falan de ne bilim :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?