eşimin işi ile ,ilgili bir problemim var

brcsrkn

annesinin kuzusu
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
847
7
96
arkadaşlar ben eşimle birlikte çalışıyorum ve bir müşterimizin sekreteri beni acayip rahatsız ediyor kadın evli ama tavrına sinir oluyorum mesela birgün arıyor bey kelimesini kulanmadan eşimi soruyor bana söyle deyince yok mailleşiyoruz diyip mail atarım şimdi diyor gizli bişey der gibi ama zaten eşimin mailerine ben bakıyorum ve onun attığı mailleri ben söylüyorum eşime ama o salak bunu bilmiyor bir gizlilik yaratmaya çalışıor bu kadına tatlılıkla haddini nasıl bildirebilirim eşime söyledim onun davranışlarını sevmiyorum mesafeni koru die aklında olmayan bişeyi sürekli konuşup aklına sokmak istemiyorum
ki kıskanç değilim kafamda kıskançlık yaratmıyorum sadece biz kadınların algısı yüksek ama erkeklerin okadar hassas değil sizce ne yapıyım da haddini bilsin bu salak enbuyukkk:

kızlar dayanamadım eşime söyledim ben ona dersini vericem dedi bende sakın belli etme dedim ama ben hala osalak kadına sinirliyim konuşma tarzınıda söyledim sana herkes isimle hitap etsede bi seviye belirtelek hitap ediyor bu sen kimsinkiye getiriyor konuşuyor die anlattım eşimin inanın öyle bi şeyle alakası olmaz başka bi kadın olayı falan hatta önce kendime saygısızlık der

Bey kelimesini kullanmadan direk ismiyle istiyor heee akannehiralsanaalsanasmile, aklından zorumu var bu kadının. Arkadaşı değilsin bişe değilsin nasıl ismiyle istersin adamı:mymeka:

Arkadaşım sende bir daha eşini ismiyle isterse itinayla bozarsın o küçük hanımı., ve ayrıca eşinin maillerine de senin baktığınu bilsin, uyuz şeyalsanaalsanasmile

Bencede imalı olarak konuşabilirsin.
Eşinin ismini söylediğinde x bey henüz gelmedi diyebilirsin.
Mail atarım dersede evet ben bakıyorum maillere iletirim seve seve diyebilirsin..Ama mutlaka belirt bunu;anlasın.

Ben de eşimle bir dönem aynı şirkette çalıştım. Hatta o benim müdürümdü. Bazen bazı salak kendine pay çıkarmaya çalışan hanımlar oluyordu. Bey olarak istemedikleri zaman telefonda şakayla karışık ne o askerlik arkadaşımısınız diyordum. Sen de böyle şakayla karışık bozarsan biraz daha haddini bilmesini sağlayabilirsin. Ama sakın kıskançlık krizlerine girip eşine bunu yansıtma ve hatunla da çok yüz göz olma sonuçta iş yapıyorsunuz canım.

canım arkadaşım aradağında ismen istedi bende sonuna bey diyerek yok dedim yokmu die gene eşimin ismini söyledi söylicem maillerine baktımı birara laf sırasında

Bencede imalı olarak konuşabilirsin.
Eşinin ismini söylediğinde x bey henüz gelmedi diyebilirsin.
Mail atarım dersede evet ben bakıyorum maillere iletirim seve seve diyebilirsin..Ama mutlaka belirt bunu;anlasın.

x bey dedim ama o tekrar ismini söyledi bende burda yeni başladım çalışmaya beni bi eleman sanmasın die aaaa senmisin bende burcu naber dedim bian bi bocaladı salak çünkü ben ordayım artık

biz şirketin sahibiyiz canım hatta ben daha bi sahiplenim çalışıyorum genel koordinatör gibiyim ama yeni başladım ve bu salakla ilk telefon karşılaşmamız hayır benim anlamadığım sadece onun çalıştığı yerde eşimin akrabası var oda çalışıor ordan bi muhabbet var die samimi bi hava yaratmaya çalışıo çok sinir oluyorum aynen senin gibi şakayla karışık laf sokucam ama ona bi güzel haddini bildirmem lazım saçını başını bi yolsam ahhh düşüncesi bile süper :))) şaka bi yana kıskançlık krizi yapmıyorum çünkü eşimim bayan arkadaşlarıda var iş gereği birlikte çalıştıklarımızda var onlarda evli hatta benden önce tanıyorlar arkadaşımı ama onlar ne kadar samimi bi havada da olsa yerlerini biliyor bu salak öyle değil şimdi ilk karşılaştığımızda bana bebeğimi soracak bende ona gayet sevimli bi şekilde iyi deyip onun bebeğini sorucam olmadığını biliyorum ama yok deyince aaa fiziğinden doğum yapmış gibisin dicem hahahahahah çok kötüyüm değilmi benim kimse doğum yaptıma inanmıyorlar üstelik oğlum annem ve ben gezerken beni ablası sanıyorlar böylece psikolojik savaşta başladı artık ama fikirlerinizi verin mutlaka

... Bey şu an ofis dışında Ben (adını ve soyadın )belirterek kim olduğunu imalı bi şekilde dile getirebilirsin.. Mailleşiyoruz derse de tabiiki yazabilirsiniz ben size mail olarak cvp atarım o zmn dersin. Mail cvbını da eşinin mailinden ama sonuna kendi adını yazarak cvplayabilirsin :))

canım arkadaşım aradağında ismen istedi bende sonuna bey diyerek yok dedim yokmu die gene eşimin ismini söyledi söylicem maillerine baktımı birara laf sırasında

tamam sen söylemiş olabilirsin bey diye ama anlamamıştır o salakç

x bey demek istedin herhalde diye söyle bundan sonra. Belki anlar.

evet salak anlamadı dediğim gibi ona o şekilde ima edicem ama bana bunlar yetmez ki psikolojik çökerticem onu

klasik bayan hareketleri. her ne kadar il de çalışmak istesemde iş yükü yönünden ilçe sorun olsada. en azından ortamda bayan yok çene yok :) (bazen özlüyorum o ayrı )

konu sahibi arkadaş bence bu kadar takarsan kafaya ileriki zamanlarda artık haklı durumdan haksız duruma yol alırsın söyleyeyim. sonrasında ben naaaptım deme :)
böyle misillemeler yüzünden kimse yüzde yüz haklı olamıyor.

haklısın belki arkadaşım ama kötü bi huyum var taktığım insanı iğnelemekten zevk alıyorum insanları çok seviyorum hep arkadaşlık dostluktan yanayım ama damarıma bastıklarında canavarlaşıyorum elimde değil :))) güler yüzlülükle şakayla karışık iğnelemek beni çok eğlendiriyor elimde değil

ben olsam açık açık konuşurdum arkadasım
öyle kelimelerin ucunu acık bırakmazdım.
eşime bu şekılde hitabınız hoşuma gitmiyor
hitap şeklınızı değiştirin diye net birşekılde ıkaz ederdim
devam edersede anlayacagı dilden anlatırdım

Ayy bende çıldırırdım valla bu durumda, bencede mailleşiyoruz dediğinde biliyorum zaten hanımefendi ben bakıyorum maillere de, bana X i bağla dediğinde burda X diye biri yok "X Bey" var onu bağlayabilirim de. Psikolojik çökertmek istiyosan saç rengin ne kadar mat , epeydir kestirmiyomusun çok kötü olmuş falan de :), yüzünde kırışmış şekerim falan de ne bilim :icecream:

işle saç renginin yüzünün kırışmasının ne alakası var hem eşine bey diye hitap edilmesini istiyorsa. oda şekerim dememeli bence :)

kızlar bu kadın anlamıyo ya dün x bey yokmu deyip yüzüme kapanan bir telefondan sonra ki muhtemelen yoktu bu sabah ta telfon çaldı açtım ben y x yokmu gibi bi sözle karşılaştım x bey yok dedim bu arada pdf dosyaların vardı göndemen gereken onları atarmısın x in maillerini ben takip ediyorum dedim oda o dosyalar daha gelmedi dedi bende ben bakıyorum maillere deyince tama dedi telefonu yüzüme kapattı insan bi nezaketen ii günler faln der kaldım böle şeytan git bi güzel patakla dio ama onun seviyesine inemem nasıl sinşr ya telefonu yüzüme kapattı

boşveeerr bana göre taktığına değmez bi arkadaş demiş açık açık eşime adıyla hitap etmeni istemiyorum derdim die bence hiç lüzum yok onu önemsedini düşünecek kendini daha çok bişi sanacak iş ortamında vardır böle tipler şuna emin ol o bayanın işyerinde çalışma şekli ben olmasam bu şirket bir hiç şeklindedir o yüzden değmez

canım zaten o hatunun elinde bütün ipler çünkü patronu aynı zamanda sevgilisi kaçkez bizim çalışanımız yakaldı onları anlıcağın tuhaf ruh hastası bir tip yani o yüzden ben olmasam işler yürümez modunda

Enteresan bir vakaaakaydirigubbakcemile3
Bazı hanımlar gerçekten evli bir beye nasıl hitap edilmesi gerektiğini bilemiyorlar ya bilerek yapıyorlar yada konuyla ilgili bir terbiye almamışlar..
Ben sizin yerinizde olsam eğer olay tekrar ederse kibarca eşinizin maillerine zaten sizin baktığınızı cevapları sizin verdiğinizi söyler açık açıkta böyle samimi bir hitaba gerek olmadığını herkesin haddini bilmesi gerektiğini söylerim.hee yine devam ediyor mu işte o zaman psikolojik savaş başlar onu aradığına pişman ederim:hulya:
Ama eşinizi uyarmakla da iyi yapmışsınız bencee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…