İş arkadaşı

İsimsiz uyarsaniz bile is arkadaşınız sizin uyardiğinizi anlayacak. Basiniz derde girebilir. Erkeklerin sagi solu belli olmuyor. Hic ummadigimiz adamlar potansiyel katil cikiyor. Mazallah size bir zarar da verebilir. Karismayin allahindan bulsun. Karisi da hamileligi suresince bilmese daha iyi sanki. Zor bir durum, allah hayirli insanlarla karsilastirsin

Bencede karışmayın derim.karısı ne pislik olduğunu zamanla nasıl olsa öğrenir. İsterse o zaman kabul eder isterse çekip gider.ama siz biraz aptal yerine konulmak zorunda gitmiş. Ben olsam o yemeğe giderdim bakalım ne yapiyorlar.

Bende de aynindan var, adam tek başına dolasiyor, geziyor, yiyor, içiyor, eşini aldatıyor, kadın evde çocuk bakıyor. Asla karışmam karısına da anlatmam. Anlatsam da hiçbirşey değişmez çünkü. Ayrıca kadın bunları bilerek hatta adam ben başkasına aşığım dediği halde evlendi. Bence karışma. Kimsenin evinin içini bilemezsiniz.

Merhaba, öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Konuyu açtığımdan bu yana sizlerin yazdıklarını da düşünüp biraz kendimi dinledim ve iş yemeğine de katıldım. Yemekte ne ikisi ne de eş ile muhattap oldum. Sadece uzaktan izledim. Dediğim gibi eşin kendinden son derece emin, dediğim dedik, astığım astık bir kız olduğunu yemek esnasındaki hareketlerinden de bir kez daha anlamış oldum. Hani söylesem bile bana inanmayacak profilde bir kız olduğunu düşünmeye başladım. Umarım oğlan bir daha bu tarz hareketleri tekrarlamaz ya da eşi biraz olsun egoistliğini,benim kocam yapmaz,yapamaz,yaptırmam tavrını kenara bırakıp bunun ayrımına varır.

Bu ve benzeri yaşanan bir kaç sahne beni olaylara karışmamaya itti. Hani bakalım ne yapacaklar diye gözlem dahi yapmak istemiyorum fakat erkek iş arkadaşım ona olan tavrıma karşılık vermek istercesine ortamdaki diğer insanları yanına çekerek beni yalnız bırakmaya çalışıyor. Sonuçta iş ortamı zaten çok fazla birlikte zaman geçirme durumumuz yok ama bu durum beni oldukça rahatsız ediyor. Bunu da bir şekilde aşacağımı düşünüyorum.

Tekrar teşekkür ederim hepinize. Umarım herbirimiz hayatımız boyunca iyi insanlar ile karşılarız

Merhaba, öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Konuyu açtığımdan bu yana sizlerin yazdıklarını da düşünüp biraz kendimi dinledim ve iş yemeğine de katıldım. Yemekte ne ikisi ne de eş ile muhattap oldum. Sadece uzaktan izledim. Dediğim gibi eşin kendinden son derece emin, dediğim dedik, astığım astık bir kız olduğunu yemek esnasındaki hareketlerinden de bir kez daha anlamış oldum. Hani söylesem bile bana inanmayacak profilde bir kız olduğunu düşünmeye başladım. Umarım oğlan bir daha bu tarz hareketleri tekrarlamaz ya da eşi biraz olsun egoistliğini,benim kocam yapmaz,yapamaz,yaptırmam tavrını kenara bırakıp bunun ayrımına varır.

Bu ve benzeri yaşanan bir kaç sahne beni olaylara karışmamaya itti. Hani bakalım ne yapacaklar diye gözlem dahi yapmak istemiyorum fakat erkek iş arkadaşım ona olan tavrıma karşılık vermek istercesine ortamdaki diğer insanları yanına çekerek beni yalnız bırakmaya çalışıyor. Sonuçta iş ortamı zaten çok fazla birlikte zaman geçirme durumumuz yok ama bu durum beni oldukça rahatsız ediyor. Bunu da bir şekilde aşacağımı düşünüyorum.

Tekrar teşekkür ederim hepinize. Umarım herbirimiz hayatımız boyunca iyi insanlar ile karşılarız

Bence iş ortamindakilerin bunu bilmeye hakkı var. Yaptıkları etik bir şey değil. Eşi duyar yinede diyorsanız doğrudan olmasa bile iş yerinizde bu tarz ahlaksız insanlar olduğunu onların olduğu toplantı ortamında dile getirin.

Bilmiyorum ben hem eşine söylemez hde onların yağ gibi su yüzünde durmalarini izlemezdim

Back
X